• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ben zaten o değildir demiştim ki, nldglp şüphelendi senden, ondan daha güzelsin diye kıskanıyo seni

boşuna mezdeke yapmıyom, dansöz oldum haa haaa

ayyy,
kız nldglp, bu jelesec yaşlılıktan saymayı bile unutmuş bea... Acep kendi yaşını da yanlış sayıyor olabilir mi? Acep kendisi 50 yaşında olabilir mi? O yüz için, 50 yaş uygun gibi geliyo bana:23:

diyip kaçıyorum haa haaa:10:

Ohaaa ne ellisi be:53: sayma özürlüm benim tamıtamına 44 üm şekerim. 16.10.1968

ataşehirde oturuyon :ssz: doğum tarihin saçlar postiş ve sarışın, estetikli ve yaşlı :30:sen en iyisi açık adresi yazda canlı görmek isteyen direk eve gelsin:9:

ayyy,
kız nldglp, bu jelesec yaşlılıktan saymayı bile unutmuş bea... Acep kendi yaşını da yanlış sayıyor olabilir mi? Acep kendisi 50 yaşında olabilir mi? O yüz için, 50 yaş uygun gibi geliyo bana:23:

diyip kaçıyorum haa haaa:10:

hahahahahaha gördük gönderdiğin resimlerde kırışıklıkları :76::76::76: hatta bir yerden tarif bile almıştın kırışıklıkların için :32: taş gibi suratım :nazar:ben senin yaşlardayken tek çizgi yoktu bebem :23:

o fotolarda kullandığım 1. yüzümdü bebeeem, yanıltmasın seni o fotolar:8:

dedim ya, mezdekeyi boşuna oynamadık sabaha sabah, bugün artık böyle fırıldak usulü geçer:8:

bebeğim, iki yüzüm var..

birincisini kendi kendimeyken kullanıyom, az biraz bi dolguya ihtiyacı var,
ikincisi taşşşş gibi, gerim gerim, 18 lik kız cildine sahip:23:

buda güzelmiş :1: bende de 2.fizik var dermişim biri şişko hani şişko yazdığıma bakmayın 71.72.arası balık etli sayılır :34:diğeri de 36.ile 38.bedenin arsında birşey :21:

kızzz sende ne marifetler varmış....desene düğünde hem solist, hem dansözü beleşe getirmek üzereyim:9::1::32:

bol tükrüklü muçlar sana:54:

güzelim ilk teklifi ben yapmıştım hemen yerimi alma önce benim düğünde çıkacak :19:bol tükürüklü öptün diye 1.inci mi olcen:22:

Son düzenleme:
çok samimi olmadığım için benimde aklıma geldi ama belki alınır diye yazmadım :1:

bu arada herkese günaydın,güzel ve mutlu bir gün olması dileğiyle hepinizi kocaman :54:

Ay şeker kız candy c1186, ameliyata gireceği gün kırmızı oje sürmüştü hiç aklımdan çıkmaz gülerim :1: memeleri yaptıran gidiyor manita yapıyor evli bayanlarda eşleri şaşı ediyor:27:

sana da günaydın güzel kadın:16:

Back