aaaaaaaa genelde tefalcisindir sen arçelik mi şaşırdım:26:
Ama kendi kendine kahve pişiren bir tek Arçelik de var.Diğerleri başında beklenenlerden
insan yaşlı olunca tabi naapsın, ayakta beklemek yerinde, kendi kendine pişirenleri tercih ediyoAma kendi kendine kahve pişiren bir tek Arçelik de var.Diğerleri başında beklenenlerden
Tekirdağlı öğlen yemeğine gitti kesin:125:
insan yaşlı olunca tabi naapsın, ayakta beklemek yerinde, kendi kendine pişirenleri tercih ediyo
ben de şahsen, evde kahve yapiiciim zaman, mangal kömürlerinden ateş yakıp, kor olmasını bekleyip, sonrasında bakır cezve ile AYAKTA durarak kahvemi pişiriyorum.
gencim güzelim
yedim geldimşimdi arçelikte pişmekte olan kahvemi bekliyorum
bak nlglpd seni şikayet edecek şimdi biliyon çok severyaşlı değip durma afiyet olsun yarasın
haa haa, benim sarı şekerim, başkalarına benzemez, o yapmaz öyle çerez hareketler
kız jelesecim, senin hastalığın nassı be bebekim?
daha iyicemisin?
C1186, allah mesut bahtiyar eğle sin :123: Bir ömür mutluluklar sanaseni çok çok öpüyorum
C1186, allah mesut bahtiyar eğle sin :123: Bir ömür mutluluklar sanaseni çok çok öpüyorum
Ben çıkıyorum şekerler, hepinize keyifli sohbetler...sabah görüşürüz
haa haa, benim sarı şekerim, başkalarına benzemez, o yapmaz öyle çerez hareketler
hiç muhabbetimiz olmadı ama ben kendisini bu ve diğer topikten tanıyorum. hayırlı ,uğurlu olsun allah tamamına erdirsin ve bir yastıkta kocasınlar inşallah :123:
Sizi ''canlar'' siziii...söyleyin, edin, lafları yapıştırın.Ne yaşlılığımız ne bunaklığımız kalsın...ondan sonra muç muç o ööle yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?