• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Beste ile sen baycanı kendinize tapuladınız :1: düşün adamın yakasından ogltkn ve ben hiç meşgul etmiyoruz :9:

Vallahi aynısını ben de söyledim.baldırım çentildi koştum gittim.gak oluyo gidiyorum guk oluyo gidiyorum.Ama vallahi kendisi gayet memnun.Benim pozitifliğimden ve çevreme yaydığım ışıktan bahsetti billahi.Hatta çay a kahveye bekliyo:))))

Vallahi aynısını ben de söyledim.baldırım çentildi koştum gittim.gak oluyo gidiyorum guk oluyo gidiyorum.Ama vallahi kendisi gayet memnun.Benim pozitifliğimden ve çevreme yaydığım ışıktan bahsetti billahi.Hatta çay a kahveye bekliyo:))))

Ya yeme bunları:19: ne pozitifliği ışığı:ssz: seni görünce bacak germe kol germe şey germe oh gelsin paralar diyor adam:27::27::27:

bak şimdi ben çıkıyorum artık.Şimcik gelir e_beyza:))) nerelerde acep?? bak geleydi hemen beğenirdim onu:)))

Hahahahah sizin nerenizi kıskanayım şişkolar:)))))))))))

Son düzenleme:
Hepinize günaydınlar :3: çok çok huzurlu sakin mutlu sağlıklı bir gün diliyorum:16:

Tekirdağlım girebilmiş sin:)) sabah korktum dedim yine sorun olmasın

Son düzenleme:
Back