Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

günaydın, günaydın, günaydınnnnnn dünyanın en güzel hatunları en güzel günler sizin olsun

burdayım jelesecim, girebiliyorum

işleri toparliiim geliyorum, bugün kahveler senden olsun bebekim

günaydın, günaydın, günaydınnnnnn dünyanın en güzel hatunları en güzel günler sizin olsun

burdayım jelesecim, girebiliyorum

işleri toparliiim geliyorum, bugün kahveler senden olsun bebekim

Aman sen hep gir buralarda ol edebiyatçı lazım bize ne kahvesi gülüm sana kuzu çeviririm

bi de youtube'a erişim işini halletsem süpperr olcek..

valla bi türk kahvesi olsa içerdim şimdi...hımm miss gibi koktu hatta durun ben yapiim size...ne de olsa en genciniz benim, yorulmayın siz

valla bi türk kahvesi olsa içerdim şimdi...hımm miss gibi koktu hatta durun ben yapiim size...ne de olsa en genciniz benim, yorulmayın siz

hayıl hayıl ben yaparım arçelik telve var bende:)))) taşmadan bol göppük oh miss:126:

Yavrum doğrucu davutum ben 42.yaşında bir bayanım yap kahveleri bakim

hayıl hayıl ben yaparım arçelik telve var bende:)))) taşmadan bol göppük oh miss:126:

yaa çok güzel yapıyo o kahveleri....hımmmm hımm çaycıya söyleyiim de telvede bi şekerli kahve yapsın. bu kadar konuştuk, içmezsem şişiciiim sanırım

Yavrum doğrucu davutum ben 42.yaşında bir bayanım yap kahveleri bakim

Afıyet olsun kahven Jeleseccigim.

Bende bir kahve içerken nldgp nin fotolarına baktım süper.Kalemle çizilmiş gibi kıskanasım geldi.Kıskanmamayı seçerek kutluyorum:)Sanırım benımkıler bir daha elden geçecek.

:122::119::118: amanın canım ciğerim arkadaşım gelmiş

sen iyi yüreğinle herkesin iyiliğini güzelliğini istersin kıskanmak sana uymaz zaten olsun bebem 2.incide tam olur hiiiiiç bozma keyfini taş gibi hatunsun sarı bomba olur çok da güzel olur

Canımcım gördügün tüm güzellikler sensin.Acizacene ayna oldum sadece.Öptüm.İiyi bak kendine.

jelesec çok güzel yazmış, ben de küçük bi ilave yapayım...açık olman, düm düz durman konusunda bravo demek istedim...Zor bulunan mert hatunsun vesselam. umarım herşey istediğn gibi olur...Daha sık gel bize, sana da bi kahve yaparım istersen

Hakikaten öyle biri Aledaxs, en baştan beri yazılarını yorumlarını hep içten samimi dürüst bulmuşumdur

Aledax cım sağolasın.Resimlere de burdan da yazıyorum.Arada bile olsun gelin bekleriz buralara.Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…