Beste ile sen baycanı kendinize tapuladınızdüşün adamın yakasından ogltkn ve ben hiç meşgul etmiyoruz
aman pek bi nazlı alıngansın bebem1.inci sensin dedik daha ne diyelim:103::90:
Vallahi aynısını ben de söyledim.baldırım çentildi koştum gittim.gak oluyo gidiyorum guk oluyo gidiyorum.Ama vallahi kendisi gayet memnun.Benim pozitifliğimden ve çevreme yaydığım ışıktan bahsetti billahi.Hatta çay a kahveye bekliyo:))))
Ya yeme bunlarıne pozitifliği ışığı seni görünce bacak germe kol germe şey germe oh gelsin paralar diyor adam
tabiiki en birinç,tek birinç,pek birinç,çok birinç.....
mi diyosuun:44::44::44:
sen ve çevren potansiyel hastalar hahahahaha zeki kadınsın sen anlaman lazım dermişim
Yok doktoruma tek laf demem çok nadir onun gibi ilgili ameliyat dan sonra bile 3.5.sene bedava ilgilenen
mi diyosuun:44::44::44:
A be doktoruma gelsin bu şarkıı bi de canım jelesec ime bi de bi de herkeslereeeee
Ben Seni Severim (Sefarad) - YouTube
bak şimdi ben çıkıyorum artık.Şimcik gelir e_beyza:))) nerelerde acep?? bak geleydi hemen beğenirdim onu:)))
Ben de doktordaydım.Saat kaçta ordaydın? ben akşam 6
Yaa niye dalga geçiyosunuz benimlebeyaztevşan,bestee,panter... söylesenize küçük kase mi benimkiler?
Hastanenin bahçesine çadır kur canım
Kıskanç canım bu jelesec takılma sen onun dediklerine :)
Hahaha kıskananlar çatlasın :) çadırı sen kur şekerim biz nasılsa rahat rahat ulaşıyoruz dr tembihlemiş görevlileri seni almasınlar diye
Hepinize günaydınlarçok çok huzurlu sakin mutlu sağlıklı bir gün diliyorum
Tekirdağlım girebilmiş sin:)) sabah korktum dedim yine sorun olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?