Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Hahahahahaha küçük kasemi? büyük salata kasesi olmasın o?

bebem sen geldin ben keyiflendim eski forumdan jujuuu nun yazdığını gönderdim sana ya ne kadar ince ruhlu bayıldım yazdıklarına

Kayıp aranıyor bestemelodi hanım nerelerdesiniz? bir ses bir nefes veriniz yokluğunuz hemen belli oluyor

bendee ameliyat olucamm o kasein ama doğurmalarımın bitmesi lazım sanırım bni yerde okumuştum dıoğum yapınca gögüsde yine bi sarkma deforme söz konusu oluyormuşş annemede söylüyorum pek yanaşmıyor sırtına ağrı yapıyorr bende bikinide çok rahatsız oluyorumda işte bana daha var birde işyerinden biri psikolojimi bozdıuu onu size anlatiimm
şimdi bu ameliyat oldu devlettee okmeydanı ama 4bin tl verdi doktora özel bıçak parası adı altında tavsiye usulu gitmişti onada işte pek ağrım sızım olmadı dedi t şeklinde kesmişler neyse ne ağrısı ne sızı sı oldu sonrasında hiç evlenmmemiş bekar birisi yaşı41 ama gögüsleri iki katına büyüdü tüm aldığı kilolar gögüsklerindeeeee man allahım o kadar korktumkii bu normal bişimii söylüyorum git diyee bi daha bıçak altına yatamam diyo korkuyo odaa hiç böle bişi geldimi başınızaaaaaaaaaa kızlarrrrrrr aydınlatın beeniiiiii

takip ederimm sizi tabiiki önce annem için sonrada kendim içinn :))

Sen önce 3.5.Allah ne verdiyse doğur emzir ondan sonra bu işe gir koca sarkmış memelerden sonra dik taş gibi memelere sahip olmak süper güzel bir his

gel gel her zaman sohbete gırgıra katıl

Sen önce 3.5.Allah ne verdiyse doğur emzir ondan sonra bu işe gir koca sarkmış memelerden sonra dik taş gibi memelere sahip olmak süper güzel bir his

gel gel her zaman sohbete gırgıra katıl

süt sağmaktan cıvıyan memişler dddddaş gibi olacak hayalide güzelllllll

bebem sen geldin ben keyiflendim eski forumdan jujuuu nun yazdığını gönderdim sana ya ne kadar ince ruhlu bayıldım yazdıklarına

okudum bebeğim ya, bugün yoğun işler, foruma da sana da istediğim gibi vakit ayıramıyorum. mesaj öyle güzel ki, senin iyiliğini, kalbinin güzelliğini görmüş biri jujuuu. Seni sevmeyen ölsün beee !!!

Yaa niye dalga geçiyosunuz benimle beyaztevşan,bestee,panter... söylesenize küçük kase mi benimkiler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…