• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Bugün iş çok bende gene.Şimdi Migros gidilip alışveriş,evde bayan var temizlik.Saat 11:15 plates,sonra K.köy olabilii belki.Olmazsa gelirim buraya mutlaka.Herkese kolay gele.Öpüyorum.

Ogülemmmmmm bu nasıl bir güne güzel başlayış:16:

Hoşgelmişin bebişş nassı sevindim anlatamam.Amanın dostlar topiğimizin biriciği,pıtırcığı,sevgi böcüğü,güzellerin içinde en güzeli...ogülüm gelmiiiş:24::29::48::62::62::62::62::62::64::64::66::66::111::111::111::118::119::119::122::122::122:

:76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76: sen bu dilliyi seversin ahahahahahahahahah

valla özlemişim dilliyi :) hotmaildeki bunu yerini tutmuyodu:9:

Müsait olduğunda hemen bi yazıver nassı oldu bu iş.Ayrıntıları ile bekliyorum.Mail at ;):76:

valla inan ayrıntısı yok, her sabah yaptığım gibi yine bi denedim, bu kez girdiiiiii:52:

sana kolay gelsin bugün, fırsat oldukça gel sarı şekerim. Ayrı geçen günlerin acısını çıkartalım :16: benim de az işim var, masamı toplarliiim, burdayım tüm gün:32:

herşeyde var bir hayır,bende dün gece senin için dua etmiştim bugün ameliyat var diye,olsun şimdiden duaların hazır seni bekliyor ama yine ederiz ameliyat gününde kadar. :1: sıkma canını hayırlısı ile atlatacaksın nasılsa.

Kartopum güzel yürekli arkadaşım:16: çok sağol, seninle tanışmadık doktorumuz aynı değil hatta sen ameliyat bile olmadın ama o kadar samimi içten iyisin ki sanki tanışmış kaynaşmış baştan beri hep varmışsın gibi hissediyorum :29: dualarla atlatacağım inşallah çok öptüm:54:

Unutmadan buluşmanız keyifli geçmiş bak bu buluşmalar alışkanlık yapıyor bilgine sonrası hep geliyor:34:

Ogülemmmmmm bu nasıl bir güne güzel başlayış:16:

Hoşgelmişin bebişş nassı sevindim anlatamam.Amanın dostlar topiğimizin biriciği,pıtırcığı,sevgi böcüğü,güzellerin içinde en güzeli...ogülüm gelmiiiş:24::29::48::62::62::62::62::62::64::64::66::66::111::111::111::118::119::119::122::122::122:

:76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76: sen bu dilliyi seversin ahahahahahahahahah

Amman diyeyim sarı şeker:16: çok hoplayıp zıplama çanağı yine dağıtma :60: çok darbe alırsa zor toparlanır artık:1::1::1:

kartopu, sen ve senin gibi güzel kalpli insanların dualarıyla herşey çok güzel olacak Allah'ın izniyle..

İşte buram buram kokan bir güzel yürek.Hayatta bundan daha güzel ne olabilir.Kendini sevmek,çevreni sevmek ve düşünmek.İnce insan vicdanlı ve dürüst insan.Başka ne arar ki insan hayatta...Sağolasın Kartopu sağol varol.

Kartopum güzel yürekli arkadaşım:16: çok sağol, seninle tanışmadık doktorumuz aynı değil hatta sen ameliyat bile olmadın ama o kadar samimi içten iyisin ki sanki tanışmış kaynaşmış baştan beri hep varmışsın gibi hissediyorum :29: dualarla atlatacağım inşallah çok öptüm:54:

Unutmadan buluşmanız keyifli geçmiş bak bu buluşmalar alışkanlık yapıyor bilgine sonrası hep geliyor:34:

valla yazdıklarınızı okuyunca utandım :17: sizlerde çok iyisiniz arkadaşlar ,ay ne yazacağımı şaşırdım birden neyse öpüyorum sizleri :54:

evet haklısın ayrılmadan başladık ne zaman buluşuyoruz demeye,hatta biz eşli buluştuk herkesin eşi getirince onlarda oturdu bizimle,eşler bile bir dahaki buluşma ne zaman diye soruyorlar :1:

ama müsait olursam sizin ilk buluşmanızada katılmak istiyorum tabi haberim olursa :21:

Merhaba Arkadaslar :)
Ben yeniyim bu forumda seneye gogus kucultme operasyonu istiyorum,Istanbulda onerebiliceginiz doktorlar kimler?
Tecrubelerinizi benimle paylasirmisiniz,aranizda bu ameliyati olan varmi ?

Merhaba Arkadaslar :)
Ben yeniyim bu forumda seneye gogus kucultme operasyonu istiyorum,Istanbulda onerebiliceginiz doktorlar kimler?
Tecrubelerinizi benimle paylasirmisiniz,aranizda bu ameliyati olan varmi ?

merhaba çoğumuz meme küçültme ameliyatı olduk, ben gecen sene oldum memnunum sıkıntı hiç yaşamadım :nazar: istanbulda çok doktor var ben tercihimi meme konusunda özellikle uzmanlaşmış doktordan yana kullandım baştan sona süreçlerimiz meme küçültme başlığında yazıyor vaktin var nasılsa ara oku istersen :34:diğer doktorların hastaları da süreçlerini tecrübelerini paylaşmış kendine liste oluşturmuş olursun.Sormak istediğin olursa buraya yaz hepimiz yardımcı oluruz

evet haklısın ayrılmadan başladık ne zaman buluşuyoruz demeye,hatta biz eşli buluştuk herkesin eşi getirince onlarda oturdu bizimle,eşler bile bir dahaki buluşma ne zaman diye soruyorlar :1:

ama müsait olursam sizin ilk buluşmanızada katılmak istiyorum tabi haberim olursa :21:

Kesinlikle davetlisin bizim buluşmaya zaten heryere yazarız merak etme,Rabbit geldiğinde ayarlayacağız sana da yazarım özelden yeri günü saati:29:

ne güzel eşler çoluk çocuk eğlenceli geçmiştir :9:

Kesinlikle davetlisin bizim buluşmaya zaten heryere yazarız merak etme,Rabbit geldiğinde ayarlayacağız sana da yazarım özelden yeri günü saati:29:

ne güzel eşler çoluk çocuk eğlenceli geçmiştir :9:

tamam canım, hafta içi bile olsa ayarlayıp gelmeye çalışacağım mutlaka

Amman diyeyim sarı şeker:16: çok hoplayıp zıplama çanağı yine dağıtma :60: çok darbe alırsa zor toparlanır artık:1::1::1:

haa haa, ne çanağı bea, küçücük bir kasesi var hatunun ;) kutsal kase dermişim:1:

Bu başlığın insanları ne kadar tatlı ve enerjik yahu:)

whiterabbit, o senin güzel bakışın :) ben de günlerdir mahrum kaldığım topiğime kavuştuğum için fazlasıyla enerjikim bugün :32:

Back