SormaJelesec dün çok gergin bi gündü benim için.sinirden gece gözüme uyku girmedi sabaha kadar nette takıldım..kk..da da o msj ı görünce arkadaşı accık uyarim dedim..birazcık uslubum dışında oldu ama..patlama kısmeyi onaymış..
Bak ayrıca kurallarada uyarım..meme bölümünden dewam etmedim ki arkadaşların canı sıkılmasın dedim..
Canım benim faceyi verimde ben napim sonra :))çok emek verdim ama
Ha haaa ...Boşuna fırçaladın benioyyy arada lazım ya rahatlıyor insan eee sende eski k.k lısın anlıyorsun kim ne ne yazmak istemiş cuk yakalamışsın iyi yapmışsın hahhahah çok güldüm valladoğru valla senin azmin sabrının karşılığı o şahane yüz burun bebeğim tadını çıkar doktorun kim bilmiyorum ama aferin ona da
Ha haaa ...Boşuna fırçaladın beni
Ha haaa ...Boşuna fırçaladın beni
valla ya seni bu güzel sonuç dan mahrum edecektim bilmeden hahhahha çok güzel oldun çok 10 yaş fark attın bebeğim gözlerin daha parladı valla mutluluk yaradı
Hadi bakalım hayırlısıŞimdi doktorumuza yağ çektim iyi bayramlar diye hahhaha bayram sonrası bi görünüm özlemiştir beni en son sana ziyarete gelmiştik son çizim projeyi yapalım bi
Hadi bakalım hayırlısı
Ayyy en cok ben seviyorumben daha çok seviyorum seni beromm güzel yüreklim yavruları da kap gel ev büyük benim rahat rahat takılırız
Ayyy en cok ben seviyorumNasıl tatlı , bıcırık, guzel bi hatunsun sen , bayılıyorum sana , pozitif hatun hayranım sana sen de her zaman baştacımsın , bende beklerim , misafirim ol gel bana börekler açayım sana
gel gel, sen bizdensin artık :) ( doktorun kim olursa olsun)
bak sonra sürü falan derler , sakın alınma, biz sallamıyoz o tür lafları, sende kulak arkası yap :))
Esler malesef bizleri şımartmamak icin (neden boyle düşünüyorlarsa çözemedim hala )pek de bizi Pof pof lamıyorlarcanımsın ya 29 senelik eşim demedi bunlarıhahhahah yerim seni güzel yürekli can arkadaşım hadi sonbahar geldi geyiğe
sen becerikli hatunsun börekte açan dolmadayuppi yemek yemek yaşasın
Esler malesef bizleri şımartmamak icin (neden boyle düşünüyorlarsa çözemedim hala )pek de bizi Pof pof lamıyorlarkendileri bilir bize bizden fayda var evet sonbahar geldi geyık yapalım ya dedikodu yapalım özledim hepinizi
Evet toplanalım cok özledim herbirinizi , özellikle seniiyiki arkadaşlar dostlar var arada iltifatlaşıyoruz iyi geliyor beromevet evet artık balık sezonu pardon k.k sezonu açıldı yuppi toplaşalım
Evet toplanalım cok özledim herbirinizi , özellikle seni
Ay bilmem balık sezonu , başka sezonu . Cok özledim seni ve konuşmalarınıiyiki arkadaşlar dostlar var arada iltifatlaşıyoruz iyi geliyor beromevet evet artık balık sezonu pardon k.k sezonu açıldı yuppi toplaşalım
Ay bilmem balık sezonu , başka sezonu . Cok özledim seni ve konuşmalarınıtoplaşalım tabiki herkez burda olsun eskisi gibi
hadi bakalım kimler duyar , gelir ama benden selam süslüne , gelmezse küseceğim ona :))