Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

oyyy arada lazım ya rahatlıyor insan eee sende eski k.k lısın anlıyorsun kim ne ne yazmak istemiş cuk yakalamışsın iyi yapmışsın hahhahah çok güldüm valla doğru valla senin azmin sabrının karşılığı o şahane yüz burun bebeğim tadını çıkar doktorun kim bilmiyorum ama aferin ona da

Ha haaa ...Boşuna fırçaladın beni

ben daha çok seviyorum seni beromm güzel yüreklim yavruları da kap gel ev büyük benim rahat rahat takılırız
Ayyy en cok ben seviyorum Nasıl tatlı , bıcırık, guzel bi hatunsun sen , bayılıyorum sana , pozitif hatun hayranım sana sen de her zaman baştacımsın , bende beklerim , misafirim ol gel bana börekler açayım sana

canımsın ya 29 senelik eşim demedi bunları hahhahah yerim seni güzel yürekli can arkadaşım hadi sonbahar geldi geyiğe
sen becerikli hatunsun börekte açan dolmada yuppi yemek yemek yaşasın

gel gel, sen bizdensin artık :) ( doktorun kim olursa olsun)
bak sonra sürü falan derler , sakın alınma, biz sallamıyoz o tür lafları, sende kulak arkası yap :))

ahahhahah ya sen cansın dobram benim ahiretlik dostum dur tel açım ya hahhahah canım ogülüm süre çete neler derler hahhaha

canımsın ya 29 senelik eşim demedi bunları hahhahah yerim seni güzel yürekli can arkadaşım hadi sonbahar geldi geyiğe
sen becerikli hatunsun börekte açan dolmada yuppi yemek yemek yaşasın
Esler malesef bizleri şımartmamak icin (neden boyle düşünüyorlarsa çözemedim hala )pek de bizi Pof pof lamıyorlar kendileri bilir bize bizden fayda var evet sonbahar geldi geyık yapalım ya dedikodu yapalım özledim hepinizi

iyiki arkadaşlar dostlar var arada iltifatlaşıyoruz iyi geliyor berom evet evet artık balık sezonu pardon k.k sezonu açıldı yuppi toplaşalım

Evet toplanalım cok özledim herbirinizi , özellikle seni

bizimkiler buluşma planlardın da yine doymadılar eğlenceye yemeye içmeye hepsi iyiler fuul time dedikodu hayata dair yine
bende seni çok özledim valla karşılıklı aşkımız bak bu en güzeli

iyiki arkadaşlar dostlar var arada iltifatlaşıyoruz iyi geliyor berom evet evet artık balık sezonu pardon k.k sezonu açıldı yuppi toplaşalım
Ay bilmem balık sezonu , başka sezonu . Cok özledim seni ve konuşmalarını toplaşalım tabiki herkez burda olsun eskisi gibi

hadi bakalım kimler duyar , gelir ama benden selam süslüne , gelmezse küseceğim ona :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…