Şekerim biliyorsun iki çocuk sünnet ettiriyorum bizde herşey x2
Erkek olursa bizde sünnet ettiririzyani onu da hesapla neyse dur daha tutturamadık
İçimden bi ses ikizlerim olacağını söylüyor inşallah yanılırım
Gülme komşuna gelir başına
Eli maşalı anneleri olunca mola paspası hep aktif
para yok bacım yoksa iki cumhuriyet alır takardım 50 şer lira ile idare et artık ikiz üçüz doğurmayın anam
doğuma hediye sünnete hediye everin hediye kız olsun yok
ayyy bu hakket başlamış çalışmalara lo bekle mapusa düşen bebe oralarda telef olmasın
kız sus senin durumun zati içler acısı ne kusmaları ne işemeleri ne ateşleri bitiyor hele o paspasın dili olsa da konuşsa ne banlar yediler orada
para yok bacım yoksa iki cumhuriyet alır takardım 50 şer lira ile idare et artık ikiz üçüz doğurmayın anam
doğuma hediye sünnete hediye everin hediye kız olsun yok
ayyy bu hakket başlamış çalışmalara lo bekle mapusa düşen bebe oralarda telef olmasın
kız sus senin durumun zati içler acısı ne kusmaları ne işemeleri ne ateşleri bitiyor hele o paspasın dili olsa da konuşsa ne banlar yediler orada
Gülmekten değil de annem beddua etmişti bakamam ben olursa :)Gülme komşuna gelir başına
Kız Bebek mi yapcamGülmekten değil de annem beddua etmişti bakamam ben olursa :)
Bebek mi yapcanGülmekten değil de annem beddua etmişti bakamam ben olursa :)
Bence yapılacak olan yapılmış da sonuç bekleniyor :))))Bebek mi yapcanCan'ımmmmmm
Espirisine erkek bebek yapım diyeyim eheheheKız Bebek mi yapcam
Planlıyoruz kızım çok istiyor araları çok açıldı ama korkuyorum da bakalım :))Bebek mi yapcanCan'ımmmmmm
Her şey normal Dr istediğin zaman yapabilirsin dedi ama önümüzdeki ay çalışmaya başlayalım dedik başka işlemlerim olduğu için iyileşme sürecindeyim :)))Bence yapılacak olan yapılmış da sonuç bekleniyor :))))
Perşembe memelerim 1.seneyi doldurdu :))Espirisine erkek bebek yapım diyeyim ehehehe
Planlıyoruz kızım çok istiyor araları çok açıldı ama korkuyorum da bakalım :))
Sen napıyorsun nasılsın
Her şey normal Dr istediğin zaman yapabilirsin dedi ama önümüzdeki ay çalışmaya başlayalım dedik başka işlemlerim olduğu için iyileşme sürecindeyim :)))
Sen nasıl oldun canım
Ya başladık bi daha ki ay şimdi kaleci var kalede bi daha ki ay boş kale çalışmaları olacak
Gülmekten değil de annem beddua etmişti bakamam ben olursa :)
Kız Bebek mi yapcam
Perşembe memelerim 1.seneyi doldurdu :))
Ama yoğun tempo yüzünden kendi kendime kutlama bile yapamadım :))
İş güç devam
Arkadaslar kesi izini kamufle etmek icin makyaj yada porselen makyaj yaptiran oldu mu aranizda? Acil yardim
Eli maşalı anneleri olunca mola paspası hep aktif
AA olmaz öyle en azından bir sütyen al onlara gerçi ne gerek var sütyene gördüğüm en doğal memeler sende maşallahPerşembe memelerim 1.seneyi doldurdu :))
Ama yoğun tempo yüzünden kendi kendime kutlama bile yapamadım :))
İş güç devam
Ay yanlış hesap yapmışım bu ay bile gelebilir es kaza :))) ya hergün çocuk soruyor bebek oldu mu diye bizi odaya atıyor bebek yapın diye ahaha haahahhahha manyak yaaa erkeği yap ara beniii
Ay yok artık o atlıyor bana gerek kalmıyorkoymuş kafayı eşi gelince kapıda yakalıyor
iyi oluyor geziyorum bahaneyle nişantaşı etiler bağdat caddesi oh ohsen estetik cerrah gezmekten zor tutturun bebeği
Kurtaricim hemen mesajlasana isimlerinikalıcı çok iyi marka suda akmayan kapatıcılar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?