Ay yanlış hesap yapmışım bu ay bile gelebilir es kaza :))) ya hergün çocuk soruyor bebek oldu mu diye bizi odaya atıyor bebek yapın diye ahaha ha
Ay yok artık o atlıyor bana gerek kalmıyor
iyi oluyor geziyorum bahaneyle nişantaşı etiler bağdat caddesi oh oh
Kurtaricim hemen mesajlasana isimlerini
sen bu dr gezmeleri ile hamile kalaman bacım ahhahahha çok çalışman lazım çok
dur daha başlamadık çalışmalara :))
Döndüm jelocum
Döndüm jelocumevi toparlıyorum , eski düzene geri :) dün gece rüyamda görmüstüm seni hayır olsun . Beraber alışveriş yapıyorduk pembe pembe süslü biseyler alıyorduk sen neler yapıyorsun bitirdin mi tatilini :)
kızlar ya nereye yazacğımı bilemedim.
benim oğlan 22 aylık. doğduğundan beri sömürdü maşallah beni.
2 yaşına gelsin artık kesicem memeden.
süt de yok ama çocuk dudak tiryakisi.
benim sorunum şu.
memelerim küçüktü zaten hep. emzirdikten sonra, iyice sönmüş balona benzedi.
hiç sevmiyorum bu görüntüyü.
destekli sütyenle çok güzel görünüyor ama sütyeni çıkarınca resmen utanıyorum.
siz ne tavsiye edersiniz?
büyütmek değil de, dik ve diri olmasını istiyorum :)
Sagol jelocum :) bu yazida boyle atlattik , artik kismet insallah gelirimde gorusuruz Canim cok isterim gercekten . Butun kizlar toplaniriz . Sahi napiyor bizim kizlardan haber yok ,bos kalmis topik . Burdan hepsine selamlarKolay gelsin canımcım off dönüş sonrası şu iş birikmesi yok mu:)))) bitti bitti artık normall programa döndük kapadık tatil valizlerini :))))) aaa hayır olsun inşallah aşkım ya pembe iyidir gönlüm sende bir dahaki sefere bana gelme küserim bak gel hem alışveriş hem yeme gezisi yaparız
benim kızın çene yapısı küçük olduğu için süt dişleri esas dişleri ikisi bir çıkıyor onunla uğraşıyorum bitmedi :))
Bayram tatilinde artık çalışırısınız :))))) ne oldu dişçilerde geziyorsun sorun ne bacı
Sagol jelocum :) bu yazida boyle atlattik , artik kismet insallah gelirimde gorusuruz Canim cok isterim gercekten . Butun kizlar toplaniriz . Sahi napiyor bizim kizlardan haber yok ,bos kalmis topik . Burdan hepsine selamlar
aaaa yavrum ya geçmiş olsun tekrar canım ya aman dur hele şu kuzuya bak büyüt sonra çalışın sen ikinci çocuğabenim kızın çene yapısı küçük olduğu için süt dişleri esas dişleri ikisi bir çıkıyor onunla uğraşıyorum bitmedi :))
bu hafta çalışmamız lazım olursa olacak ahaha
sağ ol canım ilerde telli bi kız olacak ama yapaçak bir şey yok
aaaa yavrum ya geçmiş olsun tekrar canım ya aman dur hele şu kuzuya bak büyüt sonra çalışın sen ikinci çocuğa
sağ ol canım ilerde telli bi kız olacak ama yapaçak bir şey yok
çocuk şimdiden kardeşi için defter kapları etiketler alıyorddd olmazsa büyük hayal kırıklığı olacak
Seneye insallah canim , super olur gelebilirsenseneye toplaşalım olmadı önceden haber ver o tarih ben İzmire geçerim medo seni ziyarete :)))) kızlar yoğun benzuzu53 sünnet telaşı düğün köstüm o bu işleri diğerleride çalışıyor ve geziyor dönerler hava soğuyunca söylerim canım selamını seni seviyorum güzel hatunnn herzaman sana kapım açık unutma
Ay cok teşekkür ederim canım benimoyyy kuzu ya kardeş sevgisi başka yaşasın oda yaparsın yaşın genç bacım; Bu arada nice sağlıklı mutlu güzel yaşların olsun doğum günün kutlu olsun
Seneye insallah canim , super olur gelebilirsenzuzununda hayirli olsun sunnet yaptiriyor demek :) cok tesekkur ederim Canim biliyorum kapin her zaman bana Benim de sana tatlim :) bende seni seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?