Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ay yanlış hesap yapmışım bu ay bile gelebilir es kaza :))) ya hergün çocuk soruyor bebek oldu mu diye bizi odaya atıyor bebek yapın diye ahaha ha

Ay yok artık o atlıyor bana gerek kalmıyor :KK70:

iyi oluyor geziyorum bahaneyle nişantaşı etiler bağdat caddesi oh oh

sen bu dr gezmeleri ile hamile kalaman bacım ahhahahha çok çalışman lazım çok

kızlar ya nereye yazacğımı bilemedim.
benim oğlan 22 aylık. doğduğundan beri sömürdü maşallah beni.
2 yaşına gelsin artık kesicem memeden.
süt de yok ama çocuk dudak tiryakisi.

benim sorunum şu.
memelerim küçüktü zaten hep. emzirdikten sonra, iyice sönmüş balona benzedi.
hiç sevmiyorum bu görüntüyü.
destekli sütyenle çok güzel görünüyor ama sütyeni çıkarınca resmen utanıyorum.

siz ne tavsiye edersiniz?
büyütmek değil de, dik ve diri olmasını istiyorum :)

Döndüm jelocum :KK60: evi toparlıyorum , eski düzene geri :) dün gece rüyamda görmüstüm seni hayır olsun . Beraber alışveriş yapıyorduk pembe pembe süslü biseyler alıyorduk :-) sen neler yapıyorsun bitirdin mi tatilini :)

Kolay gelsin canımcım off dönüş sonrası şu iş birikmesi yok mu:)))) bitti bitti artık normall programa döndük kapadık tatil valizlerini :))))) aaa hayır olsun inşallah aşkım ya pembe iyidir gönlüm sende bir dahaki sefere bana gelme küserim bak gel hem alışveriş hem yeme gezisi yaparız :KK60:

kızlar ya nereye yazacğımı bilemedim.
benim oğlan 22 aylık. doğduğundan beri sömürdü maşallah beni.
2 yaşına gelsin artık kesicem memeden.
süt de yok ama çocuk dudak tiryakisi.

benim sorunum şu.
memelerim küçüktü zaten hep. emzirdikten sonra, iyice sönmüş balona benzedi.
hiç sevmiyorum bu görüntüyü.
destekli sütyenle çok güzel görünüyor ama sütyeni çıkarınca resmen utanıyorum.

siz ne tavsiye edersiniz?
büyütmek değil de, dik ve diri olmasını istiyorum :)

Oyyy kuzu ya sömürsün annesi onların keyfi o :)))) 2 yaş yeterli artık tamam keyfini bol bol çıkarmış oluyor; eğer sönmüş balonsa dikleştirme ve içine silikon olur diye düşünüyorum büyütme istemezsen yani koca silikon normal boyutla halleder doktor resimlerini at dr lere sana dönerler teknik ne olur diye

Kolay gelsin canımcım off dönüş sonrası şu iş birikmesi yok mu:)))) bitti bitti artık normall programa döndük kapadık tatil valizlerini :))))) aaa hayır olsun inşallah aşkım ya pembe iyidir gönlüm sende bir dahaki sefere bana gelme küserim bak gel hem alışveriş hem yeme gezisi yaparız :KK60:
Sagol jelocum :) bu yazida boyle atlattik , artik kismet insallah gelirimde gorusuruz Canim cok isterim gercekten . Butun kizlar toplaniriz . Sahi napiyor bizim kizlardan haber yok ,bos kalmis topik . Burdan hepsine selamlar :KK68:

Sagol jelocum :) bu yazida boyle atlattik , artik kismet insallah gelirimde gorusuruz Canim cok isterim gercekten . Butun kizlar toplaniriz . Sahi napiyor bizim kizlardan haber yok ,bos kalmis topik . Burdan hepsine selamlar :KK68:

seneye toplaşalım olmadı önceden haber ver o tarih ben İzmire geçerim medo seni ziyarete :)))) kızlar yoğun ben zuzu53 zuzu53 sünnet telaşı düğün köstüm o bu işleri diğerleride çalışıyor ve geziyor dönerler hava soğuyunca :hamarat: söylerim canım selamını seni seviyorum güzel hatunnn herzaman sana kapım açık unutma :KK60:

sağ ol canım ilerde telli bi kız olacak ama yapaçak bir şey yok
çocuk şimdiden kardeşi için defter kapları etiketler alıyor :KK70:ddd olmazsa büyük hayal kırıklığı olacak

oyyy kuzu ya kardeş sevgisi başka yaşasın oda yaparsın yaşın genç bacım; Bu arada nice sağlıklı mutlu güzel yaşların olsun doğum günün kutlu olsun :KK60::KK37::KK200::KK68::KK68::KK68::KK68:

seneye toplaşalım olmadı önceden haber ver o tarih ben İzmire geçerim medo seni ziyarete :)))) kızlar yoğun ben zuzu53 zuzu53 sünnet telaşı düğün köstüm o bu işleri diğerleride çalışıyor ve geziyor dönerler hava soğuyunca :hamarat: söylerim canım selamını seni seviyorum güzel hatunnn herzaman sana kapım açık unutma :KK60:
Seneye insallah canim , super olur gelebilirsen :KK50: zuzununda hayirli olsun sunnet yaptiriyor demek :) cok tesekkur ederim Canim biliyorum kapin her zaman bana :KK68:Benim de sana tatlim :) bende seni seviyorum :KK60:

Seneye insallah canim , super olur gelebilirsen :KK50: zuzununda hayirli olsun sunnet yaptiriyor demek :) cok tesekkur ederim Canim biliyorum kapin her zaman bana :KK68:Benim de sana tatlim :) bende seni seviyorum :KK60:

ben daha çok seviyorum seni beromm güzel yüreklim yavruları da kap gel ev büyük benim rahat rahat takılırız :KK60:

Sorma Jelesec Jelesec dün çok gergin bi gündü benim için.sinirden gece gözüme uyku girmedi sabaha kadar nette takıldım..kk..da da o msj ı görünce arkadaşı accık uyarim dedim..birazcık uslubum dışında oldu ama..patlama kısmeyi onaymış..
Bak ayrıca kurallarada uyarım..meme bölümünden dewam etmedim ki arkadaşların canı sıkılmasın dedim..
Canım benim faceyi verimde ben napim sonra :))çok emek verdim ama:-)

X