Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti
- Konu Sahibi nldglp
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?davası var gel sende ufaklığın seyirci oluruz hahhahhaha
benim minik kuzumu kimler üzmüş acaba..döveyim onları
- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
ufaklık iyiymiş cep boyum sen geyiğe geliyor muydun iyi ne olsun sıkıcı geçiyor hayat yeni iş arıyorum para lazım seni sormalıçoktatlı hanım da burdaymış..naber kız ufaklık
kalabalık görünmek iyidir dimi gel vatandaş geldavası var gel sende ufaklığın seyirci oluruz hahhahhaha
hayvanat bahçesi hariç çocuklar hayvan mı görüyor yazık biz gittiğimizde tavus kuşu beni görünce bi açıldı kıskandı zaar beniiyi yapmışsın ya çocuğa da sanada değişiklik bizimki bu hafta okulca gidecek bende üzülüyorum benim kuzuda bakma
- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
bunca zamandır burda olupta, ameliyat olamadığıma göre; kesin sende benden önce olursun.
mişimde bir anda atağa geçti
ameliyatı oldu da bitti...
ben hala mal mal bekliyorum
benim istediğimi yapamayacağım şey yok gülüm ama taliyi verdim sana tamam al arada bana gönderim ortak kullanım bahar geldi ayarlayın da bağ bahçe sahiil branç yapak yine yada en yaptığımız yer senin ayarladığın ay harika idi manzarası açık büfesi
naaptınız kız beni
bir o yana, bir bu yana
paşa gönlüm ne derse o olur
bak gelmem bidaaaa
one minut
- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
Jelesec yahu benim derdim evlilik, iliski, "askim yaaauuuu canim" degil. Sen beni yanlis anlamissin.
Yalnizim ve halimden cok memnunum :)
Gencligimin keyfini cikariyorum :))
Hatirlat, bir gun icin de genclik yasayayim :))
yok hayatım ben burada şaka geyik takılıyorum :) bekarlık sultanlıktır diyeceğim tboz görüyorum ağlıyor koca diyegez toz sen keyfine bak 55 de evlenirsin
- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
naaptınız kız beni
bir o yana, bir bu yana
paşa gönlüm ne derse o olur
bak gelmem bidaaaa
one minut
ahahhah bir ün bana gel bir gün mişe bölüşürüz seni bak ne çok seviliyorsun
- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
bunca zamandır burda olupta, ameliyat olamadığıma göre; kesin sende benden önce olursun.
mişimde bir anda atağa geçti
ameliyatı oldu da bitti...
ben hala mal mal bekliyorum
anam mişe kimse yetişemez bir diyor düşünüyorum bir alo o dr bu dr görüşütüm diyor hop en son görüşme aldım günü oluyorum diyor aslında en iyisi ben çok o mu bumu değip kenimi soğutuyor olursun sende vardır bir vakti demek çok da rahatsız etmiyor seni öyle bak birde koy yüüznü derin dondrucuya gerilsin biraz ben arada yapıyorum işe yarıyor
- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
naber güzel memeli bağyanJelesec yahu benim derdim evlilik, iliski, "askim yaaauuuu canim" degil. Sen beni yanlis anlamissin.
Yalnizim ve halimden cok memnunum :)
Gencligimin keyfini cikariyorum :))
Hatirlat, bir gun icin de genclik yasayayim :))
- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
benim minik kuzumu kimler üzmüş acaba..döveyim onları
sen dövemen sende miniksin ben yeterim hükümet gibi hatunum
- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
Şimdi ben kaçar çayır çimen yayılacağız geldi bahar ayları
@
bana mı diyorsun ah canım arkadaşım benim heryerim güzel
@
naber güzel memeli bağyan
- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
yok kendi kendime konuşuyorum benŞimdi ben kaçar çayır çimen yayılacağız geldi bahar ayları
@
- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
oh oh sefanız olsun gezin bensizŞimdi ben kaçar yine çatlaklarla buluşacağız çayır çimen yayılmaca yaşasın bahar yaşasın yaz anneler ve çocukları partimiz var hep biz gezersek olmaz
- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
oh oh sefanız olsun gezin bensiz
canım yaaa sen uzaksın off valla çok iyi olurdu atla gel be 2 de konum atarım sana gideceğimiz yer babamın çiftliği
- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
yok kendi kendime konuşuyorum ben
delidir ne yapsa yerdir bacım boşver rahat ol
- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
önceden haberim olması lazım :) hastayım zaten şaka yapıyorumcanım yaaa sen uzaksın off valla çok iyi olurdu atla gel be 2 de konum atarım sana gideceğimiz yer babamın çiftliği
- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
önceden haberim olması lazım :) hastayım zaten şaka yapıyorum
tamam yaz ajandana 14 mayıs nakkaştepeye toplanıyoruz gel bacım emruda var
geçmiş olsun hep hastasın be