• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

çoktatlı hanım da burdaymış..naber kız ufaklık:p
ufaklık :KK70: iyiymiş cep boyum :p sen geyiğe geliyor muydun iyi ne olsun sıkıcı geçiyor hayat yeni iş arıyorum para lazım :KK75: seni sormalı
davası var gel sende ufaklığın seyirci oluruz hahhahhaha
kalabalık görünmek iyidir dimi gel vatandaş gel
iyi yapmışsın ya çocuğa da sanada değişiklik bizimki bu hafta okulca gidecek bende üzülüyorum benim kuzuda bakma
hayvanat bahçesi hariç çocuklar hayvan mı görüyor yazık biz gittiğimizde tavus kuşu beni görünce bi açıldı kıskandı zaar beni :KK70: :KK70:

Jelesec Jelesec yahu benim derdim evlilik, iliski, "askim yaaauuuu canim" degil. Sen beni yanlis anlamissin.
Yalnizim ve halimden cok memnunum :)
Gencligimin keyfini cikariyorum :))
Hatirlat, bir gun icin de genclik yasayayim :))

ahhahahah canım seni M misch ile kankasın diye silecektim ama hadi oda benim arkadaşım silmedim :KK19: hoş geldin talimmm :KK68: bu arada sen 50 yaşı bekleyeceksen ben senden önce olurum sana önden referans bak :KK54:

bunca zamandır burda olupta, ameliyat olamadığıma göre; kesin sende benden önce olursun.:KK70:

mişimde bir anda atağa geçti
ameliyatı oldu da bitti...:KK50:
ben hala mal mal bekliyorum:110::110::110:

benim istediğimi yapamayacağım şey yok gülüm :cool: ama taliyi verdim sana tamam al arada bana gönderim ortak kullanım :KK70: bahar geldi ayarlayın da bağ bahçe sahiil branç yapak yine :KK58: yada en yaptığımız yer senin ayarladığın ay harika idi manzarası açık büfesi

naaptınız kız beni:KK57:
bir o yana, bir bu yana:KK57:
paşa gönlüm ne derse o olur:KK14:
bak gelmem bidaaaa:KK67:
one minut:63:

Jelesec Jelesec yahu benim derdim evlilik, iliski, "askim yaaauuuu canim" degil. Sen beni yanlis anlamissin.
Yalnizim ve halimden cok memnunum :)
Gencligimin keyfini cikariyorum :))
Hatirlat, bir gun icin de genclik yasayayim :))

yok hayatım ben burada şaka geyik takılıyorum :) bekarlık sultanlıktır diyeceğim tboz tboz görüyorum ağlıyor koca diye:cool:gez toz sen keyfine bak 55 de evlenirsin :KK60:

bunca zamandır burda olupta, ameliyat olamadığıma göre; kesin sende benden önce olursun.:KK70:

mişimde bir anda atağa geçti
ameliyatı oldu da bitti...:KK50:
ben hala mal mal bekliyorum:110::110::110:

anam mişe kimse yetişemez bir diyor düşünüyorum bir alo o dr bu dr görüşütüm diyor hop en son görüşme aldım günü oluyorum diyor :KK70:aslında en iyisi ben çok o mu bumu değip kenimi soğutuyor :KK59:olursun sende vardır bir vakti demek çok da rahatsız etmiyor seni öyle bak birde :KK69: koy yüüznü derin dondrucuya gerilsin biraz ben arada yapıyorum işe yarıyor:KK70:

Şimdi ben kaçar yine çatlaklarla buluşacağız çayır çimen yayılmaca yaşasın bahar yaşasın yaz :KK48: anneler ve çocukları partimiz var hep biz gezersek olmaz :cool:

Back