Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

arsız güçlü olunca haklı suçlu olurmuş acıyorum sadece ütopik iddiaları önümüze koyuyorlar.

komedi yahu umarım sizi mahkemeden .... etmezler meşgul etmeyin diye atar yapabilir hakim amca

davan elit bir yerde ise gelim
hakim amca değil hakime hanım anadolu adliyesi buyur gel keşke çorlu ya aldırsaydım maksat onlara zorluk olurdu. benim ikamet ettiğim yerde olması gerekiyor aslında

T THhALiA06 mı kaptırmam sana Jelesec ..bu da böyle biline..

benim istediğimi yapamayacağım şey yok gülüm ama taliyi verdim sana tamam al arada bana gönderim ortak kullanım bahar geldi ayarlayın da bağ bahçe sahiil branç yapak yine yada en yaptığımız yer senin ayarladığın ay harika idi manzarası açık büfesi

Aman basın cekmesin ifşa olmayalım aynen güzel eğlendik gezentilikte bizi geçen yoktur heralde

valla dün gece whatsup grubunda yazılan gezme planlarından sonra dedim grubun adı tam gezentiler
valla yok her hafta parada dayanmaz diyim çekin ortak nakkaşetepedeki benim payımı

ahahhahah manyak yaaa çok güzelsin derler sihirli mucize eller yapmış

hayvanat bahçesine gidiyorsun da niye ses etmiyorsun benim ufaklığı kargo yapaydım sana
benimki allah vergisi az makyaj yetiyor şükür allaha

23 nisanda gitmiştik o gün gitmediğimiz yer kalmadı .
sen ufaklığı darıcaya götür orası süper ama hayvanlara da üzülüyorum

geldi bahar ayları gevşer gönül yayları..daha güzel yerler var..ayarlarız

çoktatlı hanım da burdaymış..naber kız ufaklık

iyi yapmışsın ya çocuğa da sanada değişiklik bizimki bu hafta okulca gidecek bende üzülüyorum benim kuzuda bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…