Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ohhh süper , sefanız olsun Can'ım Karadeniz turu da harika olur . Cok iyi bir seçim yapmışsınız . En iyisini yapıyorsunuz canım hayat kısa gezip eğlenmek gerek . Bol bol resim yolla oralardan jelocum

beni de az önce asistanı aradı.randevunuz iptal doktorumuz vefat etti dedi nasıl kötü oldum.
ölümler beni çok üzüyor
herkesin aklına gelen bu gerçekten daha öncede kaza yaptığı için. umarım gerçekten kazadır! .hiç keyfim yok hiçç

ölümler beni çok üzüyor

herkesin aklına gelen bu gerçekten daha öncede kaza yaptığı için. umarım gerçekten kazadır! .hiç keyfim yok hiçç

beni de çok üzüyor canım..iki sene önce ablamı kaybettim..insan yaşayınca çok daha fazla üzülüyor.hiç tanımasam da sanki aynı acıyı tekrar yaşamış gibi oluyorsun ister istemez..Allah genç ölümü vermesin gerçekten çok zor.

aynı şeyleri yaşamışız bende abimi kaybetmiştim üç yıl önce. zor gerçekten

Ohhh süper , sefanız olsun Can'ım Karadeniz turu da harika olur . Cok iyi bir seçim yapmışsınız . En iyisini yapıyorsunuz canım hayat kısa gezip eğlenmek gerek . Bol bol resim yolla oralardan jelocum

sağol bebem nldglp ile katıldığım her gezi süperdir hatunda karga burun bile oluyor ben çok bişey almıyorum yanıma ondan otlanıyorum yollarım bugünden itibaren başlıyor resimler seni seviyorum hadi yaz geliyor çık gel

ölümler beni çok üzüyor

nasıl kız kaza işte adam mit değil diyim öldürdüler ani ölüm ondan şok olduk tabi

Güzel surat sen büyük acı yaşamışsın çok zor tabi allahım sınamasın sevdiklermizle başın sağolsun tekrardan görünce çok üzülmüştüm ablanın resmini çok genç

aynı şeyleri yaşamışız bende abimi kaybetmiştim üç yıl önce. zor gerçekten

bacım seninde tekrar başın sağolsun böyle büyük acı birdaha yaşama inşallah

sağol canım ablacığımmmmmmmmmmm

tboz bacım nerdesin be ala ala çık şu aşk meşk modundan geyiğe sar
O modda değilim aksine depresyon modundayım yine kilo aldım karnım cıktı bide regl olcam daha cok şiştim sinirlerim bozuldu öyle bikaç şeyde üstüste olunca geyikte sarmıyo yarın belki mübarek günüm de olsa aralarda yetişirim size hiç olmadı cumaya hazırım

Cumaya dertleşelim baby :) salla gitsin dertlerini kiloyada takılma alıcaz vericez bu böyle gidecek

Ayıp ayıp o kadar yenirmi :)) bışa gitti paralar :)) tabi benim payımda sana kaldıya ona çok yedin

valla cidden hadi diğerleri zayıf yedi de bende hala vermem gereken yapışan üstüme 5,6 kilo varken ayı gibi yemem yedim,yedim hatun yapmış yemesem ayıp olurdu ha birde senin hakkın var iki kişilik yedim

Cuma ben seni moddan çıkarırım bak leyla deli oynar bende öyle izler gülme krizine girer depresyon modundan manyak moduna sararsın bende şişim boşver üstelik reglide olmayacağım yeme şişkinliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…