Ohhh süper , sefanız olsun Can'ımBen sana yarınla cuma akşamı canlı yayın yaparım telden sen merak etme ahh olsan beybi bizim buluşmalar sürekli ayın sonunda da Boluya kaçıyoruz çoluk çocukmayısta nldglp eski tayfa ile karadeniz turuna
sağlık tabi hayat kısa nerde ne zaman gideceğiz belli değil tadını çıkarmak gerek
ölümler beni çok üzüyorbeni de az önce asistanı aradı.randevunuz iptal doktorumuz vefat etti dedi nasıl kötü oldum.
herkesin aklına gelen bu gerçekten daha öncede kaza yaptığı için. umarım gerçekten kazadır! .hiç keyfim yok hiççevet bebem daha önce kazadan sağlam kurtulmuştu ölümü motordan olacakmışdoktorların adrenalin sevdası estetik cerrah değildi çok genç ve iyi kalp çerrahı Mehmet susam paraşüt atlayışında ölmüştü ona da çok üzülmüştüm ...amin canım amin
ölümler beni çok üzüyor
herkesin aklına gelen bu gerçekten daha öncede kaza yaptığı için. umarım gerçekten kazadır! .hiç keyfim yok hiçç
aynı şeyleri yaşamışız bende abimi kaybetmiştim üç yıl önce. zor gerçektenbeni de çok üzüyor canım..iki sene önce ablamı kaybettim..insan yaşayınca çok daha fazla üzülüyor.hiç tanımasam da sanki aynı acıyı tekrar yaşamış gibi oluyorsun ister istemez..Allah genç ölümü vermesin gerçekten çok zor.
aynı şeyleri yaşamışız bende abimi kaybetmiştim üç yıl önce. zor gerçekten
Ohhh süper , sefanız olsun Can'ımKaradeniz turu da harika olur . Cok iyi bir seçim yapmışsınız . En iyisini yapıyorsunuz canım hayat kısa gezip eğlenmek gerek . Bol bol resim yolla oralardan jelocum
ölümler beni çok üzüyor
herkesin aklına gelen bu gerçekten daha öncede kaza yaptığı için. umarım gerçekten kazadır! .hiç keyfim yok hiçç
beni de çok üzüyor canım..iki sene önce ablamı kaybettim..insan yaşayınca çok daha fazla üzülüyor.hiç tanımasam da sanki aynı acıyı tekrar yaşamış gibi oluyorsun ister istemez..Allah genç ölümü vermesin gerçekten çok zor.
aynı şeyleri yaşamışız bende abimi kaybetmiştim üç yıl önce. zor gerçekten
sağol bebemnldglp ile katıldığım her gezi süperdir hatunda karga burun bile oluyor ben çok bişey almıyorum yanıma ondan otlanıyorum yollarım bugünden itibaren başlıyor resimler seni seviyorum hadi yaz geliyor çık gel
nasıl kız kaza işte adam mit değil diyim öldürdülerani ölüm ondan şok olduk tabi
Güzel surat sen büyük acı yaşamışsın çok zor tabi allahım sınamasın sevdiklermizlebaşın sağolsun tekrardan görünce çok üzülmüştüm ablanın resmini çok genç
bacım seninde tekrar başın sağolsun böyle büyük acı birdaha yaşama inşallah
Basın sag olsun soocutecum cok üzüldüm , Allah başka acılar göstermesin inşallah .aynı şeyleri yaşamışız bende abimi kaybetmiştim üç yıl önce. zor gerçekten
sağol bebemnldglp ile katıldığım her gezi süperdir hatunda karga burun bile oluyor ben çok bişey almıyorum yanıma ondan otlanıyorum yollarım bugünden itibaren başlıyor resimler seni seviyorum hadi yaz geliyor çık gel
Hadi bakalım size ıyı eğlenceler o Zaman bol bol eğlenın , bende seni seviyorumjelocum benim nldglp ye de cok selamlar
nasıl kız kaza işte adam mit değil diyim öldürdülerani ölüm ondan şok olduk tabi
Güzel surat sen büyük acı yaşamışsın çok zor tabi allahım sınamasın sevdiklermizlebaşın sağolsun tekrardan görünce çok üzülmüştüm ablanın resmini çok genç
bacım seninde tekrar başın sağolsun böyle büyük acı birdaha yaşama inşallah
Süper alıntılamısımsen arasından bul çıkar oku jelocum
Ayıp ayıp o kadar yenirmi :)) bışa gitti paralar :)) tabi benim payımda sana kaldıya ona çok yedinbana yine bildirimler düşmüyor :))) ben çıktım bacım midemden ölüyorum offff öküz gibi yedim
O modda değilim aksine depresyon modundayım yine kilo aldım karnım cıktı bide regl olcam daha cok şiştim sinirlerim bozuldu öyle bikaç şeyde üstüste olunca geyikte sarmıyo yarın belki mübarek günüm de olsa aralarda yetişirim size hiç olmadı cumaya hazırım
Cumaya dertleşelim baby :) salla gitsin dertlerini kiloyada takılma alıcaz vericez bu böyle gidecekO modda değilim aksine depresyon modundayım yine kilo aldım karnım cıktı bide regl olcam daha cok şiştim sinirlerim bozuldu öyle bikaç şeyde üstüste olunca geyikte sarmıyo yarın belki mübarek günüm de olsa aralarda yetişirim size hiç olmadı cumaya hazırım
Ayıp ayıp o kadar yenirmi :)) bışa gitti paralar :)) tabi benim payımda sana kaldıya ona çok yedin
O modda değilim aksine depresyon modundayım yine kilo aldım karnım cıktı bide regl olcam daha cok şiştim sinirlerim bozuldu öyle bikaç şeyde üstüste olunca geyikte sarmıyo yarın belki mübarek günüm de olsa aralarda yetişirim size hiç olmadı cumaya hazırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?