Körler sağarlar
Enişte değil daha ya olur inşallah diyelim :))
Hep beraber dua edelim kaçmasın diye hatta iyice baglamak için okuyup üfleyelim
Daha okadar değil ama adak falan adayabilirim :))hayırlısı olsun bebem yaaa dua ediyoruz işte topikle sana
türbelere ziyarete git çaput bağla adak ada
Daha okadar değil ama adak falan adayabilirim :))
Ben bilirim tabi yaptırmadıgım kalmadı alpaslan beyebörülce sen bilin bu makineyi işe yarıyor mu acaba %kaç başarı oranı acep
Hahahahhaah şimdi adak benim bildiğim duan dilediğin olunca uygulanır benimde dileğim duam kabul olursa size yemek ısmarlarım hadiçok çalış sen adaklar pahalıyada haftaya masanın parasını sen çek bak nasıl hepimiz dua ediyoruz oluyor senin iş çok değil 1200 falan tutar
Hahahahhaah şimdi adak benim bildiğim duan dilediğin olunca uygulanır benimde dileğim duam kabul olursa size yemek ısmarlarım hadi
Ben bilirim tabi yaptırmadıgım kalmadı alpaslan beyevela3 yaptırdım ama ben cok memnun kaldım dersem yalan olur ama aynı makinaya amelyat olan bi iki kişi yaptırdı ve cok memnun kalanlar oldu bence vela3 lazer lipo olduktan sonra yapılınca daha faydalı oluyor ben amelyatımdan 8-9 ay sonra yaptırmıştım az bi incelme oldu cok değil ama selülit için soruyorsan onu dr a sormuştum geçici çözüm o makina demişti selülit için gerçi amelyatla da selülit için çözüm alsam bile kilo alınca hemen anında geliyo bu selülitler bunlara çare yok ya
Zaten bende yine olmaz bu iş diye düşündüğümden yemek tmm olursa diyorumCimrimisin senhe ısmarlarım ne olacak demiyor 1.200 bana dokunmaz demiyor yemek tamam o zaman da olmaz senin işin yemekte hayal olur
Zaten bende yine olmaz bu iş diye düşündüğümden yemek tmm olursa diyorumişyerinde bi arkadaş var düğünlerde hayatta oynamazmış ama sen evlen halay başı bile çekcem diye yemin ediyor ne de olsa cok zor bi ihtimal diyor evlenmen ay herkesin derdi oldum bak ne cok seviliyomuşum
Evet makina cok pahalıymış o zaman benim dr 3000 e yapıodu bana 2000 e yaptı yaptırmasam daha iyiydi yani havaya giden para oldu o ama dediğim gibi memnun olanlarda olmuştuhım bak bunu yazdığın iyi oldu ben senin bunu yaptırdığını bilmiyordumyaşayacağız yani selülitlerle seveceğiz onları iyi de para ya pahalı makine gerçi kardeşim de dedi havaya para onlar diye ama bizim merci yaptırmış o çok memnun kalmış eskiden 2 sini
Hahahaahahhahah kız top yekün ümitsiz vaka durumusun haaaay hayırlısı olsun senin düğün olsun bende oynarım altında takarım bak zuzuya altın yok sünnet diyor dedim 20 tl zarfa koyarım
Evet makina cok pahalıymış o zaman benim dr 3000 e yapıodu bana 2000 e yaptı yaptırmasam daha iyiydi yani havaya giden para oldu o ama dediğim gibi memnun olanlarda olmuştu
Allah razı olsunev,araba, vereceksen benim büyük oğlana alırım seni
Sen altından kurtaracağını sanıp mutlu olma davet listesine adını yazdım bileHahahazuzu53 görüon bak sana altın yok bana var hemde oynucak da düşününki ne kadar ümitsiz vakayım
Sen altından kurtaracağını sanıp mutlu olma davet listesine adını yazdım bileat şimdiden kenara her ay denkleştir çeyreği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?