Ne edek kayınvalidem vermiyor :))çocukların pipi parasını estetiğe mi vereceksin kınıyorum senibenim bu sünnette verecek param yok çocuklara oyuncak alırım en azından onlara kalır memeye gitmez
Hahahahahah
Sakın profil resminde ben VarımHahahahahahprofil resmi yap istersen
hahhahah evet beraber varız pek güzeliz be oradaSakın profil resminde ben Varımkatlanamam bu ihanete
allah allah adam beni hor kullandı ondan belkihabire ağlıyorsun ya git doktora bir bakın bacım ihmal ediyorsun mide o bu meme
ayyy senin kocaya allah yardım etsin anamın lafı ''kaynamadan karı... çiğnemeden cürümüş ''her gün şikayet oram buram diye
Bilmeden konuşuyor işte yoksa taş gibi hatunsun totonda yakın yereallah allah adam beni hor kullandı ondan belki
ay cidden iyiymiş tboz bacım kaçırma bunu gözleri sağlamdır inşallah
vallahi doğru dedin taş gibiyim gencim bi kere güzelimde hıhBilmeden konuşuyor işte yoksa taş gibi hatunsun totonda yakın yere
Hahaha valla napıyım kaçarsa koşamam cok ama kaçmasın diye dua da etmiyor değilimay cidden iyiymiş tboz bacım kaçırma bunu gözleri sağlamdır inşallahdeğilsede çaktırma
Hahaha valla napıyım kaçarsa koşamam cok ama kaçmasın diye dua da etmiyor değilimgözleri nasılsa her türlü kabulümdür
Kesinlikle :))hahhahah evet beraber varız pek güzeliz be orada
allah allah adam beni hor kullandı ondan belki
Bilmeden konuşuyor işte yoksa taş gibi hatunsun totonda yakın yere
ay cidden iyiymiş tboz bacım kaçırma bunu gözleri sağlamdır inşallahdeğilsede çaktırma
vala daha neler yazarım da sonra adım çıktı 9 a inmez 8 e ben daha iyilerini gördüm
Hahaha valla napıyım kaçarsa koşamam cok ama kaçmasın diye dua da etmiyor değilimgözleri nasılsa her türlü kabulümdür
Körler sağarlarahahhah eminim öyledir
he körler, sağırlar totoları yere yakınlar ağırlayın birbirinizi
bende okeyli beğendim enişteyii
Hep beraber dua edelim kaçmasın diye hatta iyice baglamak için okuyup üfleyelimbulmuş senin gibi evde kalmışım kaçmaz kaçmaz korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?