• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Evet ya ben calışıorum sizde buluşup kalori depolucaksınız ilgilenmiyorum :63:

Benim mübarek gün bugün evet calışıorum ama sevgilim gibi olan kişi de malesef hergün calışıo gece yarılarına kadar o yüzden cagaramam yanii :KK61:arada kaçamak yapıoz işte dün akşam gibi :KK36:

ağır hanım ol ki he ağır kız desin hemen istemeye gelsin :p:KK70:

sorma yaaa diyete başlayamadık bir :KK59: cuma oynar yakarız :KK70:

he bakım bi nasıl temizmisin cimri olduğun kesinde :KK70: o kadar paran var duymadım eve kadın geldi temizlik var dediğini :p:p kakılmış gibi kendin yapıyorsun 3 çocukla... kocaya da ütü,bulaşık ohhh tabi bmv olur:KK70:
Yapacak tabi benim gibi hatunu bulmuş :)) kakılmış gibi tepinip duruyorum evde ütüyüde yapıversin :D

Ammada kaynatmışınız ha geyikçi hatunlar.oku oku bitiremedim..:KK48:
Damat arayanlar,sünnet yapanlar,sünneti ticarete dökenler,selülüt giderenler ohhh sefanız olsun:21:
Ben ne istesem acep:KK59:

Ammada kaynatmışınız ha geyikçi hatunlar.oku oku bitiremedim..:KK48:
  • Damat arayanlar,sünnet yapanlar,sünneti ticarete dökenler,selülüt giderenler ohhh sefanız olsun:21:
Ben ne istesem acep:KK59:

ahhahahah sen ne fenasın sarunyam yaaaa çuk diye oturtmuşsun mesajında mavi ile belirlediğim yeri okurken sabah sabah güldüm :KK70: o değil ticaret dökmüş o kesinde parayı da kendine kullanacak :KK70: dese ki jelo çocukların pipisini kırptırıp parasını yine onlara harcayacağım yok kırpılan kuzular toplalanan para ananın zevkine gidecek :KK70: yok ben kuzulardan yanayım oyuncak alır giderim :KK70:

tboz tboz hadi 100 tl takarım yazık kıza çeyiz yapacak borca girecek :p

Back