• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

:KK70:Börülce görünce aklıma sen geldin arkadaşım paylaşmış face de
12963558_1074095135970620_7904827555736705894_n.jpg

nar
Valla ben bile börülce görünce kendimi hatırlıyorum :KK70: yani valla bana da olmaz gibi geliyor cok büyük ihtimalle hemde :cry::cry::cry:

oyyyy kıyamam kız iyi düşün be şaka yazdım gurbaniii millet 50 yaşında ne adamlar bulup 3 evliliği yapıyor :)))

iyi düşünelim olsun bu gece al abdest dua et bol bol

Saymakla bitmez :KK70: muhlama ve turşu kavurması ile yöresel bir lezzet şöleni arkasınada bol kalorili hamurişleri :))

oleyyyyy o hafta herkes +2 kilo görecek desene yandık cuma da eller havaya yaza şişko gireceğiz :)))))))))))

desteğe ihtiyacın olursa alo deee bacım şeker,un, çay kargo yaparım hepsi bu desteğin hahhaha

oleyyyyy o hafta herkes +2 kilo görecek desene yandık cuma da eller havaya yaza şişko gireceğiz :)))))))))))

desteğe ihtiyacın olursa alo deee bacım şeker,un, çay kargo yaparım hepsi bu desteğin hahhaha
Hahaaa zararlı çıkarsın hiç liste yapmıyom :D

nar

oyyyy kıyamam kız iyi düşün be şaka yazdım gurbaniii millet 50 yaşında ne adamlar bulup 3 evliliği yapıyor :)))

iyi düşünelim olsun bu gece al abdest dua et bol bol
Bu gece calışıom ben yaaa eve gidince oldugum gibi yataga atıorm kendimi çalışırken dua edeyim arada kaçmasın sakın diye :))

Hahaaa zararlı çıkarsın hiç liste yapmıyom :KK70:

:KK48::KK48::KK48: çay,un, şeker,tuz, yağ hamur işlerine yeter bunlar el emeği senden ben geliyorum borumu beee :KK70: ha bide mit :-):-):-) ha.... ha bide o... ha bir börülce yok oda çalışıyor :KK14:

Bu gece calışıom ben yaaa eve gidince oldugum gibi yataga atıorm kendimi çalışırken dua edeyim arada kaçmasın sakın diye :))

ha senin meşhur gün bugün iş yerine sevgilini çağırma sakın burada görüm sen online kaybolursan patrona alo derim:p:p:p:-):-)
Başka bi davet mi veriliyor cuma akşamı hariç acaba :KK53:

:cool::cool::cool: he heee yöresel lezzetler toplantısı gündüz cuma için kaynaşma tanımıyoruz da birbirimizi hırlımı hırsız mı bakaceğiz :KK70:

:KK48::KK48::KK48: çay,un, şeker,tuz, yağ hamur işlerine yeter bunlar el emeği senden ben geliyorum borumu beee :KK70: ha bide mit :-):-):-) ha.... ha bide o... ha bir börülce yok oda çalışıyor :KK14:

ha senin meşhur gün bugün iş yerine sevgilini çağırma sakın burada görüm sen online kaybolursan patrona alo derim:p:p:p:-):-)

:cool::cool::cool: he heee yöresel lezzetler toplantısı gündüz cuma için kaynaşma tanımıyoruz da birbirimizi hırlımı hırsız mı bakaceğiz :KK70:
Evet ya ben calışıorum sizde buluşup kalori depolucaksınız ilgilenmiyorum :63:

Benim mübarek gün bugün evet calışıorum ama sevgilim gibi olan kişi de malesef hergün calışıo gece yarılarına kadar o yüzden cagaramam yanii :KK61:arada kaçamak yapıoz işte dün akşam gibi :KK36:

Temizlik kontrolüne gelecekler :D tboz tboz

Back