• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Günaydın geyikçi başları :KK15:

şimdi şu walle şhap 3 (adını doğru yazmamış olabilirim:))) bilgisi olan yaptırıp sonuç alan çevresinde olabilir var mı bana değil benim selliltim yok taş gibiyim bir arkadaşım için araştırıyorum :p kardeşimin salonu var ama onda bu yok bilgisi de yok dedim bilirse bizim k.k kızları bilir :p

börülce sen bilin bu makineyi işe yarıyor mu acaba %kaç başarı oranı acep :KK14:
Ben bilirim tabi yaptırmadıgım kalmadı alpaslan beye :D vela3 yaptırdım ama ben cok memnun kaldım dersem yalan olur ama aynı makinaya amelyat olan bi iki kişi yaptırdı ve cok memnun kalanlar oldu bence vela3 lazer lipo olduktan sonra yapılınca daha faydalı oluyor ben amelyatımdan 8-9 ay sonra yaptırmıştım az bi incelme oldu cok değil ama selülit için soruyorsan onu dr a sormuştum geçici çözüm o makina demişti selülit için gerçi amelyatla da selülit için çözüm alsam bile kilo alınca hemen anında geliyo bu selülitler bunlara çare yok ya

çok çalış sen adaklar pahalı :p yada haftaya masanın parasını sen çek bak nasıl hepimiz dua ediyoruz oluyor senin iş :KK70: çok değil 1200 falan tutar :KK59::p
Hahahahhaah şimdi adak benim bildiğim duan dilediğin olunca uygulanır benimde dileğim duam kabul olursa size yemek ısmarlarım hadi :D

Hahahahhaah şimdi adak benim bildiğim duan dilediğin olunca uygulanır benimde dileğim duam kabul olursa size yemek ısmarlarım hadi :KK70:

Cimrimisin sen :KK70: he ısmarlarım ne olacak demiyor 1.200 bana dokunmaz demiyor :p:p yemek tamam o zaman da olmaz senin işin yemekte hayal olur :KK70:

Ben bilirim tabi yaptırmadıgım kalmadı alpaslan beye :KK70: vela3 yaptırdım ama ben cok memnun kaldım dersem yalan olur ama aynı makinaya amelyat olan bi iki kişi yaptırdı ve cok memnun kalanlar oldu bence vela3 lazer lipo olduktan sonra yapılınca daha faydalı oluyor ben amelyatımdan 8-9 ay sonra yaptırmıştım az bi incelme oldu cok değil ama selülit için soruyorsan onu dr a sormuştum geçici çözüm o makina demişti selülit için gerçi amelyatla da selülit için çözüm alsam bile kilo alınca hemen anında geliyo bu selülitler bunlara çare yok ya

hım bak bunu yazdığın iyi oldu ben senin bunu yaptırdığını bilmiyordum :KK14: yaşayacağız yani selülitlerle seveceğiz onları :p iyi de para ya pahalı makine gerçi kardeşim de dedi havaya para onlar diye ama bizim merci yaptırmış o çok memnun kalmış eskiden 2 sini

Cimrimisin sen :KK70: he ısmarlarım ne olacak demiyor 1.200 bana dokunmaz demiyor :p:p yemek tamam o zaman da olmaz senin işin yemekte hayal olur :KK70:
Zaten bende yine olmaz bu iş diye düşündüğümden yemek tmm olursa diyorum :D işyerinde bi arkadaş var düğünlerde hayatta oynamazmış ama sen evlen halay başı bile çekcem diye yemin ediyor ne de olsa cok zor bi ihtimal diyor evlenmen ay herkesin derdi oldum bak ne cok seviliyomuşum :D

Zaten bende yine olmaz bu iş diye düşündüğümden yemek tmm olursa diyorum :KK70: işyerinde bi arkadaş var düğünlerde hayatta oynamazmış ama sen evlen halay başı bile çekcem diye yemin ediyor ne de olsa cok zor bi ihtimal diyor evlenmen ay herkesin derdi oldum bak ne cok seviliyomuşum :KK70:

ahahhahah kız top yekün ümitsiz vaka durumusun haaa:KK70: ay hayırlısı olsun senin düğün olsun bende oynarım altında takarım bak zuzuya altın yok sünnet diyor dedim 20 tl zarfa koyarım:KK70:

hım bak bunu yazdığın iyi oldu ben senin bunu yaptırdığını bilmiyordum :KK14: yaşayacağız yani selülitlerle seveceğiz onları :p iyi de para ya pahalı makine gerçi kardeşim de dedi havaya para onlar diye ama bizim merci yaptırmış o çok memnun kalmış eskiden 2 sini
Evet makina cok pahalıymış o zaman benim dr 3000 e yapıodu bana 2000 e yaptı yaptırmasam daha iyiydi yani havaya giden para oldu o ama dediğim gibi memnun olanlarda olmuştu

Evet makina cok pahalıymış o zaman benim dr 3000 e yapıodu bana 2000 e yaptı yaptırmasam daha iyiydi yani havaya giden para oldu o ama dediğim gibi memnun olanlarda olmuştu

merci bize iyi rakam ayarladı ama tanıdık diye ama bana göre yine iyi rakam hadi %100 garanti olsa düşünmessin de havaya durumu sıkıntı:p

Bu arada dizi izlemeyi sevmem ama değişik konusuyla oyunculuğuyla beni ilk bölümde sardı Erdal beşikciioğlunun yeni dizi sevene tavsiyem :KK58:

Back