• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

kız zuzu daha iki hafta var başladı grupta onumu giysem bunu mu giysem diye leylada aynı bir ben salaş gariban kot diyorum bende o gece ince giydim öldüm beee ayaklarım geberdi son zamanlarda oynayamadım bile :KK70:

demi akıllı kadınım hep diyorum profil resmi tamamdır tek tek uğraşmayayım:KK70:
vuuuuuu neler duyuyorum neler börülce hanım sizdemi teşrif ediyorsunuz o halde ben bi Cengiz abazoğluna uğrayayım :D tboz tboz jelibonun asıl gariban benim o kadar Kıyafet aradım taradım skinny giyip geldim yok işte millayıda sen silip süpürüyorsun ben yine paçoz kalırım :P

kız zuzu daha iki hafta var başladı grupta onumu giysem bunu mu giysem diye leylada aynı bir ben salaş gariban kot diyorum bende o gece ince giydim öldüm beee ayaklarım geberdi son zamanlarda oynayamadım bile :KK70:

demi akıllı kadınım hep diyorum profil resmi tamamdır tek tek uğraşmayayım:KK70:
Evet aynen cok dahice bi fikir profil resmi yapmak :D valla bende öyle cok süslenmem zuzuya söyle süslenmesin ben işten cıkıp gelcem bi de yani :D

vuuuuuu neler duyuyorum neler börülce hanım sizdemi teşrif ediyorsunuz o halde ben bi Cengiz abazoğluna uğrayayım :KK70: tboz tboz jelibonun asıl gariban benim o kadar Kıyafet aradım taradım skinny giyip geldim yok işte millayıda sen silip süpürüyorsun ben yine paçoz kalırım :p

kız geliyor bu sefer daha kalabalığız iki masa şart :p
hahahha battım valla daha butik açmayacağım hop sepete sepete derken baktım ebesinin dini olmuş kartım:KK14:

ben yaşlıyım siz giyinin siizn zamanınız da tek estetiğim yoktu 36 bedendim bir yürürdüm İst arkamdan gelirdi :KK70:

vuuuuuu neler duyuyorum neler börülce hanım sizdemi teşrif ediyorsunuz o halde ben bi Cengiz abazoğluna uğrayayım :KK70: tboz tboz jelibonun asıl gariban benim o kadar Kıyafet aradım taradım skinny giyip geldim yok işte millayıda sen silip süpürüyorsun ben yine paçoz kalırım :p
Hahhaaha görcez kim paçoz :D şimdi öyle abazoğlu falan deme bende başlıcam alışverişe :D

duyduk duymadık demeyin bu börülce tboz tboz bir manita yapmış aman allahım hani buna o adam nasıl bakmış şaştım kaldım benim oğlum baksa döverim :KK70::KK70::KK70:

valla çok yakışıklı çokkk huyu da iyi ise verdim gitti börülceyiii:KK70:

duyduk duymadık demeyin bu börülce tboz tboz bir manita yapmış aman allahım hani buna o adam nasıl bakmış şaştım kaldım benim oğlum baksa döverim :KK70::KK70::KK70:

Oooo hayırlı uğurlu olsun nihayetine erdirecekmisin evlende düğününe gelelim kız :D

Allahım ya görende dünya yakışıklısı sanar benimde bi albeniliğim var elbet :D ama hep sorunlular beni bulur şuan evlilik anlamında ciddiyetin c sini konuşacak piskolojide değil o yüzden 2 gün sonra ya da 2 ay sonra bana hadi koca bulun dersem şaşırmayın :D

Allahım ya görende dünya yakışıklısı sanar benimde bi albeniliğim var elbet :KK70: ama hep sorunlular beni bulur şuan evlilik anlamında ciddiyetin c sini konuşacak piskolojide değil o yüzden 2 gün sonra ya da 2 ay sonra bana hadi koca bulun dersem şaşırmayın :KK70:
hahhahah albeniliğin varda millet bunu görememiş yaş 35 hala alan yok :KK70::KK70: yok yakışıklı ne diyim şimdi adama allah sahibine bağışlasın :KK53:

tek tek yapın bana bak sünnet,dügün, tatil ben memur hatunuyum 20 tl takarım ona göre :KK70:
Evlenirsem çagarcam tabi benim pek akrabam yok bilen bilirrr o yüzden altın için size ihtiyacım var bahaneye lüzum yok çeyreğede razıyım toplaşıp olmaz kişi başı çeyrek :D Allahım ben evleneyimde üstüne size para veririm ben :D

Back