Herkesin kandili mübarek olsun bana da bol dua biliosunuz ne için edeceğinizi :))Bu arada kandiliniz mübarek olsun bol bol dua edin bana da gönderin
Valla ben bile börülce görünce kendimi hatırlıyorum
Valla ben bile börülce görünce kendimi hatırlıyorumyani valla bana da olmaz gibi geliyor cok büyük ihtimalle hemde
Bak gör işte ne kadar misafirperverim
Bak gör işte ne kadar misafirperverimsaçımı süpürge ettim günlerdir ev temizleyeceğim diye
Saymakla bitmezevi bırak masa ya ne koyacaksın onlara başla :))))))))
Saymakla bitmezmuhlama ve turşu kavurması ile yöresel bir lezzet şöleni arkasınada bol kalorili hamurişleri :))
Hahaaa zararlı çıkarsın hiç liste yapmıyomoleyyyyy o hafta herkes +2 kilo görecek desene yandık cuma da eller havaya yaza şişko gireceğiz :)))))))))))
desteğe ihtiyacın olursa alo deee bacım şeker,un, çay kargo yaparım hepsi bu desteğin hahhaha
Bu gece calışıom ben yaaa eve gidince oldugum gibi yataga atıorm kendimi çalışırken dua edeyim arada kaçmasın sakın diye :))nar
oyyyy kıyamam kız iyi düşün be şaka yazdım gurbaniii millet 50 yaşında ne adamlar bulup 3 evliliği yapıyor :)))
iyi düşünelim olsun bu gece al abdest dua et bol bol
Başka bi davet mi veriliyor cuma akşamı hariç acabaHahaaa zararlı çıkarsın hiç liste yapmıyom
Hahaaa zararlı çıkarsın hiç liste yapmıyom
Bu gece calışıom ben yaaa eve gidince oldugum gibi yataga atıorm kendimi çalışırken dua edeyim arada kaçmasın sakın diye :))
Başka bi davet mi veriliyor cuma akşamı hariç acaba
Aynen de öyle yaptı vallaahahhahah öylemi yaptı hahhahah
Evet ya ben calışıorum sizde buluşup kalori depolucaksınız ilgilenmiyorumçay,un, şeker,tuz, yağ hamur işlerine yeter bunlar el emeği senden ben geliyorum borumu beee ha bide mit ha.... ha bide o... ha bir börülce yok oda çalışıyor
ha senin meşhur gün bugün iş yerine sevgilini çağırma sakın burada görüm sen online kaybolursan patrona alo derim
he heee yöresel lezzetler toplantısı gündüz cuma için kaynaşma tanımıyoruz da birbirimizi hırlımı hırsız mı bakaceğiz
Hahaaaa yok yok kaçmadım :)) önden beğenip sonradan yanıtlıyım dedim kız evi naz evi
Temizlik kontrolüne geleceklerçay,un, şeker,tuz, yağ hamur işlerine yeter bunlar el emeği senden ben geliyorum borumu beee ha bide mit ha.... ha bide o... ha bir börülce yok oda çalışıyor
ha senin meşhur gün bugün iş yerine sevgilini çağırma sakın burada görüm sen online kaybolursan patrona alo derim
he heee yöresel lezzetler toplantısı gündüz cuma için kaynaşma tanımıyoruz da birbirimizi hırlımı hırsız mı bakaceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?