Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Valla sen benden cok yaşıcan dün aynı şeyi Jelesec e dedim etiketlicem hepinizi Noluyo ne bu sessizlik dedim sen benden önce davrandın cok geçmiş olsun

bak dün telde dediğini bugün titreyen yapmış

insan hastayken keyfide olmuyo gülemiyorum bile bugün azıcık gözüm açıldı ama hala yataktayım

gel sarılım sana iyi enerjim geçsin beddua mı ettiler sana nazara mı geldin can can

sağ ol canım ya bahar rehaveti çöktü sanırım herkese :)

silkelenin loo dansa gidelim oynamaya

Aynen açılırız bikaç haftaya alışıp :)

açacağım ben sizleri

açılalım bir an önce bana yatmak iyi gelmedi

pinekleme modeli iyice hasta ediyor titre hemen

Aynen dedim FAZLANAZLI e de sen benden cok yaşıcan neyse herkes iyi en azından onu anladık bende zaten nedense bugün bi mutluyum aç biziii bekliozzz jelo

ay mutfağa gidip su içecek halim yok benim

kim beddua edecek köpeğin duası kabul olsaydı ya da havayan it ısırmaz. gibi gibi

Aynen dedim FAZLANAZLI e de sen benden cok yaşıcan neyse herkes iyi en azından onu anladık bende zaten nedense bugün bi mutluyum aç biziii bekliozzz jelo

senden çok yaşar mı bilemem de bak senden önde o kesin koca var çocuk da var titrek tee
açacağım az kaldı gel gör tüm deli tayfayı bak nasıl açılıyon

ay mutfağa gidip su içecek halim yok benim

kim beddua edecek köpeğin duası kabul olsaydı ya da havayan it ısırmaz. gibi gibi

ısırmaz öper

senden çok yaşar mı bilemem de bak senden önde o kesin koca var çocuk da var titrek tee
açacağım az kaldı gel gör tüm deli tayfayı bak nasıl açılıyon

ısırmaz öper
Valla ben ecik kapalıyım bakim açabilceiniz mi ama açılma potansiyeli var yani ufak dokunuşlarla olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…