Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Aynen bende 13 senedir falan tanıyorum ama gerçekten şaşırtıcı bi tesadüf dün beni arıyo acayip bişi oldu diye anamm noldu dedim anlatınca ohaaa dedim

Çılgın yaa anca çözmüş bağlantıyı demek 1 ay oldu

yakında bozarım sessizliğimi coming soon
bahar geldi yorgunluk var sen napıyorsun

aynıyız aslında bende de aynı ruh hali kuzum bi kaç kişiyi dövesim var zor duruyorum bitmedi ikili oynamalar offf insanların neden çift yüzü olur yaş 50 oldu hala çözemedim bunu

sütçü ya işte herkes herkesi tanır her laf herkese gider dikkat edeceksin yazdığına çizdiğine kimle ne dedikodu yaptığına şekil A sütçü mesela

O sütçüyü 15 yıldır bilirim ben alakalı alakasız çıkar heryerden
ahahhaha diyim mi tboze ne dediğini kız tboz bu mercimek seni sevmemiş sütçüye de demiştir sonra dedi iyi o zaman kankamdır sütçünün tanıdığı

Aynen bende 13 senedir falan tanıyorum ama gerçekten şaşırtıcı bi tesadüf dün beni arıyo acayip bişi oldu diye anamm noldu dedim anlatınca ohaaa dedim

oha ki ne oha cidden yaaaa zaten herkes tanıyordu şimdi sütçü de tanıyor

ay bi de sütçü mü buldunuz ne diyonuz anlamıyorum

ay her yerim ağrıyo kahvaltı da yapmadım hala püff
Tıpkı ben daral geldi yaaaaa

sorma sorma hiççç bir şey yapasım gelmiyor ama niyyese bu ara garip bi mutlulukta var bakalım sırada ne filmler var çevrilecek :))

Mutlu olmana sevindim :)) bakalım ne çıkacak pastadan mevsim geçişlerini hiç sevmiyorum tutarsız hava Şartları şimdi birde nisan yağmurları bi rahat yok ruhuma halbuki sekiz ay yaz 4 ay sırf kar yağsaydı

FAZLANAZLI sütçü değil ya jelo koydu sanırım o ismi ya da mercimek adı sütçü kaldı ya Jelesec e sor o anlatsın sana whatsapptan orta yerde ifşa etmeyelim kendimizi iyice

sen kendine bak her noku anlat sonra sana dönsün akıl verene bak
He yaa safım ben ya da salak her b.kumu anlatmıcam bidaha neyse ki sütçüyü cok severim :)) zaten dedimki buluşursak haber veririm çıkışta evlere dagıtırsın bizi neden olmasın dedi kişi başı 50 tl

mercimekceku sövdün mü arkamdan zaten kim oldugunuzu anlayınca sütçüye aaa bizim mercimekceku o dicektim az kalsın o da merakla girip burdan bu kadınlar napıo burda bakar mıydı bilmiorm ben olsam bakardım

Sütçü eksik kalmıştı o da oldu tam oldu

Tıpkı ben daral geldi yaaaaa

he valla aynıyız

koca bulduk sütçü

filimler bitmez özelden tüzelden arkadan mutlu ol tabiii

pastadan para çıkacak yiyeceğiz çatır çatır

inişler çıkışlar hava değişimleri paffff hayat beni neden yoruyorsun

FAZLANAZLI sütçü değil ya jelo koydu sanırım o ismi ya da mercimek adı sütçü kaldı ya Jelesec e sor o anlatsın sana whatsapptan orta yerde ifşa etmeyelim kendimizi iyice

ahhahha merci koydu adını be bende sana sazan gibi sütcümü dedim tel faturasını ben ödüyorum arasın merak eden be whatsupdan yazamam uuzn uzun sevmiyorum

He yaa safım ben ya da salak her b.kumu anlatmıcam bidaha neyse ki sütçüyü cok severim :)) zaten dedimki buluşursak haber veririm çıkışta evlere dagıtırsın bizi neden olmasın dedi kişi başı 50 tl

ahhahhahah 3 nüzün arkadaşı benim de arkadaşım millete servis çektrdin la bizede beleş

hemde ne sövdü yazısı var inkar edemez bende dedim yok be iyi kız arada gaza gelmiş dedikodu yapmış

Evet Can'ım yatıya :) burda da bikac gündür hava guzel masallah bol gezmeler sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…