Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He yaa safım ben ya da salak her b.kumu anlatmıcam bidaha neyse ki sütçüyü cok severim :)) zaten dedimki buluşursak haber veririm çıkışta evlere dagıtırsın bizi neden olmasın dedi kişi başı 50 tl
hemde ne sövdü yazısı var inkar edemez bende dedim yok be iyi kız arada gaza gelmiş dedikodu yapmış
bu cuma değil diğer hafta cuma hazırlan sütçünün kankası eller havaya
Hahahah yok kız sana sövmedim başkasına sövdüm ben ama nick bilmeyince sanamı olmuş sövmem sana sütçünün kankası benimde kankamdır
ahahhaha yazım mı o başkası kim buraya fırıl fırıl takipte nasılsa
benim de artık sütçü kankam geliyor eğlenceye bak tbozdee iyi kaynatırız
Gelsin gelsin iyi eğleniriz ama ona çay içirelim içki yok evlere dağıtcakmış baksana
ahhahah leyla sanatçının viskisini içmesse olmaz o kadar para vereceğiz çaya mı yok anam
önden yazarım dikkat leyla geliyor diyeSöyleyin Sefa korusun kendini ve içkisini
Dedim evet potansiyel var bende ama yokmuş gibi davranıp sizin performansınıza bakarımyok yok potansiyel var sende açılırsın sütçünün kankası
tboz buda sana böyle adam bulalım sana bak hoş bey
Valla Jelesec dedi sana sövdü ama bende sütçünün tanıdıgı diye hiç alınmadım bile sonra dedi yok sana sövmedi diye adamın adını da sütçü yaptınız ya dilime doladınız duymasıntboz Hahahah yok kız sana sövmedim başkasına sövdüm ben ama nick bilmeyince sanamı olmuş? töbe sövmem sana , sütçünün kankası benimde kankamdır
Valla Jelesec dedi sana sövdü ama bende sütçünün tanıdıgı diye hiç alınmadım bile sonra dedi yok sana sövmedi diye adamın adını da sütçü yaptınız ya dilime doladınız duymasın
Dedim evet potansiyel var bende ama yokmuş gibi davranıp sizin performansınıza bakarım
Ben buldum bi tane gayette hoş bi bey ama buldum sadece sonrasınj bilmiom
Valla Jelesec dedi sana sövdü ama bende sütçünün tanıdıgı diye hiç alınmadım bile sonra dedi yok sana sövmedi diye adamın adını da sütçü yaptınız ya dilime doladınız duymasın
seni gördüm fuul içkili araba kullanan hatunsun senin arabana binerim benHahaha valla duymasın bencede sonra eve bırakmak yerine hızla akan bir nehre atabilir bizi
Jelocum günaydın3 gündür cok atesliydim Can'ım , ağır bir soguk algınlığı yataktan çıkamadım . Bu sabah kalktığımda atesim yok ama cok halsizim özledim hepinizi cok opuyorumberatti bacımmm günaydınn bunlara günaydın yokk
Gecmis olsun soocutecum bende aynı durumdayım
Jelocum günaydın3 gündür cok atesliydim Can'ım , ağır bir soguk algınlığı yataktan çıkamadım . Bu sabah kalktığımda atesim yok ama cok halsizim özledim hepinizi cok opuyorum
oyyy nazara geldik komple yahu bende kutulamadım hastalıktan canım berom çok geçmiş olsun bende kocaman öpüyorum