- 15 Kasım 2014
- 1.250
- 1.604
- 208
Aynen bende 13 senedir falan tanıyorum ama gerçekten şaşırtıcı bi tesadüf dün beni arıyo acayip bişi oldu diye anamm noldu dedim anlatınca ohaaa dedimO sütçüyü 15 yıldır bilirim ben alakalı alakasız çıkar heryerden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bende 13 senedir falan tanıyorum ama gerçekten şaşırtıcı bi tesadüf dün beni arıyo acayip bişi oldu diye anamm noldu dedim anlatınca ohaaa dedimO sütçüyü 15 yıldır bilirim ben alakalı alakasız çıkar heryerden
Aynen bende 13 senedir falan tanıyorum ama gerçekten şaşırtıcı bi tesadüf dün beni arıyo acayip bişi oldu diye anamm noldu dedim anlatınca ohaaa dedim
Aaa bi dk kafam karıştı siz 1 ay önce mi görüştünüz ben dün anladım 1 ay önce görüştüyseniz cidden gecenin bi yarısı anca çözebilmişÇılgın yaa anca çözmüş bağlantıyı demek 1 ay oldu
Aaa bi dk kafam karıştı siz 1 ay önce mi görüştünüz ben dün anladım 1 ay önce görüştüyseniz cidden gecenin bi yarısı anca çözebilmiş
bende gece arayınca acayip bişi oldu diye daha dün oldu sandım manyak ya ancak çözebilmiş düşün düşün demekkiEvet 1 ay oldu yada olmak üzere
yakında bozarım sessizliğimi coming soon
bahar geldi yorgunluk var sen napıyorsun
Sen deki onlara sizi ikinizi cay içerken görmüşler isminin baş harfide şuymuş de korksunlar bi ya da rüyamda gördüm ikinizi de daha da tırssınlar senden aynen bende sordum o değilmiş yorum yapmamış fotoya
Hahahha evet bak o dikkatimden kaçmış @sardunyam16 gerçekten hiç beklemediğin yerden tanıdık cıkabiliyor o yüzden kk da konuştugumuz bildiğimiz kk da kalsın arkadaşlar kk dışındaki hayatımızdakilete bahsetmeyelim derim
ahahhaha diyim mi tboze ne dediğini kız tboz bu mercimek seni sevmemiş sütçüye de demiştir sonra dedi iyi o zaman kankamdır sütçünün tanıdığıO sütçüyü 15 yıldır bilirim ben alakalı alakasız çıkar heryerden
Aynen bende 13 senedir falan tanıyorum ama gerçekten şaşırtıcı bi tesadüf dün beni arıyo acayip bişi oldu diye anamm noldu dedim anlatınca ohaaa dedim
Tıpkı ben daral geldi yaaaaayakında bozarım sessizliğimi coming soon
bahar geldi yorgunluk var sen napıyorsun
ay bi de sütçü mü buldunuz ne diyonuz anlamıyorumaynıyız aslında bende de aynı ruh hali kuzum bi kaç kişiyi dövesim var zor duruyorum bitmedi ikili oynamalar offf insanların neden çift yüzü olur yaş 50 oldu hala çözemedim bunu
sütçü ya işte herkes herkesi tanır her laf herkese gider dikkat edeceksin yazdığına çizdiğine kimle ne dedikodu yaptığına şekil A sütçü mesela
Tıpkı ben daral geldi yaaaaa
Mutlu olmana sevindim :)) bakalım ne çıkacak pastadan mevsim geçişlerini hiç sevmiyorum tutarsız hava Şartları şimdi birde nisan yağmurları bi rahat yok ruhuma halbuki sekiz ay yaz 4 ay sırf kar yağsaydıay bi de sütçü mü buldunuz ne diyonuz anlamıyorum
ay her yerim ağrıyo kahvaltı da yapmadım hala püff
sorma sorma hiççç bir şey yapasım gelmiyor ama niyyese bu ara garip bi mutlulukta var bakalım sırada ne filmler var çevrilecek :))
FAZLANAZLI sütçü değil ya jelo koydu sanırım o ismi ya da mercimek adı sütçü kaldı ya Jelesec e sor o anlatsın sana whatsapptan orta yerde ifşa etmeyelim kendimizi iyiceay bi de sütçü mü buldunuz ne diyonuz anlamıyorum
sorma sorma hiççç bir şey yapasım gelmiyor ama niyyese bu ara garip bi mutlulukta var bakalım sırada ne filmler var çevrilecek :))
He yaa safım ben ya da salak her b.kumu anlatmıcam bidaha neyse ki sütçüyü cok severim :)) zaten dedimki buluşursak haber veririm çıkışta evlere dagıtırsın bizi neden olmasın dedi kişi başı 50 tlsen kendine bak her noku anlat sonra sana dönsün akıl verene bak
mercimekceku sövdün mü arkamdan zaten kim oldugunuzu anlayınca sütçüye aaa bizim mercimekceku o dicektim az kalsın o da merakla girip burdan bu kadınlar napıo burda bakar mıydı bilmiorm ben olsam bakardımahahhaha diyim mi tboze ne dediğini kız tboz bu mercimek seni sevmemiş sütçüye de demiştir sonra dedi iyi o zaman kankamdır sütçünün tanıdığı
oha ki ne oha cidden yaaaa zaten herkes tanıyordu şimdi sütçü de tanıyor
Tıpkı ben daral geldi yaaaaa
ay bi de sütçü mü buldunuz ne diyonuz anlamıyorum
Mutlu olmana sevindim :)) bakalım ne çıkacak pastadan mevsim geçişlerini hiç sevmiyorum tutarsız hava Şartları şimdi birde nisan yağmurları bi rahat yok ruhuma halbuki sekiz ay yaz 4 ay sırf kar yağsaydı
FAZLANAZLI sütçü değil ya jelo koydu sanırım o ismi ya da mercimek adı sütçü kaldı ya Jelesec e sor o anlatsın sana whatsapptan orta yerde ifşa etmeyelim kendimizi iyice
He yaa safım ben ya da salak her b.kumu anlatmıcam bidaha neyse ki sütçüyü cok severim :)) zaten dedimki buluşursak haber veririm çıkışta evlere dagıtırsın bizi neden olmasın dedi kişi başı 50 tl
mercimekceku sövdün mü arkamdan zaten kim oldugunuzu anlayınca sütçüye aaa bizim mercimekceku o dicektim az kalsın o da merakla girip burdan bu kadınlar napıo burda bakar mıydı bilmiorm ben olsam bakardım
Sütçü eksik kalmıştı o da oldu tam oldu
mercimekceku cevap hakkı dogdu sanahemde ne sövdü yazısı var inkar edemez bende dedim yok be iyi kız arada gaza gelmiş dedikodu yapmış
Evet Can'ım yatıya :) burda da bikac gündür hava guzel masallah bol gezmeler sana canımya dedim ya açıyorum forumu bakıyorum bildirim yok hemen çıkıyorum üşengecim bakmadım başlıklara :))))
bahar yaz gezmeler başladı berom dün kızlara attım kuaför, gezme arkadaşla ciğ köfte partisi günü bitirdim
yatıya mı misafir kolay gelsin can cannn