• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Aynen bende 13 senedir falan tanıyorum ama gerçekten şaşırtıcı bi tesadüf :KK70: dün beni arıyo acayip bişi oldu diye anamm noldu dedim anlatınca ohaaa dedim :KK70:

Çılgın yaa :D anca çözmüş bağlantıyı demek 1 ay oldu :D

yakında bozarım sessizliğimi coming soon :KK70:
bahar geldi yorgunluk var sen napıyorsun

aynıyız aslında bende de aynı ruh hali kuzum bi kaç kişiyi dövesim var zor duruyorum :KK59: bitmedi ikili oynamalar offf insanların neden çift yüzü olur yaş 50 oldu hala çözemedim bunu:p:KK59:
Sen deki onlara sizi ikinizi cay içerken görmüşler isminin baş harfide şuymuş de korksunlar bi :KK70: ya da rüyamda gördüm ikinizi de daha da tırssınlar senden :KK70: aynen bende sordum o değilmiş yorum yapmamış fotoya

sütçü :KK70: ya işte herkes herkesi tanır her laf herkese gider dikkat edeceksin yazdığına çizdiğine kimle ne dedikodu yaptığına şekil A sütçü mesela :KK70:

O sütçüyü 15 yıldır bilirim ben alakalı alakasız çıkar heryerden :KK70: :KK70:
ahahhaha diyim mi tboze ne dediğini :63::63::KK70: kız tboz bu mercimek seni sevmemiş sütçüye de demiştir sonra dedi iyi o zaman kankamdır sütçünün tanıdığı :KK70:

Aynen bende 13 senedir falan tanıyorum ama gerçekten şaşırtıcı bi tesadüf :KK70: dün beni arıyo acayip bişi oldu diye anamm noldu dedim anlatınca ohaaa dedim :KK70:

oha ki ne oha cidden yaaaa :KK70: zaten herkes tanıyordu şimdi sütçü de tanıyor:rolleyes::KK70:

aynıyız aslında bende de aynı ruh hali kuzum bi kaç kişiyi dövesim var zor duruyorum :KK59: bitmedi ikili oynamalar offf insanların neden çift yüzü olur yaş 50 oldu hala çözemedim bunu:p:KK59:

sütçü :KK70: ya işte herkes herkesi tanır her laf herkese gider dikkat edeceksin yazdığına çizdiğine kimle ne dedikodu yaptığına şekil A sütçü mesela :KK70:
ay bi de sütçü mü buldunuz ne diyonuz anlamıyorum :D

ay her yerim ağrıyo kahvaltı da yapmadım hala püff
Tıpkı ben daral geldi yaaaaa

sorma sorma hiççç bir şey yapasım gelmiyor ama niyyese bu ara garip bi mutlulukta var bakalım sırada ne filmler var çevrilecek :))

ay bi de sütçü mü buldunuz ne diyonuz anlamıyorum :KK70:

sorma sorma hiççç bir şey yapasım gelmiyor ama niyyese bu ara garip bi mutlulukta var bakalım sırada ne filmler var çevrilecek :))
Mutlu olmana sevindim :)) bakalım ne çıkacak pastadan :D mevsim geçişlerini hiç sevmiyorum tutarsız hava Şartları şimdi birde nisan yağmurları :( bi rahat yok ruhuma halbuki sekiz ay yaz 4 ay sırf kar yağsaydı :P

FAZLANAZLI FAZLANAZLI sütçü değil ya jelo koydu sanırım o ismi ya da mercimek adı sütçü kaldı ya :D Jelesec Jelesec e sor o anlatsın sana whatsapptan orta yerde ifşa etmeyelim kendimizi iyice :D

sen kendine bak her noku anlat sonra sana dönsün :KK70:akıl verene bak:KK70:
He yaa safım ben ya da salak her b.kumu anlatmıcam bidaha neyse ki sütçüyü cok severim :)) zaten dedimki buluşursak haber veririm çıkışta evlere dagıtırsın bizi neden olmasın dedi kişi başı 50 tl :D

ahahhaha diyim mi tboze ne dediğini :63::63::KK70: kız tboz bu mercimek seni sevmemiş sütçüye de demiştir sonra dedi iyi o zaman kankamdır sütçünün tanıdığı :KK70:

oha ki ne oha cidden yaaaa :KK70: zaten herkes tanıyordu şimdi sütçü de tanıyor:rolleyes::KK70:
mercimekceku mercimekceku sövdün mü arkamdan :D zaten kim oldugunuzu anlayınca sütçüye aaa bizim mercimekceku o dicektim az kalsın o da merakla girip burdan bu kadınlar napıo burda bakar mıydı bilmiorm ben olsam bakardım :D

Sütçü eksik kalmıştı o da oldu tam oldu :D

Tıpkı ben daral geldi yaaaaa

he valla aynıyız :KK19:

koca bulduk sütçü :KK48::KK48::KK48:

filimler bitmez özelden tüzelden arkadan :p:p:p mutlu ol tabiii :cool:

Mutlu olmana sevindim :)) bakalım ne çıkacak pastadan :KK70: mevsim geçişlerini hiç sevmiyorum tutarsız hava Şartları şimdi birde nisan yağmurları :KK43: bi rahat yok ruhuma halbuki sekiz ay yaz 4 ay sırf kar yağsaydı :p

pastadan para çıkacak yiyeceğiz çatır çatır :KK48::KK48::KK48:

inişler çıkışlar hava değişimleri paffff hayat beni neden yoruyorsun :cool:

FAZLANAZLI FAZLANAZLI sütçü değil ya jelo koydu sanırım o ismi ya da mercimek adı sütçü kaldı ya :KK70: Jelesec Jelesec e sor o anlatsın sana whatsapptan orta yerde ifşa etmeyelim kendimizi iyice :KK70:

ahhahha merci koydu adını be bende sana sazan gibi sütcümü dedim :KK48::KK48: tel faturasını ben ödüyorum arasın merak eden be whatsupdan yazamam uuzn uzun sevmiyorum:KK28:

He yaa safım ben ya da salak her b.kumu anlatmıcam bidaha neyse ki sütçüyü cok severim :)) zaten dedimki buluşursak haber veririm çıkışta evlere dagıtırsın bizi neden olmasın dedi kişi başı 50 tl :KK70:

ahhahhahah 3 nüzün arkadaşı benim de arkadaşım millete servis çektrdin la bizede beleş :p:KK48:

mercimekceku mercimekceku sövdün mü arkamdan :KK70: zaten kim oldugunuzu anlayınca sütçüye aaa bizim mercimekceku o dicektim az kalsın o da merakla girip burdan bu kadınlar napıo burda bakar mıydı bilmiorm ben olsam bakardım :KK70:

Sütçü eksik kalmıştı o da oldu tam oldu :KK70:

hemde ne sövdü yazısı var inkar edemez bende dedim yok be iyi kız arada gaza gelmiş dedikodu yapmış :KK70:

ya dedim ya açıyorum forumu bakıyorum bildirim yok hemen çıkıyorum üşengecim bakmadım başlıklara :))))

bahar yaz gezmeler başladı berom:KK76: dün kızlara attım kuaför, gezme arkadaşla ciğ köfte partisi günü bitirdim :KK48:
yatıya mı misafir kolay gelsin can cannn :KK19:
Evet Can'ım yatıya :) burda da bikac gündür hava guzel masallah bol gezmeler sana canım :KK19:

Back