• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Valla sen benden cok yaşıcan dün aynı şeyi Jelesec Jelesec e dedim etiketlicem hepinizi Noluyo ne bu sessizlik dedim sen benden önce davrandın cok geçmiş olsun

bak dün telde dediğini bugün titreyen yapmış :p

insan hastayken keyfide olmuyo gülemiyorum bile bugün azıcık gözüm açıldı ama hala yataktayım

gel sarılım sana iyi enerjim geçsin :KK19::KK48: beddua mı ettiler sana nazara mı geldin can can:KK60:

sağ ol canım ya bahar rehaveti çöktü sanırım herkese :)

silkelenin loo dansa gidelim oynamaya :KK45:

Aynen açılırız bikaç haftaya alışıp :)

açacağım ben sizleri :cool::cool::cool:

açılalım bir an önce bana yatmak iyi gelmedi

pinekleme modeli iyice hasta ediyor titre hemen :p:p:p

gel sarılım sana iyi enerjim geçsin :KK19::KK48: beddua mı ettiler sana nazara mı geldin can can:KK60:

Aynen dedim FAZLANAZLI FAZLANAZLI e de sen benden cok yaşıcan neyse herkes iyi en azından onu anladık bende zaten nedense bugün bi mutluyum :KK36: aç biziii bekliozzz jelo :D

ay mutfağa gidip su içecek halim yok benim

kim beddua edecek köpeğin duası kabul olsaydı :D ya da havayan it ısırmaz. gibi gibi

Aynen dedim FAZLANAZLI FAZLANAZLI e de sen benden cok yaşıcan neyse herkes iyi en azından onu anladık bende zaten nedense bugün bi mutluyum :KK36: aç biziii bekliozzz jelo :KK70:

senden çok yaşar mı bilemem de bak senden önde o kesin koca var çocuk da var titrek tee:KK70:
açacağım az kaldı gel gör tüm deli tayfayı bak nasıl açılıyon :KK73::KK70:

ay mutfağa gidip su içecek halim yok benim

kim beddua edecek köpeğin duası kabul olsaydı :KK70: ya da havayan it ısırmaz. gibi gibi

:KK70::KK70::KK70:ısırmaz öper :-)

senden çok yaşar mı bilemem de bak senden önde o kesin koca var çocuk da var titrek tee:KK70:
açacağım az kaldı gel gör tüm deli tayfayı bak nasıl açılıyon :KK73::KK70:

:KK70::KK70::KK70:ısırmaz öper :-)
Valla ben ecik kapalıyım bakim açabilceiniz mi ama açılma potansiyeli var yani ufak dokunuşlarla olabilir :D

Back