- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
@mercimekceku cevap hakkı dogdu sana
bu cuma değil diğer hafta cuma hazırlan sütçünün kankası eller havaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@mercimekceku cevap hakkı dogdu sana
Evet Can'ım yatıya :) burda da bikac gündür hava guzel masallah bol gezmeler sana canım
Valla sen benden cok yaşıcan dün aynı şeyi Jelesec e dedim etiketlicem hepinizi Noluyo ne bu sessizlik dedim sen benden önce davrandın cok geçmiş olsun
bu cuma değil diğer hafta cuma hazırlan sütçünün kankası eller havaya
aynıyız kuzum ya bizim evde revirdi özel mesajlara arada baktım ama başlıklara bakamadım:)))
gelseydin bana yan yana bakışırdık
sağ ol canım ya bahar rehaveti çöktü sanırım herkese :)Valla sen benden cok yaşıcan dün aynı şeyi Jelesec e dedim etiketlicem hepinizi Noluyo ne bu sessizlik dedim sen benden önce davrandın cok geçmiş olsun
Aynen açılırız bikaç haftaya alışıp :)sağ ol canım ya bahar rehaveti çöktü sanırım herkese :)
açılalım bir an önce bana yatmak iyi gelmediAynen açılırız bikaç haftaya alışıp :)
Valla sen benden cok yaşıcan dün aynı şeyi Jelesec e dedim etiketlicem hepinizi Noluyo ne bu sessizlik dedim sen benden önce davrandın cok geçmiş olsun
insan hastayken keyfide olmuyo gülemiyorum bile bugün azıcık gözüm açıldı ama hala yataktayım
sağ ol canım ya bahar rehaveti çöktü sanırım herkese :)
Aynen açılırız bikaç haftaya alışıp :)
açılalım bir an önce bana yatmak iyi gelmedi
Aynen dedim FAZLANAZLI e de sen benden cok yaşıcan neyse herkes iyi en azından onu anladık bende zaten nedense bugün bi mutluyum aç biziii bekliozzz jelobak dün telde dediğini bugün titreyen yapmış
gel sarılım sana iyi enerjim geçsin beddua mı ettiler sana nazara mı geldin can can
silkelenin loo dansa gidelim oynamaya
açacağım ben sizleri
pinekleme modeli iyice hasta ediyor titre hemen
ay mutfağa gidip su içecek halim yok benimbak dün telde dediğini bugün titreyen yapmış
gel sarılım sana iyi enerjim geçsin beddua mı ettiler sana nazara mı geldin can can
silkelenin loo dansa gidelim oynamaya
açacağım ben sizleri
pinekleme modeli iyice hasta ediyor titre hemen
Aynen dedim FAZLANAZLI e de sen benden cok yaşıcan neyse herkes iyi en azından onu anladık bende zaten nedense bugün bi mutluyum aç biziii bekliozzz jelo
ay mutfağa gidip su içecek halim yok benim
kim beddua edecek köpeğin duası kabul olsaydı ya da havayan it ısırmaz. gibi gibi
avucunu öpsün osenden çok yaşar mı bilemem de bak senden önde o kesin koca var çocuk da var titrek tee
açacağım az kaldı gel gör tüm deli tayfayı bak nasıl açılıyon
ısırmaz öper
Hahahahah delisiniz yeminlennnnavucunu öpsün o
Valla ben ecik kapalıyım bakim açabilceiniz mi ama açılma potansiyeli var yani ufak dokunuşlarla olabilirsenden çok yaşar mı bilemem de bak senden önde o kesin koca var çocuk da var titrek tee
açacağım az kaldı gel gör tüm deli tayfayı bak nasıl açılıyon
ısırmaz öper
avucunu öpsün o
Hahahahah delisiniz yeminlennnn
Valla ben ecik kapalıyım bakim açabilceiniz mi ama açılma potansiyeli var yani ufak dokunuşlarla olabilir