Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

He yaa safım ben ya da salak her b.kumu anlatmıcam bidaha neyse ki sütçüyü cok severim :)) zaten dedimki buluşursak haber veririm çıkışta evlere dagıtırsın bizi neden olmasın dedi kişi başı 50 tl

Paramı vercez bide ona be iki kilo süt alırız olur biter

hemde ne sövdü yazısı var inkar edemez bende dedim yok be iyi kız arada gaza gelmiş dedikodu yapmış

tboz Hahahah yok kız sana sövmedim başkasına sövdüm ben ama nick bilmeyince sanamı olmuş? töbe sövmem sana , sütçünün kankası benimde kankamdır

Hahahah yok kız sana sövmedim başkasına sövdüm ben ama nick bilmeyince sanamı olmuş sövmem sana sütçünün kankası benimde kankamdır

ahahhaha yazım mı o başkası kim buraya fırıl fırıl takipte nasılsa

benim de artık sütçü kankam geliyor eğlenceye bak tbozdee iyi kaynatırız

ahahhaha yazım mı o başkası kim buraya fırıl fırıl takipte nasılsa

benim de artık sütçü kankam geliyor eğlenceye bak tbozdee iyi kaynatırız

Gelsin gelsin iyi eğleniriz ama ona çay içirelim içki yok evlere dağıtcakmış baksana

tboz Hahahah yok kız sana sövmedim başkasına sövdüm ben ama nick bilmeyince sanamı olmuş? töbe sövmem sana , sütçünün kankası benimde kankamdır
Valla Jelesec dedi sana sövdü ama bende sütçünün tanıdıgı diye hiç alınmadım bile sonra dedi yok sana sövmedi diye adamın adını da sütçü yaptınız ya dilime doladınız duymasın

Hahaha valla duymasın bencede sonra eve bırakmak yerine hızla akan bir nehre atabilir bizi

Dedim evet potansiyel var bende ama yokmuş gibi davranıp sizin performansınıza bakarım

ahahhaha sen ne totosu yere yakınsın

Ben buldum bi tane gayette hoş bi bey ama buldum sadece sonrasınj bilmiom

aanaaa ciddi mii buldun mu oy gözün aydın zenci mi kız yoksa

ben etçi diyim daha pahalı

Hahaha valla duymasın bencede sonra eve bırakmak yerine hızla akan bir nehre atabilir bizi
seni gördüm fuul içkili araba kullanan hatunsun senin arabana binerim ben

Jelocum günaydın3 gündür cok atesliydim Can'ım , ağır bir soguk algınlığı yataktan çıkamadım . Bu sabah kalktığımda atesim yok ama cok halsizim özledim hepinizi cok opuyorum

oyyy nazara geldik komple yahu bende kutulamadım hastalıktan canım berom çok geçmiş olsun bende kocaman öpüyorum

oyyy nazara geldik komple yahu bende kutulamadım hastalıktan canım berom çok geçmiş olsun bende kocaman öpüyorum
Sag ol caanım benim sanada gecmiş olsun esimden geçti bana oda 1 haftadır atllatamadı aksi gibi okullarda tatıl zor oluyor , kendimi toparlayım gorusuruz kızlar .​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…