• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Seni gördüm fuul içkili araba kullanan hatunsun :KK70: senin arabana binerim ben :cool:[/QUOTE]

Jelesec Jelesec Yahu insana güven aşılayan bi tipim ben :KK70:

ahahhaha sen ne totosu yere yakınsın :KK70:

aanaaa ciddi mii buldun mu oy gözün aydın zenci mi kız yoksa:p:KK70:

ben etçi diyim daha pahalı :KK70:

seni gördüm fuul içkili araba kullanan hatunsun :KK70: senin arabana binerim ben :cool:
Yok gayet beyazz buldum ama bilemeyiz tabi bugün var yarın yok olabilir elimde tutamıorm bilionuz bunu tutabilcemmi bakalım :D geldiğimde hala elimdeyse gösterirrim beyaz arkadaşı :D
Ayrıca totomun ne kadar yere yakın olduunu söyleyen ilk sen değilsin :D
Ben de etçiyim de bi et yollamadı bana daha o sütçü kanka :D

Jelocum günaydın:KK19:3 gündür cok atesliydim Can'ım , ağır bir soguk algınlığı yataktan çıkamadım . Bu sabah kalktığımda atesim yok ama cok halsizim özledim hepinizi cok opuyorum :KK68:
Sana da cok geçmiş olsun herkes hasta yaa ben de geçen hafta 2-3 gün hastaydım

Yok gayet beyazz buldum ama bilemeyiz tabi bugün var yarın yok olabilir elimde tutamıorm bilionuz bunu tutabilcemmi bakalım :KK70: geldiğimde hala elimdeyse gösterirrim beyaz arkadaşı :KK70:
Ayrıca totomun ne kadar yere yakın olduunu söyleyen ilk sen değilsin :KK70:
Ben de etçiyim de bi et yollamadı bana daha o sütçü kanka :KK70:

ahahhah beyaz iyidir be temiz olur :KK70: ben bakım bir ablan ve bilir kişi olaraktan yanılmadım daha:))) şıp diye yalancımı ikili mi oynuyor aldatır mı çözerim:p:p:p

anamın lafı kıçı yere yakından kork der :KK70:

ahahhah beyaz iyidir be temiz olur :KK70: ben bakım bir ablan ve bilir kişi olaraktan yanılmadım daha:))) şıp diye yalancımı ikili mi oynuyor aldatır mı çözerim:p:p:p

anamın lafı kıçı yere yakından kork der :KK70:
Tmm sen bak bi ama şimdi korktum ya kötü olumsuz bişi dersen o zaman da üzülürüm :((( hani diosun ya çözerim diye gerçekleri duymaktan korkabilirim yani acımasız olmazsın sen yine de :D

:KK70:
Tmm sen bak bi ama şimdi korktum ya kötü olumsuz bişi dersen o zaman da üzülürüm :KK43:(( hani diosun ya çözerim diye gerçekleri duymaktan korkabilirim yani acımasız olmazsın sen yine de :KK70:

bir aday buldum kör topal sapık neyse olsun kabul diyon :KK70::KK70: ne zor bee evde kalmak haaa :KK70:

tamam tamam alıştıra alıştıra derim :p

kız alınmıyor yahu severim ben böyle tipleri :KK48: birde ota noka alınan tipler vardır arkadaşlığı mı bile keserim bu tiplerle :63: börülce barışık kendi ile facede gördüm :KK53:son tipi ile damat adayı çok bulur beğendimm :cool:
evet evet barışık kendiyle takdir ettim doğrusu bu arada benim de totom yere yakındır boydaşız tboz tboz la
son tipi ne demek kız :D merak ettim ne yapmış
bi bulsada bizde rahatlasak

evet evet barışık kendiyle takdir ettim doğrusu bu arada benim de totom yere yakındır boydaşız tboz tboz la
son tipi ne demek kız :KK70: merak ettim ne yapmış
bi bulsada bizde rahatlasak

ahahhaha gerçek mi senin de mi yakın loo anam der uzak dur totosu yere yakından :KK70::KK70:
atım sana whatsup dan yada faceden ifşa edim adım çıktı kib ci ifşa cı diyee:KK70:

ay yok ya o bi aydır var elime de bi şey geliyo bi de protezin kenarı batmaya başladı sanki eşim den izin bekliyorum dr a gidicem :KK70: :KK70: :KK70: artık korkuyoruz dr a gitmeye de

anam ne çekti dr ler senden beee :KK12: bi ablan gibi uyumlu ol :KK12:

batan yeri içeri bastır eline gelen yeri de vur tepesine bir daha gelmesin ayyy herşeyi dr lerden beklemeyin yahu para verdiniz diye :63:

Back