- 25 Şubat 2008
- 307
- 458
- 303
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni gördüm fuul içkili araba kullanan hatunsun senin arabana binerim ben
Sag ol caanım benim sanada gecmiş olsun esimden geçti bana oda 1 haftadır atllatamadı aksi gibi okullarda tatıl zor oluyor , kendimi toparlayım gorusuruz kızlar .
Yok gayet beyazz buldum ama bilemeyiz tabi bugün var yarın yok olabilir elimde tutamıorm bilionuz bunu tutabilcemmi bakalım geldiğimde hala elimdeyse gösterirrim beyaz arkadaşıahahhaha sen ne totosu yere yakınsın
aanaaa ciddi mii buldun mu oy gözün aydın zenci mi kız yoksa
ben etçi diyim daha pahalı
seni gördüm fuul içkili araba kullanan hatunsun senin arabana binerim ben
Sana da cok geçmiş olsun herkes hasta yaa ben de geçen hafta 2-3 gün hastaydımJelocum günaydın3 gündür cok atesliydim Can'ım , ağır bir soguk algınlığı yataktan çıkamadım . Bu sabah kalktığımda atesim yok ama cok halsizim özledim hepinizi cok opuyorum
sağ ol canım sanada geçmiş olsun bugün azıcık ayaklandımGecmis olsun soocutecum bende aynı durumdayım
öpmek isteyen kim varsa pakize olur şaziye olurahahhaha o derken pakizeden mi bahsediyorsun yok o açıktan öpmez arkadan kıvırır
Yok gayet beyazz buldum ama bilemeyiz tabi bugün var yarın yok olabilir elimde tutamıorm bilionuz bunu tutabilcemmi bakalım geldiğimde hala elimdeyse gösterirrim beyaz arkadaşı
Ayrıca totomun ne kadar yere yakın olduunu söyleyen ilk sen değilsin
Ben de etçiyim de bi et yollamadı bana daha o sütçü kanka
Tmm sen bak bi ama şimdi korktum ya kötü olumsuz bişi dersen o zaman da üzülürüm (( hani diosun ya çözerim diye gerçekleri duymaktan korkabilirim yani acımasız olmazsın sen yine deahahhah beyaz iyidir be temiz olur ben bakım bir ablan ve bilir kişi olaraktan yanılmadım daha:))) şıp diye yalancımı ikili mi oynuyor aldatır mı çözerim
anamın lafı kıçı yere yakından kork der
Tmm sen bak bi ama şimdi korktum ya kötü olumsuz bişi dersen o zaman da üzülürüm (( hani diosun ya çözerim diye gerçekleri duymaktan korkabilirim yani acımasız olmazsın sen yine de
çok gidiyon şu kızın üstüne
bir aday buldum kör topal sapık neyse olsun kabul diyon ne zor bee evde kalmak haaa
tamam tamam alıştıra alıştıra derim
çok gidiyon şu kızın üstüne
evet evet barışık kendiyle takdir ettim doğrusu bu arada benim de totom yere yakındır boydaşız tboz lakız alınmıyor yahu severim ben böyle tipleri birde ota noka alınan tipler vardır arkadaşlığı mı bile keserim bu tiplerle börülce barışık kendi ile facede gördüm son tipi ile damat adayı çok bulur beğendimm
ay yok ya o bi aydır var elime de bi şey geliyo bi de protezin kenarı batmaya başladı sanki eşim den izin bekliyorum dr a gidicem artık korkuyoruz dr a gitmeye desen nasıl odun scooti bacım memedeki ağrı geçti mi
evet evet barışık kendiyle takdir ettim doğrusu bu arada benim de totom yere yakındır boydaşız tboz la
son tipi ne demek kız merak ettim ne yapmış
bi bulsada bizde rahatlasak
ay yok ya o bi aydır var elime de bi şey geliyo bi de protezin kenarı batmaya başladı sanki eşim den izin bekliyorum dr a gidicem artık korkuyoruz dr a gitmeye de
ver ablama ordan bi ban dediğinde ban veriliyor sanıyorlar ya o çok komikahahhaha gerçek mi senin de mi yakın loo anam der uzak dur totosu yere yakından
atım sana whatsup dan yada faceden ifşa edim adım çıktı kib ci ifşa cı diyee