Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ahahhaha anlattıklarının karşısın da dedim heryerden her delikten bir tandık çıkabilir bu arada yaşlı beyaz dediğim o dediğin değilmiş o resmin altına alla rahmet eylesin yazıyordu inceledim börülce kızlar aysın yazacağım onlara diyeceğim sizi görmüşler

Evet jelocum oluyor bazen , sen neler yapıyorsun cok meşgulmüşsün bu aralar benimde misafirim gelecek bir süreliğine hazırlık yapıyorum.

ya dedim ya açıyorum forumu bakıyorum bildirim yok hemen çıkıyorum üşengecim bakmadım başlıklara :))))

bahar yaz gezmeler başladı berom dün kızlara attım kuaför, gezme arkadaşla ciğ köfte partisi günü bitirdim
yatıya mı misafir kolay gelsin can cannn

yalnız sardunya gelmiş beğenmiş hemen en korktuğu durum ben deşifre edeceğim evinin adresine kadar sardunyayı

Canım Jelesec im..güzel Jelesec im..seviyorum seni..yapmazsın sen öyle şeyler
Bak o kadar yağ çektim

iki kutu kestane şekeri yalnız sırf bana diğer pis boğazlara değil uygulama ve zuzu53 çok yiyor görmemişler bana kalmıyor dönerci de 2 tam döner birde gelmişken senin orada hamam masaj keyfi
bunlarda seni sevdiğim için yoksa elimde kanıtların çokkk

Tamam tamam kabul ettim.
Onlarada alayım yaaaa..ben ayrım yapamamki
Gel bacım gel

Sen deki onlara sizi ikinizi cay içerken görmüşler isminin baş harfide şuymuş de korksunlar bi ya da rüyamda gördüm ikinizi de daha da tırssınlar senden aynen bende sordum o değilmiş yorum yapmamış fotoya

yalnız sardunya gelmiş beğenmiş hemen en korktuğu durum ben deşifre edeceğim evinin adresine kadar sardunyayı
Hahahha evet bak o dikkatimden kaçmış sardunyam16 gerçekten hiç beklemediğin yerden tanıdık cıkabiliyor o yüzden kk da konuştugumuz bildiğimiz kk da kalsın arkadaşlar kk dışındaki hayatımızdakilete bahsetmeyelim derim

Hahah benim o alakasız kişi beybi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…