ahahhaha anlattıklarının karşısın da dedim heryerden her delikten bir tandık çıkabilirKızlar dünya cok küçük herşeyinizi herkesle pek paylaşmayın bi gün alakasız şekilde tesadüf tanıdıklar çıkabilir kk dan bile bugün bende cıktıgı gibineyse ki benim tanıdıklar da problem yoktu ama kişi çok alakasızdı
Evet jelocum oluyor bazen , sen neler yapıyorsun cok meşgulmüşsün bu aralarbenimde misafirim gelecek bir süreliğine hazırlık yapıyorum.
ahahhah demi ama al koynuna yatır sevvvBenimde adamım obir tane o
Kızlar dünya cok küçük herşeyinizi herkesle pek paylaşmayın bi gün alakasız şekilde tesadüf tanıdıklar çıkabilir kk dan bile bugün bende cıktıgı gibineyse ki benim tanıdıklar da problem yoktu ama kişi çok alakasızdı
Tamam tamam kabul ettim.
Tamam tamam kabul ettim.
Onlarada alayım yaaaa..ben ayrım yapamamki
Gel bacım gel
he şöyleee
zenginsin dokunmaz sana al tüm k.k yaaa
beni özlüyor musun diye test ettimFAZLANAZLI bacım nerelerdesin oldunmu burun, kol,gıdı, beyin ameliyatlarını kayboldun kesin bi işler çeviriyon
beni özlüyor musun diye test ettim
işler yogun bacım her şey yolunda şükür
yakında bozarım sessizliğimi coming soonkız seni özlemeyen 100 kilo olsun belli yokluğun titremiyoruz kaldık sakin sakin
Sen deki onlara sizi ikinizi cay içerken görmüşler isminin baş harfide şuymuş de korksunlar biahahhaha anlattıklarının karşısın da dedim heryerden her delikten bir tandık çıkabilirbu arada yaşlı beyaz dediğim o dediğin değilmiş o resmin altına alla rahmet eylesin yazıyordu inceledim börülce kızlar aysın yazacağım onlara diyeceğim sizi görmüşler
Hahahha evet bak o dikkatimden kaçmışyalnız sardunya gelmiş beğenmiş hemen en korktuğu durumben deşifre edeceğim evinin adresine kadar sardunyayı
Allahtan dün aklımdan geçtikız seni özlemeyen 100 kilo olsun belli yokluğun titremiyoruz kaldık sakin sakin
Kızlar dünya cok küçük herşeyinizi herkesle pek paylaşmayın bi gün alakasız şekilde tesadüf tanıdıklar çıkabilir kk dan bile bugün bende cıktıgı gibineyse ki benim tanıdıklar da problem yoktu ama kişi çok alakasızdı
Hayır sen alakalı olansın sen olabilirsin de öteki sütçüye ne demeli o alakasız olanHahah benim o alakasız kişi beybi
Hayır sen alakalı olansın sen olabilirsin de öteki sütçüye ne demeli o alakasız olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?