Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ah keske Melis i yolsan sonuna kadar desteklerim seni o Eserin de konuşması ve hareketleri beni benden alıyorhepsi ayrı komedi
Evet eser sürekli okayy okay demesi ha bide ali o nasıl konuşma ya seviyom yapıyom konuşmayı bilmiyor

Evet eser sürekli okayy okay demesi ha bide ali o nasıl konuşma ya seviyom yapıyom konuşmayı bilmiyor
Ali İzmir li kız hemşerim Bazılarımız öyle konuşur hepsi birbirinden ayrı komedi . Bir turlu bitemedi bir girip bir çıkıyorlar . Gerçi biterse neye güleceğiz

Ali İzmir li kız hemşerim Bazılarımız öyle konuşur hepsi birbirinden ayrı komedi . Bir turlu bitemedi bir girip bir çıkıyorlar . Gerçi biterse neye güleceğiz
Ya bende öyle konuşuyorm baZen ama ekranda yani o tipe hiç uymamış yakında gong sesi verilcekmiş o zaman giriş çıkış bitcekmiş ay biterse cok eksik kalırım tip olarak da bi tek semih ve adnan iyi diğerleri olmaz sanki onlar beni istiyorda

yahu bildirimler gelmiyor amma muhabbet dönmüş göremedim gerçi yoğunum bu aralar takılamıyorum

Ayy Semih Adnan kurban olsun sana seni beğenmeyeceklerde kimi beğenecekler evet ekranda düzeltmesi gerekirdi Ali'nin konuşmasını katılıyorum ona yakında bitecek demek , aslında çoğu daha önceden arkadaşmış dışarda , göya yeni tanışıyorlar bizde yiyoruz istekosu bandındayken izliyorum bazen , gülerken koşmak zor oluyor gerçi biterse yenisini hazırlarlar canım eksık kalmayız

Kurban olsunlar bana dimi sefiyorum seni Ay hazırlasınlar yenisini yaa bagımlılık yaptı valla kim kimi tanıyo ne nedir anlayamadm sürekli
İfşa ediyorlar birbirlerini biraz gerçeklik payı vardır ama baya bi yazıyorlar bence oynuyorlar sonra doğaçlama falan derken bu noktalara geldiler :)

Bende tbozcumbence senaryo hepsi , 2,3 günde asık oluyorlar sonra bi kavga dövüş ayrılıp başkasıyla ask yasıyorlar ama izliyoruz iste dizi izler gibi ben şimdi yeni big brother i bekliyorum Neyse biraz yürüyüş yapayım

Kızlar dünya cok küçük herşeyinizi herkesle pek paylaşmayın bi gün alakasız şekilde tesadüf tanıdıklar çıkabilir kk dan bile bugün bende cıktıgı gibi neyse ki benim tanıdıklar da problem yoktu ama kişi çok alakasızdı

valla beromm açınca bildirim yok diye çıkıyorum üşeniyorum tek tek başlık bakmaya arada sistemde oluyor bu takılmalar
Evet jelocum oluyor bazen , sen neler yapıyorsun cok meşgulmüşsün bu aralar benimde misafirim gelecek bir süreliğine hazırlık yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…