• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

zuzu53 zuzu53 cuma plandan haberim var ben son dakika golü yaparım belki bakalım net değilim :KK59: küsmeyinnn kalbim sizlerle :KK70: dolma yemeye gidecekmisiniz leylaya paket yapın bana da:KK70:

zuzu53 zuzu53 cuma plandan haberim var ben son dakika golü yaparım belki bakalım net değilim :KK59: küsmeyinnn kalbim sizlerle :KK70: dolma yemeye gidecekmisiniz leylaya paket yapın bana da:KK70:
Yeşil çay içselerdi giderdim :D şu durumda ilk günden diyetime ihanet olur yoksa Davetsiz bile giderdim :)) küseriz küseriz gönülde koyarız lütfen davete icabet ediniz sana detoks çayı ısmarlarım :P

Wallaaaa, 176 boyunda bi bayan olarak boyumdan hiç memnun değilim. Eşimle aynı boydayız. Bence kadın eşinden cüsse olarak daha küçük olmalı :KK70: yahu adam beni kaldıramıyor :KK70: amaaaa ben şöyle lastik top gibi olmak isterdim. At duvara geri gelsin... Evir, çevir ... :KK70: ya da 2 metrelik bi eş seçmem lazımdı :KK70:
hah işte eşinin de 190 olması lazımdı en az ama olmuş güzel olmuş boşver sende az değilsin haa evir çevir falan :D

Hepsini yemedim canım:KK61:senin karnıbaharı görünce kendimden utandım.:KK57:arkadaşlarım orda açlıkla kıvranırken bunları yiyemem dedim.:KK48:herşey sizin için:KK70:

hahahha demek acıdın bana gülüm valla nldglp nldglp ile yine başladık diyete ver al ne olacak bilmiyorum:KK70: Allahtan asilim :KK70: şişkoyum ama :KK69: sağol benim kobayım seni seviyorum:p

Back