- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
ahan da böyleeeCok fazla kiviririm hemen aninda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahan da böyleeeCok fazla kiviririm hemen aninda
Iyi hatirlattin yarin cikarayim Hulu hopumu cok guzel kilo verdiriyorahan da böyleee
Iyi hatirlattin yarin cikarayim Hulu hopumu cok guzel kilo verdiriyor
Bende optum sizi , iyi geceler kizlarHepinizi kocaman kocaman öptüm iyi geceler güzel hatunlar yarın ofum rahat dedikodu yaparız
Bende optum sizi , iyi geceler kizlar
Yeşil çay içselerdi giderdim şu durumda ilk günden diyetime ihanet olur yoksa Davetsiz bile giderdim :)) küseriz küseriz gönülde koyarız lütfen davete icabet ediniz sana detoks çayı ısmarlarımzuzu53 cuma plandan haberim var ben son dakika golü yaparım belki bakalım net değilim küsmeyinnn kalbim sizlerle dolma yemeye gidecekmisiniz leylaya paket yapın bana da
Sosyal tesislerde spor yapicim bende :)) hulu hop göbek bölgesinde muhteşemIyi hatirlattin yarin cikarayim Hulu hopumu cok guzel kilo verdiriyor
hah işte eşinin de 190 olması lazımdı en az ama olmuş güzel olmuş boşver sende az değilsin haa evir çevir falanWallaaaa, 176 boyunda bi bayan olarak boyumdan hiç memnun değilim. Eşimle aynı boydayız. Bence kadın eşinden cüsse olarak daha küçük olmalı yahu adam beni kaldıramıyor amaaaa ben şöyle lastik top gibi olmak isterdim. At duvara geri gelsin... Evir, çevir ... ya da 2 metrelik bi eş seçmem lazımdı
maşallah çektik yawnazara geldin hep benle FAZLANAZLI gözü değdi dedik son resimlerine bu kadınsa biz neyiz yaratığız değdi nazar ondan
Hadi basla bakalim sendespora , evet Hulu hop bel inceltiyor gercekten cok faydiSosyal tesislerde spor yapicim bende :)) hulu hop göbek bölgesinde muhteşem
Hepsini yemedim canımsenin karnıbaharı görünce kendimden utandım.arkadaşlarım orda açlıkla kıvranırken bunları yiyemem dedim.herşey sizin içinsardunyam16 soda iç 5 tane anca erir yediklerin
Hepsini yemedim canımsenin karnıbaharı görünce kendimden utandım.arkadaşlarım orda açlıkla kıvranırken bunları yiyemem dedim.herşey sizin için
Şişkomuuuuyani canım şişko görmesem,senide görmesem şişko olduğuna inanırdım yani.ayyy o karın bende olcak varyahahahha demek acıdın bana gülüm valla nldglp ile yine başladık diyete ver al ne olacak bilmiyorum Allahtan asilim şişkoyum ama sağol benim kobayım seni seviyorum
Şişkomuuuuyani canım şişko görmesem,senide görmesem şişko olduğuna inanırdım yani.ayyy o karın bende olcak varya
Ha hakızzz karın görünlüğünü yüz görümlüğü olarak verdim yabundan iyi görümlükmü olur bacımcansın sen yaaa moral oldu yazdıkların sen ne şanslısın haaa görmek ve ellemek o kadar karını az kişiye nasip olur karın görümlüğü tak hepimizeee
Ha hakızzz karın görünlüğünü yüz görümlüğü olarak verdim yabundan iyi görümlükmü olur bacım
Öyle ama bir bakıyorum hatuna şarkı dinletiyorsun yada na... Şimdi konuştum yada na... Ya sordum böyle boyle dediFAZLANAZLI canım bu bıngıl zuzu53 senle aramızdaki aşkı kıskanıyor haberin olsun dün yazmış gruba millet niye yoksun nerdesin diyor buda hemen cevap onun Na... var diyor