• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

valla çok eğlendik balım hatta bugün fuul evde dinlenmece durumu:)))) forumdan rumuzu lazım değil çok sevdiğimiz bir arkadaşımız ameliyat oldu ona ayarladık eğlence gecemizi yakındı mekan ona da ce dedik sonra mekana geçtik :KK60:
Resimlerinizi Gordum arkadaslar , cok eglenmissiniz:) Hepiniz cook Guzel :KK19: siniz;) Amma jelom en guzeli :KK71:

yok yavrum ya sesler geliyordu belliydi eğleniyordunuz dedim herhalde kafası güzel bana aşkını ilan ediyor :KK70:

L Leyla0611 beni bizi kopardı la sanatçının viskisini aldı aldı içti bi baktım sahnede adamla şarkı söylüyor :KK70::KK70:

sana ben hep aşığım üzerinde değşik fantazilerim var deneyeceğim :KK70:

Hahaaaa Leyla'yı sorma viski en sonuncu kalemdi önce vodkasını fondipledi :KK70:

ahahhaha leyla ile benim manyak dansım ve leylanın fondipleri olaydı :-) birde diyor sahne boş hadi yine deli hareket yapalım dedim yok anam kalabalık da araya kaynıyoruz boşken yapmam onları:p

Jelesec Jelesec ne vakit yaptın kuxumm:)

ayyy ben ayran içince aramışım kızın şarkısı çıktı tanrım bana 3,5 koca ver onu dinlettim :KK73:

Jelesec Jelesec bıngıl zuzu mu ay koptum. zuzu53 zuzu53 daşş daşşşşşş:) salınmasını göz süzmesini seveyim:)

he takma adı bıngıl birde bacağı germe olmadan böyle olmaz lipo değil tek yalan diyordum :KK59:kıskancım nok atarım pis bıngıla :KK48: nasıl salınıyor haaa göbeği aça aça :KK71:

Back