- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.212
- 773
Sen anneciğini yollayınca , hatırlat .Bol bol gaz veririz sana2 hafta sonra başlıcam beni de gaza getirinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen anneciğini yollayınca , hatırlat .Bol bol gaz veririz sana2 hafta sonra başlıcam beni de gaza getirinnn
10 cm mii kız nasıl oynayacaksın onla bak bu doğru kısa boylu kadında yoktur çirkin kadında
Yok Can'ım sende incesin baya o kadar da degil , ben her zamanki kiloma gelmek istiyorum o bırkac kılo yerleşmeden . Kısın aldırış etmiyorum bırkac kılo alıyorum .
Çirkin kadin yoktur gidisini yedigim varsa
Kadının kıvrımlısı makbuldür neyse size guzel sohbetler kızlar . Çocuklara ders yaptırayım . Mayıs da önemli sınavları var minnakların :) mayıs a kadar isimiz zorince değilim de kıvrımlarım var diyelim kışın hep alıyoruz bu aylarda da klasik diyete spora sarma durumu
Kadının kıvrımlısı makbuldür neyse size guzel sohbetler kızlar . Çocuklara ders yaptırayım . Mayıs da önemli sınavları var minnakların :) mayıs a kadar isimiz zor
arzum77 tatlım resimleri yüz olduğu için kaldırdım canım. Aslında göğüuygulama cığım.. Nasılsın Nasıl oldun? Ameliyat oldun kayboldun sanki
Fotolarını da kaldırmışsın,ne Zaman foto yükleyeceksin ? Merak ediyorum
arzum77 hayatım çok sağol. İyiyim. Resimleri yüz fotoğrafları var diye kaldırmıştım. Meme yi de yüzüm çok görüldü diye eklemesem mi diye düşünüyorum canım. Heeşey yolunda ama çok şüküruygulama cığım.. Nasılsın Nasıl oldun? Ameliyat oldun kayboldun sanki
Fotolarını da kaldırmışsın,ne Zaman foto yükleyeceksin ? Merak ediyorum
beratti bebeğim beni mi mersk ettin:) teşekkür ederim canım. Bugün metrobüse bile bindim düşün o derece iyiyim. Beni zorlayan bacağımdaki yanık. Dr bugün sargıyı çıkardı. Düzelir gibi görünmüyor bir tuaf bişey olmuş. Memeleri iyi yaptık derken bacaktan olduk. Dövme yaptırırım belki olur mu acabaUygulamanın agrıları var sanırım kas altı olduğu icin herhalde , valla bende merak ediyorum Toparlanıncaya kadar bekleyeceğiz artık :)
yakıyorum ben yakıyorum ama üzüleyim hemen iştahım kesilir yiyemem ve üç ğünde iki kilo veririm yapısal demekki sinsiler zayıf olsaydı ohooho konuşturtma beniben bu yiyip yiyip kilo almayana ya A diyom çok titriyor ya da B diyom sinsi yediği yediğini yiyor fesat kilo almıyor
çok erken canım benim elimde fena yanmıştı kaynar su ile bi karışım yaptı dr onu sürdüm 3 hafta içinde iyileşti ve daha sonrada iz miz kalmadıberatti bebeğim beni mi mersk ettin:) teşekkür ederim canım. Bugün metrobüse bile bindim düşün o derece iyiyim. Beni zorlayan bacağımdaki yanık. Dr bugün sargıyı çıkardı. Düzelir gibi görünmüyor bir tuaf bişey olmuş. Memeleri iyi yaptık derken bacaktan olduk. Dövme yaptırırım belki olur mu acaba
para alıyorlar refakatçılık yapanlar bilmiyon mu senHahahaha beni FAZLANAZLI le karıştırdın heralde uzman o ben tboz börülce tboz uzman olmayan bu arada refakatçı sözünü unutmam 2 sene sonra bile olsa sensin valla burdan cok kişiye yardım ettim ama amelyatlarımda hep yalnızdım sadece bi kişi vardı istanbullondra onun yaptıını asla unutmam ama onun haricinde ziyaretime bile gelmediler bırak refakatı neyse yapılan iyilik söylenmezmiş ben söyleyenlerdenim ama
FAZLANAZLI inşallah canım.çok erken canım benim elimde fena yanmıştı kaynar su ile bi karışım yaptı dr onu sürdüm 3 hafta içinde iyileşti ve daha sonrada iz miz kalmadı
Yaaa... Bende biliyorsun bütün ve yüz estetiği dolgular falan yüz fotomu eklerken çekinmiştim açıkcası ama idare ettim :)
Çok geçmiş olsun bu arada.. Yanık kötüdür,sabır isteyen bir süreç. Doktorun müdahale etmiştir gerekli olanı önermiştir . Umarım kalıcı iz kalmazberatti bebeğim beni mi mersk ettin:) teşekkür ederim canım. Bugün metrobüse bile bindim düşün o derece iyiyim. Beni zorlayan bacağımdaki yanık. Dr bugün sargıyı çıkardı. Düzelir gibi görünmüyor bir tuaf bişey olmuş. Memeleri iyi yaptık derken bacaktan olduk. Dövme yaptırırım belki olur mu acaba
Hadi ya bana veren olmadı hiçç Jelesec kusura bakma bende sana veremicem bana veren olmadı böyle görmedik sana da yokpara alıyorlar refakatçılık yapanlar bilmiyon mu sen
niye bu kadar takıyorsun harika memelerin var burnunda güzel minnak. pişman oldum burun ameliyatımı iptal ettirdiğimeInanir misiniz gonul rahatligiyla, aman kimse alinmaz, polemik cikmaz diye yazdigim tek burasi.
Buraya uye olma amacim gecirdigim ameliyat sonrasi tecrubelerimi paylasmak, ve de sanal da olsa arkadaslik kurmakti.
Cok sukur bunlari becerdim.
Burun formunda biri niteliksiz konu dedigim icin vermis veristirmis. Mune cevap yazmis, cevap verecektim araya girmeseydi.
Gunluk hayatta, bunlari onemsemiyorum. Duydugum an duymus oluyorum, ve saniye sonrasi yok oluyor.
Soz ucar yazi kalir..
Hadi ya bana veren olmadı hiçç Jelesec kusura bakma bende sana veremicem bana veren olmadı böyle görmedik sana da yok
arzum77 sizlerin göreceği şekilde eklerim hayatım. Ben kırpmadan direk tüm yüzüm ortadaydı yerli yersiz çok yorum yapıldı fayda sağladığımı da düşündüm o operasyonu olacak insanlara. Sonra kaldırdım. Sen kırpıp koydun doğru yüzün hiçbir şekilde net görünmedi. Benim olduğum operasyon sebebi ile böyle birşey mümkün değildi canım. Özelden elbette iletirim. Yorumlarını da bekletim:)Yaaa... Bende biliyorsun bütün ve yüz estetiği dolgular falan yüz fotomu eklerken çekinmiştim açıkcası ama idare ettim :)
Yüzüm sonuçta kimsenin hafızasına yerleşmeyecek ve fazla tutmadım.Çogunu kırpıp koymuştum zaten. Ama meme ve karın estetiği fotolarım halen var
Senin kararın tabi,olmadı özelden atarsın bakarız güvendiğin kişilere Açıkcası ben görmek isterim yani . Sende benim fotolarımı gördün :))
arzum77 ca ım göğüs ameliyatında bacağı da temizledi dr. İnşallah iz kalmaz ama sanki kalıcak gibi duruyor. ÇÇok geçmiş olsun bu arada.. Yanık kötüdür,sabır isteyen bir süreç. Doktorun müdahale etmiştir gerekli olanı önermiştir . Umarım kalıcı iz kalmaz
tboz canım biz varız artıkHahahaha beni FAZLANAZLI le karıştırdın heralde uzman o ben tboz börülce tboz uzman olmayan bu arada refakatçı sözünü unutmam 2 sene sonra bile olsa sensin valla burdan cok kişiye yardım ettim ama amelyatlarımda hep yalnızdım sadece bi kişi vardı istanbullondra onun yaptıını asla unutmam ama onun haricinde ziyaretime bile gelmediler bırak refakatı neyse yapılan iyilik söylenmezmiş ben söyleyenlerdenim ama