Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Diyetime laf soyletmem. Jelonun ciplak resimleri elimde.

Makarnayi sen ye hain jelo. Ben evde kalmadim, ev bana kaldi.

ahahhahah benim çıplak pozum kimsede yok be altta pazen pijamalıdır hep yarım cıbıldak demek şantaj haaa ben yayarım ev adresini sosyal medyada

hahahahhah makarna candır be şişmanlatmaz bol bol ye bak buna çok güldüm hatta uygulama da çok güldü hahahha ev sana kaldı süperdi

tboz sana özellikle çok selam söyledi siz eskiden tanışıyormuşsunuz nerde yazıştınız ben kaçırmışım420 cc takılmış sana dememi söyledi niye ise bilemem sende koca meme seviypon demek ki

Photoshop yaparim zor mu Yay herkes 5 cayina Londra'ya geliyor zaten.

Allahim ya kiloma takmis. 55 olmadan gelmem artik bu topige. Senin niyetin bana kilo aldirmakta yemezler. Belki simdi yerler ama yazin yemezler.

sen zaten şu profilindeki hatunsan cidden dehşet vahşet çıtırsın

O Kanadali bi hatun. Ben degilim maalesef.. ama bu citir olmadigim anlamina gelmez.

ahahhaha yapaman beni photoshopla da zor güzelleştirin hahhaha 55 ne be çöp gibi kadın dediğin 40 beden 42 beden olacak kıvrımları olacakyandaş arıyorum yanıma ondan ye diyorum ben şişkoyum yaa

güzel hatunmuş Knadalı manadalı

Cok cok geçmiş olsun diyorum uygulama ya burdan o minik memelerden sonra 420 bomba olmuştur valla benim ki bile 350-375 le böyleyse :)) biz ikimizde aynı anda mutsuz olmuştuk küçük diye o zaman baya özelden konuşmuştuk cok istedim bugün gelmeyi ama gelemedim işte çalışınca iyileştiğinde görürüm arrtık bombaları

Memeyse ben. Maximal natural iscilik

Senin ki cok güzel evet ama bende çok doğal olmasın diye yalvarmıştım dr a 2. Amelyatta
Ama diger durlu kucuk d "d" gibi gorunuyor. Gogus, bagir. Yani meme gecisi yok.
Dogaldan uzaklasmak su an pop, up. Fakat unutmayin populer culture kendini her sene yeniler.
Dogal start noktasi artik tum modern akimlarin.

Dogaldan uzaklasmak su an pop, up. Fakat unutmayin populer culture kendini her sene yeniler.
Anam ne yazdın sen öyleee populer culture falandan cıkmışın tmm benimkiler yinede dogal duruyoo no problem

Ozetle, dogallik her 30 yilda tekrarlanan tema oldugu icin, meme estetitiginde de bu yonde karar almak, pek isabetli olacaktir.

Anam ne yazdın sen öyleee populer culture falandan cıkmışın tmm benimkiler yinede dogal duruyoo no problem
Vallahi haklisin. Arastirma konum bu benim. Kadin, rerlam, amerika, urun pazarlama stratejisi.
Turklish :)
Ama anliyoruz birbirimizi :) ortak dil estetik :)))))

yapma bana bunu biliyorsun çok naif ve hassasım :))
hahahha he çok naifsin bak doğru benim yanımda kız kuzun da çok naif oy gurbani öp benim adıma onu

he kader arkadaşıydınız iyi bari koca memeli oldunuz görürsün görür hemen dedi tboze de cc yi

Memeyse ben. Maximal natural iscilik

he işçilik önemli

Uygulama ya cok gecmis olsun jelocum slm soyle lutfen :) 420 takılmış demek , benimde 425

herkes den selam söyledim sabah aradım çıkacaktı dr saçını yıkatmış pek mutluydu kafası kaşınıyordu evinde sıcak su yok zaar beleşe getirmiş yıkama işini dee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…