Bugun marketteyim. 7 de kapaniyormus. Beni kapi disari ettiler. Cikolatami alamadan eve geldim. Iyi mi kotu mu bilemedim. Insanlik icin iyi , lucky icin kotu.
Siz haber verdiniz dimi itiraf edin.
anam 7 ne beee çok erken ayıptır Luck gelmiş çikolata alacak kapatılır mıinat ederdim benzinlik bulurdum ben kafaya koyduysam o çikolata mideye inecek neyse callori almamışsın sevin bacım
bero demiştir telde dedi senin için çooook yiyor çokkk diye
Magazinciler gibi cimbizla cek laflari. Tek kelimede uzerinden gitmeyin rica edicigim.Uyuz Berat'ı burda ,
bencede siz kimsiniz şişkolar diyor
Bu lafı yedirsem sizeUyuz Berat'ı burda ,
hahhahaha acımasız luck
kız bunlar yoksa uygulama ile buluştular mı eklemeyi beceremediler buluştular kesin
Magazinciler gibi cimbizla cek laflari. Tek kelimede uzerinden gitmeyin rica edicigim.
Sana diyor bence.Ben citirim unutma.
Bugun lucky nin egosu baya tavan yapmis. Hic bir seyi ustune almaz.
Bu lafı yedirsem size
Ben diyetteyim canim almayayim.Bu lafı yedirsem size
bu luck dedi berom ben değil ben deme dedim hatta
Ben diyetteyim canim almayayim.
Satisa gel.
akşam 7 de market kapandı diye çıngar çıkaran bir vardı tv de gördüm açım açım çikolata diye sana benzettim luckdemek sen değildin diyete başladın ha yine kaçıncı bacım bu sayamadım
demediğimi dedim deme
Sus sen yanar doner.
Evde cikolata olmamasi evdeki doughnut i didiklemeyecegim anlamina gelmiyor.
Bu lucky oyle bir lucky ki gune kibrit kutusu peynirle baslayip , pizza ile devam edip, doughnut la bitirir.
Beni diyetimle basbasa birakin.
Ayyyyyyyrrrrt durun bakayım
Özgür dolaşıyorum , hiç umrumda degil,kız bero sen niye alıntı yapamıyon yetilerini kaybettin bak dedim kafanı sokma şu makinelere
Lucky diyete başladı
sonrada yaz ben en çıtırıyom diyeye anam ye evde kaldın iyice şişko ol kimse almasın
bak beroya feyiz al hatun doğurmuş ama çıtır
git makarna yap ye hadi yanında da turşu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?