• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Bugun marketteyim. 7 de kapaniyormus. Beni kapi disari ettiler. Cikolatami alamadan eve geldim. Iyi mi kotu mu bilemedim. Insanlik icin iyi , lucky icin kotu. :KK70:

Siz haber verdiniz dimi itiraf edin. :KK70:

anam 7 ne beee çok erken ayıptır Luck gelmiş çikolata alacak kapatılır mı :KK12::63: inat ederdim benzinlik bulurdum ben kafaya koyduysam o çikolata mideye inecek :KK70: neyse callori almamışsın sevin bacım:KK70:

bero demiştir telde dedi senin için çooook yiyor çokkk diye :KK59:

anam 7 ne beee çok erken ayıptır Luck gelmiş çikolata alacak kapatılır mı :KK12::63: inat ederdim benzinlik bulurdum ben kafaya koyduysam o çikolata mideye inecek :KK70: neyse callori almamışsın sevin bacım:KK70:

bero demiştir telde dedi senin için çooook yiyor çokkk diye :KK59:

Ooo benim yedigimi siz yeseniz var ya. :cool:Allah dusmanimin basina vermesin. :KK70:

akşam 7 de market kapandı diye çıngar çıkaran bir vardı tv de gördüm açım açım çikolata diye sana benzettim luck :KK70: demek sen değildin diyete başladın ha yine :KK70:kaçıncı bacım bu sayamadım:KK70:

demediğimi dedim deme :p

Sus sen yanar doner. :KK70:

Evde cikolata olmamasi evdeki doughnut i didiklemeyecegim anlamina gelmiyor. :KK8:

Bu lucky oyle bir lucky ki gune kibrit kutusu peynirle baslayip , pizza ile devam edip, doughnut la bitirir.

Beni diyetimle basbasa birakin. :KK70:

Sus sen yanar doner. :KK70:

Evde cikolata olmamasi evdeki doughnut i didiklemeyecegim anlamina gelmiyor. :KK8:

Bu lucky oyle bir lucky ki gune kibrit kutusu peynirle baslayip , pizza ile devam edip, doughnut la bitirir.

Beni diyetimle basbasa birakin. :KK70:

sonrada yaz ben en çıtırıyom diye :KK12::63::63::63: ye anam ye evde kaldın iyice şişko ol kimse almasın:p

bak beroya feyiz al hatun doğurmuş ama çıtır :KK58:

git makarna yap ye hadi yanında da turşu olsun :KK70:

Lucky diyete başladı

Diyetime laf soyletmem. Jelonun ciplak resimleri elimde. :KK70:

sonrada yaz ben en çıtırıyom diye :KK12::63::63::63: ye anam ye evde kaldın iyice şişko ol kimse almasın:p

bak beroya feyiz al hatun doğurmuş ama çıtır :KK58:

git makarna yap ye hadi yanında da turşu olsun :KK70:

Makarnayi sen ye hain jelo. :KK70:Ben evde kalmadim, ev bana kaldi. :confused:

Back