Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Yok yok sırf saç yıkatmak için ameliyat Olacağım

Boyatip fonunu de cektirseymis , hazir yikatmisken mutludur simdi tabi memislerde yapildi birde dolgu var galiba , gule gule kullansin artik

ya bildirimlere yine ne oldu bana gelmiyor anca bakınca gördüm yazdıklarınızı

Boyatip fonunu de cektirseymis , hazir yikatmisken mutludur simdi tabi memislerde yapildi birde dolgu var galiba , gule gule kullansin artik

hahahha onları ben yaptıracağım bizler saftık be yattık çıktık ne fön ne saç yıkama gördük

yüzü kök hücresi yapıldı uygulamaya bana dolgu botoks berom karıştırma

hahahha onları ben yaptıracağım bizler saftık be yattık çıktık ne fön ne saç yıkama gördük

yüzü kök hücresi yapıldı uygulamaya bana dolgu botoks berom karıştırma

Eyluldeki burun ameliyatimda solicem valla ole fonle kurtulamaz dip rofle istiyorum

Ayol doktorum gönderdi kuaförü. Sadwce yıkayın dedim. Fön istemedim. Jelesec sende kuaförü ben getircem inam

Kok hücresi mi ? bende istiyorum bakalım sonuçlarına uygulamanın , ben onun fotolarını göremiyorum ama
hayatım bekle beni bende ekim gibi yaptırcam endo mendo olayına giremem ben kök hücre botokks dolgu 55 kadar giderim ahh nasıl göremiyon haykoyu görmezsen olmaz

Eyluldeki burun ameliyatimda solicem valla ole fonle kurtulamaz dip rofle istiyorum

senden önce biri oluyor yazmayacğım rumuzunu devlet sırrı burun bide bişey daha tandıkları var diye yazmıyoz adını burunda onu görüm bakım hele sonra seni

Hahaaaa o halde bende saç ektirteyim

bi eksik kal be fotomodel

beratti acı çekiyorum ama 420oldu ya nutlu oluyorum. Hafif dekolye yaptım dedi. Şu an acı tavan ama

nasıl taşıyacan onları kız 420 cc

Ayol doktorum gönderdi kuaförü. Sadwce yıkayın dedim. Fön istemedim. Jelesec sende kuaförü ben getircem inam

yok hastane iyice aşmış kendini be kahve çay seti o buu kuaför ben komple ağda yaptırım
kız faturaya bakaydın yıkama parasını yazmasınlar

beratti kök hücre çok iyi bişey.

evet evet süper bişeymiş ya yaptıran bir iki kişi daha var parlamış ciltleri yenilenmiş

Bikac güne toparlarsın uygulama biraz daha dayan :) çektiğin acıya değecek inşallah , yaza bomba gibi gireceksin

yaşı 45 bomba olsa ne olacak daha berom uygulama yaşlı

Evet canım burda ıkı arkadasım yaptırmıştı sonuçtan memnun kaldılar . Kendini toparladıkları sonra fotolarını ekle merak ediyorum sonuçlarını

şimdi görme korkan heryeri mor kalemle çiziliydi

işini bitir de bana tboz de gel evlere pis he kız sen yoktun bende girmedim ekşın yoktu

bensiz ekşın olmuyor tabi ahahah
midemden fenayım endoskopi şartmış ama özellere bakıyorum uyutmalı bişey olsun ben korkarımmmm

anam kuaför falan geliyor heee vay anasını fatura bile vermeyenler varken ütopik geliyo bana bunlar

M mercimek ercan beye burun ameliyatı olacaksın. Dün bir hastası vurun yapılmış çıkış yapıyordu. Genç delikanlıydı. Burbu da çok iyi görünüyordu. Az morarma vardı. Sana da şimdiden şifalar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…