Yok yok sırf saç yıkatmak için ameliyat Olacağımhahahha he çok naifsin bak doğru benim yanımda kız kuzun da çok naif oy gurbani öp benim adıma onu
he kader arkadaşıydınız iyi bari koca memeli oldunuzgörürsün görür hemen dedi tboze de cc yi
he işçilik önemli
herkes den selam söyledim sabah aradım çıkacaktı dr saçını yıkatmış pek mutluydu kafası kaşınıyordu evinde sıcak su yok zaarbeleşe getirmiş yıkama işini dee
Boyatip fonunu de cektirseymis , hazir yikatmiskenhahahha he çok naifsin bak doğru benim yanımda kız kuzun da çok naif oy gurbani öp benim adıma onu
he kader arkadaşıydınız iyi bari koca memeli oldunuzgörürsün görür hemen dedi tboze de cc yi
he işçilik önemli
herkes den selam söyledim sabah aradım çıkacaktı dr saçını yıkatmış pek mutluydu kafası kaşınıyordu evinde sıcak su yok zaarbeleşe getirmiş yıkama işini dee
Yok yok sırf saç yıkatmak için ameliyat Olacağım
Boyatip fonunu de cektirseymis , hazir yikatmiskenmutludur simdi tabi memislerde yapildi birde dolgu var galiba , gule gule kullansin artik
Kok hücresi mi ? bende istiyorumhahahha onları ben yaptıracağım bizler saftık be yattık çıktık ne fön ne saç yıkama gördük
yüzü kök hücresi yapıldı uygulamaya bana dolgu botoks berom karıştırma
hahahha onları ben yaptıracağım bizler saftık be yattık çıktık ne fön ne saç yıkama gördük
yüzü kök hücresi yapıldı uygulamaya bana dolgu botoks berom karıştırma
Hahaaaa o halde bende saç ektirteyimEyluldeki burun ameliyatimda solicem valla ole fonle kurtulamaz dip rofle istiyorum
Uygulama ya cok gecmis olsun jelocum slm soyle lutfen :) 420 takılmış demek , benimde 425
Ayol doktorum gönderdi kuaförü. Sadwce yıkayın dedim. Fön istemedim.hahahha he çok naifsin bak doğru benim yanımda kız kuzun da çok naif oy gurbani öp benim adıma onu
he işçilik önemli
Kok hücresi mi ? bende istiyorumbakalım sonuçlarına uygulamanın , ben onun fotolarını göremiyorum ama
Bikac güne toparlarsın uygulama biraz daha dayan :) çektiğin acıya değecek inşallah , yaza bomba gibi gireceksinberatti acı çekiyorum ama 420oldu ya nutlu oluyorum. Hafif dekolye yaptım dedi. Şu an acı tavan ama
Evet canım burda ıkı arkadasım yaptırmıştı sonuçtan memnun kaldılar . Kendini toparladıkları sonra fotolarını ekle merak ediyorum sonuçlarınıberatti kök hücre çok iyi bişey.
eheheh temizleyemedim hala
hayatım bekle beni bende ekim gibi yaptırcam endo mendo olayına giremem ben kök hücre botokks dolgu 55 kadar giderimKok hücresi mi ? bende istiyorumbakalım sonuçlarına uygulamanın , ben onun fotolarını göremiyorum ama
Eyluldeki burun ameliyatimda solicem valla ole fonle kurtulamaz dip rofle istiyorum
Hahaaaa o halde bende saç ektirteyim
beratti acı çekiyorum ama 420oldu ya nutlu oluyorum. Hafif dekolye yaptım dedi. Şu an acı tavan ama
eheheh temizleyemedim halaözledim sizi ya eksik kaldım kaç gündür
Ayol doktorum gönderdi kuaförü. Sadwce yıkayın dedim. Fön istemedim.Jelesec sende kuaförü ben getircem inam
beratti kök hücre çok iyi bişey.
Bikac güne toparlarsın uygulama biraz daha dayan :) çektiğin acıya değecek inşallah , yaza bomba gibi gireceksin
Evet canım burda ıkı arkadasım yaptırmıştı sonuçtan memnun kaldılar . Kendini toparladıkları sonra fotolarını ekle merak ediyorum sonuçlarını
yok hastane iyice aşmış kendini be kahve çay seti o buu kuaför ben komple ağda yaptırım
kız faturaya bakaydın yıkama parasını yazmasınlar
evet evet süper bişeymiş ya yaptıran bir iki kişi daha var parlamış ciltleri yenilenmiş
yaşı 45 bomba olsa ne olacak daha berom uygulama yaşlı
şimdi görme korkan heryeri mor kalemle çiziliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?