• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ne gülüyon sanki sen hiç girmedin içeri :KK12::63:
düşene bir tekeme de sen vurma çıkacak 2 gün sonra seni gebertir :KK70:
Gülmüommm yaaa şaşkın ifadee yapmaya çalıştım olmadı mı selam söylee ben bi kere kendi isteğimle banlandım bi kere de nasıl düştüm ben buraya diye anlayamadan cıkıverdim mapıstan :D

Gülmüommm yaaa şaşkın ifadee yapmaya çalıştım olmadı mı selam söylee ben bi kere kendi isteğimle banlandım bi kere de nasıl düştüm ben buraya diye anlayamadan cıkıverdim mapıstan :KK70:

ahahhahha işte tokat yiye yiye öğrencan banı ahahhah bazıları kib yapar kendi banlanır sende öyle olmayasın :KK70:

söylerim şu temizlik topiğinden yemiş banı öğrendim evi temizlesin şimdi pasaklı scoti :pk.k da evmi temizlenirmiş:KK70:

ahahhahha işte tokat yiye yiye öğrencan banı ahahhah bazıları kib yapar kendi banlanır sende öyle olmayasın :KK70:

söylerim şu temizlik topiğinden yemiş banı öğrendim evi temizlesin şimdi pasaklı scoti :pk.k da evmi temizlenirmiş:KK70:
Hahahaha sesli güldümmmya :D :D @soocute benim eve de gel be nolurr ben tek başıma pasaklı pasaklı oturuyom hem çalışıomda bak saat 12 yeni girdim eve kk da öğrendiklerini benim eve uygulasın :D

Back