Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dietin neymiş ?
Diyetime laf soyletmem. Jelonun ciplak resimleri elimde.
Makarnayi sen ye hain jelo. Ben evde kalmadim, ev bana kaldi.
Klasik ne bulursan ye diyeti. Ben telefona geciyorum.
Iyi geceler citirlar. Kendime soyledim ustunuze alinmayin.
Pişt napaynuz
Dietin neymiş ?
ahahhahah benim çıplak pozum kimsede yok be altta pazen pijamalıdır hep yarım cıbıldak demek şantaj haaa ben yayarım ev adresini sosyal medyada
hahahahhah makarna candır be şişmanlatmaz bol bol ye bak buna çok güldüm hatta uygulama da çok güldü hahahha ev sana kaldı süperdi
sen zaten şu profilindeki hatunsan cidden dehşet vahşet çıtırsın
Photoshop yaparim zor mu Yay herkes 5 cayina Londra'ya geliyor zaten.
Allahim ya kiloma takmis. 55 olmadan gelmem artik bu topige. Senin niyetin bana kilo aldirmakta yemezler. Belki simdi yerler ama yazin yemezler.
O Kanadali bi hatun. Ben degilim maalesef.. ama bu citir olmadigim anlamina gelmez.
yapma bana bunu biliyorsun çok naif ve hassasım :))seni en az 3 ay görmeyeyim yeter çok görüştük
Cok cok geçmiş olsun diyorum uygulama ya burdan o minik memelerden sonra 420 bomba olmuştur valla benim ki bile 350-375 le böyleyse :)) biz ikimizde aynı anda mutsuz olmuştuk küçük diye o zaman baya özelden konuşmuştuk cok istedim bugün gelmeyi ama gelemedim işte çalışınca iyileştiğinde görürüm arrtık bombalarıtboz sana özellikle çok selam söyledi siz eskiden tanışıyormuşsunuz nerde yazıştınız ben kaçırmışım420 cc takılmış sana dememi söyledi niye ise bilemem sende koca meme seviypon demek ki
Memeyse ben. Maximal natural iscilikCok cok geçmiş olsun diyorum uygulama ya burdan o minik memelerden sonra 420 bomba olmuştur valla benim ki bile 350-375 le böyleyse :)) biz ikimizde aynı anda mutsuz olmuştuk küçük diye o zaman baya özelden konuşmuştuk cok istedim bugün gelmeyi ama gelemedim işte çalışınca iyileştiğinde görürüm arrtık bombaları
Senin ki cok güzel evet ama bende çok doğal olmasın diye yalvarmıştım dr a 2. AmelyattaMemeyse ben. Maximal natural iscilik
Ama diger durlu kucuk d "d" gibi gorunuyor. Gogus, bagir. Yani meme gecisi yok.Senin ki cok güzel evet ama bende çok doğal olmasın diye yalvarmıştım dr a 2. Amelyatta
Anam ne yazdın sen öyleee populer culture falandan cıkmışın tmm benimkiler yinede dogal duruyoo no problemAma diger durlu kucuk d "d" gibi gorunuyor. Gogus, bagir. Yani meme gecisi yok.
Dogaldan uzaklasmak su an pop, up. Fakat unutmayin populer culture kendini her sene yeniler.
Dogal start noktasi artik tum modern akimlarin.
Ozetle, dogallik her 30 yilda tekrarlanan tema oldugu icin, meme estetitiginde de bu yonde karar almak, pek isabetli olacaktir.Ama diger durlu kucuk d "d" gibi gorunuyor. Gogus, bagir. Yani meme gecisi yok.
Dogaldan uzaklasmak su an pop, up. Fakat unutmayin populer culture kendini her sene yeniler.
Dogal start noktasi artik tum modern akimlarin.
Vallahi haklisin. Arastirma konum bu benim. Kadin, rerlam, amerika, urun pazarlama stratejisi.Anam ne yazdın sen öyleee populer culture falandan cıkmışın tmm benimkiler yinede dogal duruyoo no problem
Uygulama ya cok gecmis olsun jelocum slm soyle lutfen :) 420 takılmış demek , benimde 425tboz sana özellikle çok selam söyledi siz eskiden tanışıyormuşsunuz nerde yazıştınız ben kaçırmışım420 cc takılmış sana dememi söyledi niye ise bilemem sende koca meme seviypon demek ki
hahahha he çok naifsin bak doğru benim yanımda kız kuzun da çok naif oy gurbani öp benim adıma onuyapma bana bunu biliyorsun çok naif ve hassasım :))
Cok cok geçmiş olsun diyorum uygulama ya burdan o minik memelerden sonra 420 bomba olmuştur valla benim ki bile 350-375 le böyleyse :)) biz ikimizde aynı anda mutsuz olmuştuk küçük diye o zaman baya özelden konuşmuştuk cok istedim bugün gelmeyi ama gelemedim işte çalışınca iyileştiğinde görürüm arrtık bombaları
Memeyse ben. Maximal natural iscilik
Uygulama ya cok gecmis olsun jelocum slm soyle lutfen :) 420 takılmış demek , benimde 425