• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

hahahha he çok naifsin bak doğru benim yanımda kız kuzun da çok naif oy gurbani öp benim adıma onu:21:

he kader arkadaşıydınız iyi bari koca memeli oldunuz:p görürsün görür hemen dedi tboze de cc yi :KK8:

he işçilik önemli:KK70:

herkes den selam söyledim sabah aradım çıkacaktı dr saçını yıkatmış pek mutluydu kafası kaşınıyordu evinde sıcak su yok zaar :KK70:beleşe getirmiş yıkama işini dee:-)
Yok yok sırf saç yıkatmak için ameliyat Olacağım :D

hahahha he çok naifsin bak doğru benim yanımda kız kuzun da çok naif oy gurbani öp benim adıma onu:21:

he kader arkadaşıydınız iyi bari koca memeli oldunuz:p görürsün görür hemen dedi tboze de cc yi :KK8:

herkes den selam söyledim sabah aradım çıkacaktı dr saçını yıkatmış pek mutluydu kafası kaşınıyordu evinde sıcak su yok zaar :KK70:beleşe getirmiş yıkama işini dee:-)
Boyatip fonunu de cektirseymis , hazir yikatmisken :KK70:mutludur simdi tabi memislerde yapildi birde dolgu var galiba , gule gule kullansin artik :KK76:

Boyatip fonunu de cektirseymis , hazir yikatmisken :KK70:mutludur simdi tabi memislerde yapildi birde dolgu var galiba , gule gule kullansin artik :KK76:

hahahha onları ben yaptıracağım bizler saftık be yattık çıktık ne fön ne saç yıkama gördük :KK12::KK12::KK12:

yüzü kök hücresi yapıldı uygulamaya bana dolgu botoks berom karıştırma :p

hahahha onları ben yaptıracağım bizler saftık be yattık çıktık ne fön ne saç yıkama gördük :KK12::KK12::KK12:

yüzü kök hücresi yapıldı uygulamaya bana dolgu botoks berom karıştırma :p

Eyluldeki burun ameliyatimda solicem valla ole fonle kurtulamaz dip rofle istiyorum :D

Ayol doktorum gönderdi kuaförü. Sadwce yıkayın dedim. Fön istemedim. Jelesec Jelesec sende kuaförü ben getircem inam

Kok hücresi mi ? bende istiyorum :pbakalım sonuçlarına uygulamanın , ben onun fotolarını göremiyorum ama :KK43:
hayatım bekle beni bende ekim gibi yaptırcam endo mendo olayına giremem ben kök hücre botokks dolgu 55 kadar giderim :21:ahh nasıl göremiyon haykoyu görmezsen olmaz:KK48:

Eyluldeki burun ameliyatimda solicem valla ole fonle kurtulamaz dip rofle istiyorum :KK70:

senden önce biri oluyor yazmayacğım rumuzunu devlet sırrı burun bide bişey daha tandıkları var diye yazmıyoz adını:cool: burunda onu görüm bakım hele sonra seni :KK25:

Hahaaaa o halde bende saç ektirteyim :KK70:

bi eksik kal be fotomodel :p

beratti beratti acı çekiyorum ama 420oldu ya nutlu oluyorum. Hafif dekolye yaptım dedi. Şu an acı tavan ama

nasıl taşıyacan onları kız 420 cc:rolleyes::KK70:

Ayol doktorum gönderdi kuaförü. Sadwce yıkayın dedim. Fön istemedim. Jelesec Jelesec sende kuaförü ben getircem inam

yok hastane iyice aşmış kendini be kahve çay seti o buu kuaför ben komple ağda yaptırım :-):-):-)
kız faturaya bakaydın yıkama parasını yazmasınlar:KK48::KK48::KK48:

beratti beratti kök hücre çok iyi bişey.

evet evet süper bişeymiş ya yaptıran bir iki kişi daha var parlamış ciltleri yenilenmiş

Bikac güne toparlarsın uygulama biraz daha dayan :) çektiğin acıya değecek inşallah , yaza bomba gibi gireceksin :KK66:

yaşı 45 bomba olsa ne olacak daha berom uygulama yaşlı :-)

Evet canım burda ıkı arkadasım yaptırmıştı sonuçtan memnun kaldılar . Kendini toparladıkları sonra fotolarını ekle merak ediyorum sonuçlarını :confused:

şimdi görme korkan heryeri mor kalemle çiziliydi :-)

işini bitir de bana tboz tboz de gel evlere pis :p:KK70: he kız sen yoktun bende girmedim ekşın yoktu:KK60:

bensiz ekşın olmuyor tabi ahahah
midemden fenayım endoskopi şartmış ama özellere bakıyorum uyutmalı bişey olsun ben korkarımmmm
yok hastane iyice aşmış kendini be kahve çay seti o buu kuaför ben komple ağda yaptırım :-):-):-)
kız faturaya bakaydın yıkama parasını yazmasınlar:KK48::KK48::KK48:

evet evet süper bişeymiş ya yaptıran bir iki kişi daha var parlamış ciltleri yenilenmiş

yaşı 45 bomba olsa ne olacak daha berom uygulama yaşlı :-)

şimdi görme korkan heryeri mor kalemle çiziliydi :-)

anam kuaför falan geliyor heee vay anasını fatura bile vermeyenler varken ütopik geliyo bana bunlar

Eyluldeki burun ameliyatimda solicem valla ole fonle kurtulamaz dip rofle istiyorum :KK70:
M mercimek ercan beye burun ameliyatı olacaksın. Dün bir hastası vurun yapılmış çıkış yapıyordu. Genç delikanlıydı. Burbu da çok iyi görünüyordu. Az morarma vardı. Sana da şimdiden şifalar dilerim.

Back