Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ne gülüyon sanki sen hiç girmedin içeri
düşene bir tekeme de sen vurma çıkacak 2 gün sonra seni gebertir
Gülmüommm yaaa şaşkın ifadee yapmaya çalıştım olmadı mı selam söylee ben bi kere kendi isteğimle banlandım bi kere de nasıl düştüm ben buraya diye anlayamadan cıkıverdim mapıstan

Gülmüommm yaaa şaşkın ifadee yapmaya çalıştım olmadı mı selam söylee ben bi kere kendi isteğimle banlandım bi kere de nasıl düştüm ben buraya diye anlayamadan cıkıverdim mapıstan

ahahhahha işte tokat yiye yiye öğrencan banı ahahhah bazıları kib yapar kendi banlanır sende öyle olmayasın

söylerim şu temizlik topiğinden yemiş banı öğrendim evi temizlesin şimdi pasaklı scoti k.k da evmi temizlenirmiş

Hepinizin cocugu varmis . En citiriniz benim catlayabilirsiniz.

Uyuz beratti nerdesin. Gorusucez bu hafta dedin, sana dondurma alicam dedin aramadin.

benim sıpayı sana kargo yapabillirim hazır çocuk bak

kız bal o bee uyuz deme can can ooo ben alırım sana dondurma İzmire gel sende orada buluşcaz

Hahahaha sesli güldümmmya @soocute benim eve de gel be nolurr ben tek başıma pasaklı pasaklı oturuyom hem çalışıomda bak saat 12 yeni girdim eve kk da öğrendiklerini benim eve uygulasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…