- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
oyyyy kimler gelmiş can can naber
A AklinYolu1 çıtır diye bsna dedim dimi:) merhaba:)
Kocaman bir hic benden.Sizden naber.
Hayir kendime dedim.
Gülmüommm yaaa şaşkın ifadee yapmaya çalıştım olmadı mı selam söylee ben bi kere kendi isteğimle banlandım bi kere de nasıl düştüm ben buraya diye anlayamadan cıkıverdim mapıstanne gülüyon sanki sen hiç girmedin içeri
düşene bir tekeme de sen vurma çıkacak 2 gün sonra seni gebertir
ahahhahah iyi kapak yaptın bee herkes bir sevindi bende dahil cıtır yazınca
sen nasıl müdürsün yaaa
Gülmüommm yaaa şaşkın ifadee yapmaya çalıştım olmadı mı selam söylee ben bi kere kendi isteğimle banlandım bi kere de nasıl düştüm ben buraya diye anlayamadan cıkıverdim mapıstan
bunlar hala birbirlerini izlemeyle mi ugraşıyorlar
Hepinizin cocugu varmis . En citiriniz benim catlayabilirsiniz.
Uyuzberatti nerdesin. Gorusucez bu hafta dedin, sana dondurma alicam dedin aramadin.
Hahahaha sesli güldümmmyaahahhahha işte tokat yiye yiye öğrencan banı ahahhah bazıları kib yapar kendi banlanır sende öyle olmayasın
söylerim şu temizlik topiğinden yemiş banı öğrendim evi temizlesin şimdi pasaklı scotik.k da evmi temizlenirmiş
benim sıpayı sana kargo yapabillirim hazır çocuk bak
kız bal o bee uyuz deme can can oooben alırım sana dondurma İzmire gel sende orada buluşcaz
ahahhahah banada gelebilir valla çocuğa büskivit parası çıkarHahahaha sesli güldümmmya@soocute benim eve de gel be nolurr ben tek başıma pasaklı pasaklı oturuyom hem çalışıomda bak saat 12 yeni girdim eve kk da öğrendiklerini benim eve uygulasın
Paket cocuk sevmiyorum.
Siz Istanbul'a gelin bikerem. Izmir in dondurmasi iyi degilmis.
yap o zaman ala ala madem çıtırsın
ben ist dayım bacım berom İzmire gelecek oraya giderim kız o kadar yol gelecek İst yormayak
hahhahaha acımasız luck
kız bunlar yoksa uygulama ile buluştular mı eklemeyi beceremediler buluştular kesin
Benden habersiz bulusamaz. Bacaklarini kirarim onun.
caki gibisin Lucksaçlarını yol beronun çok kıskanıyorum
Neyse o gelirse ben yokum. Bakkala gitti dersin.
bu saatte çikolata yeme bak kilo yapar çıtır hatun
ne gülüyon sanki sen hiç girmedin içeri
düşene bir tekeme de sen vurma çıkacak 2 gün sonra seni gebertir
Hepinizin cocugu varmis . En citiriniz benim catlayabilirsiniz.
Uyuzberatti nerdesin. Gorusucez bu hafta dedin, sana dondurma alicam dedin aramadin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?