Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

yavru ben çok erken kalkarım ha geç yatarım ama saat şaşmaz bu saatler de ilk kahve sütlü şekersiz o ara k.k gazete face trendyol bakılır kızım gitsene bir dr yee ala ala paran yoksa gel ben götürüm
çıktım yola komşuyu gördüm sınıftan meğer öğretmen yokmuş mecbur eve döndük gastroentoloji ye gidicem oda her yerde yok netten randevu da vermiyorlar uzun hikaye yani. biz kahvaltımızı bile yaptık ohhh

ayyy hortum mu saldırcan mideye ay oda iğrenç bişey ya neyse ihmal etme
oy o kadar değil sabahın körü kahvaltı yapamıyorum iş alışkanlığı afyon patlasın diye kahve afiyet olsun canımcım

Hırs yaptım bugün koca bulmadan dönmeyeceğim eve

Araştırma hastanelerinde bulabilirsin tatlım, geçmiş olsun
burda bi tane devlet var beş tane özel var özellerde olduğunu bile sanmıyorum.
geçen ay gittim geçmezse gel demişti çarşamba ya kaldı artık

sağ ol canım

güne koca diye başlasa 40gün olur ha gayret olacak bizde bulamazsak bizede yazıklar olsun

hahhahah ağlama ağlama aldık çeteye seni daha atmayız argo margo idare edeceğim

güne koca diye başlasa 40gün olur ha gayret olacak bizde bulamazsak bizede yazıklar olsun
ekipçe hakket yazıklar olsun olur hiç mi yok tanıdık bu kıza liste oluşturun

Kesinlikle evet katılıorm yazıklar olsun size dicem burayıda terkederim alır başımı cıkar giderim

ahhh yavrum hep mart ayı yüzenden bunlar

E koca diye yatarsam koca diye kalkarım olacağı buydu

tboz bacım olmadı tv yaparız

ayyy yok be o kadar ölmedik tv çıkarmam börülceyi

Yok anam olmaz tv ye cıkamam 70 milyona rencide olamam evdde kalayım sizle sohbet edeyim daha iyi beni bi tek kk rencide edebilir

ahhahhahah he burada ol yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…