hangisi ki o yapın yapın benide yapın
Valla şimdi rahatladım yalnız hissetmiorm kendimi o kadar vahim olmamalı durum beni tv ye cıkaracak kadar eğer ki burda sizhahhahah ağlama ağlama aldık çeteye seni daha atmayız argo margo idare edeceğim
ekipçe hakket yazıklar olsun olur hiç mi yok tanıdık bu kıza liste oluşturun
ahhh yavrum hep mart ayı yüzenden bunlar
ayyy yok be o kadar ölmedik tv çıkarmam börülceyi
ahhahhahah he burada ol yeter
Valla şimdi rahatladım yalnız hissetmiorm kendimi o kadar vahim olmamalı durum beni tv ye cıkaracak kadar eğer ki burda sizzuzu53 FAZLANAZLI Jelesec ve Ddc112 bulamazsanız tv ye cıkmak zorunda kalırsam hepinizi o evlenme programlarında ifşa ederim telefonla baglanırsınız bana
Bugün ayın 7 si 24 gün kaldı bitsede kurtulsak
Çılgın kızlar sizi:))
Ben seni gayet iyi alıyorum bak alıntıma nasıl olmuşkk da bu anormallik var alıntı yapamıyorumiyiydi dimi ahaha benzettim bende
Anormallik sende olmasınkk da bu anormallik var alıntı yapamıyorumiyiydi dimi ahaha benzettim bende
düzeldi ya çarpılmıştı bildirimler altta çıkıyorduBen seni gayet iyi alıyorum bak alıntıma nasıl olmuş
Ay bilerek yazmiyorum aslinda, burunda iki uc yere yazmisimdir. Ozelden soran olursa soyluyorum.evet evet bende çok beğendim hem kafam kadar değil hem doğal hemde işçilik iyi kendi dokusu gibi durmuş silikon değil de çekimi beceremiyor katılıyorum titrek sana
geçmiş olsun onun tedavisini ihmal etme
yahu sen yenisin millet 10 senedir 20 başlıkla viral yapıyor dr adı çok yazma albümünün başına yaz millet okur zaten, bende ilk olduğum da forumda kaç kere yazdım doktorumun adını büyük harflerle yeni olmuşsun revizyon olmuşsun mutlusun bangır bangır bağırırsın2 senedir artık yazmıyorum nazara geliyorum sonra
o köstek durumu hep vardır millet prof olmuş alttan biraz kesilsin üstten biçilsin bu kadar cc konulsun damla değil yuvarlaktıp boşa okumuş bu dr ler valla herkes kendini kesecek biçecek kıvam da
Ozelden soran olursa soyluyorum. Cekiniyorum yazmaya, burun formunda yazdim bir kac yere. Sonra icim icimi yedi :))söyle dr unu herkes bilsin böyle güzel memeleri yapanın kim olduğunu yakın olsak ben çekerdim seni allah ne güzel olurdu tü tü maşallah
ayran içen hahhahha bende şehir dışarına şube denetlemeye giderken şu sprey var ya yüzü sıkılan ondan vardı ama şükür hiç kullanmaya gerek kalmadı duruyor dur onuda getirim
abooo sen teklif ettin günah benden gittiOzelden soran olursa soyluyorum. Cekiniyorum yazmaya, burun formunda yazdim bir kac yere. Sonra icim icimi yedi :))
Skype gorusmesi falan yapsak 4.5li orda yakala beni poz verirken
Çılgın kızlar sizi:))
kk da bu anormallik var alıntı yapamıyorumiyiydi dimi ahaha benzettim bende
Ben seni gayet iyi alıyorum bak alıntıma nasıl olmuş
Anormallik sende olmasın
düzeldi ya çarpılmıştı bildirimler altta çıkıyordu
BakDdc112 de üç çocuklu benim gibi benim tayfa 11:00 den önce uyanmaz sonra 3 gibi bir uyurlar :)) işte o ara bende gezerim Hihii hohoooo
Ay bilerek yazmiyorum aslinda, burunda iki uc yere yazmisimdir. Ozelden soran olursa soyluyorum.
Daha da ozen gosteririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?