Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Valla şimdi rahatladım yalnız hissetmiorm kendimi o kadar vahim olmamalı durum beni tv ye cıkaracak kadar eğer ki burda siz zuzu53 FAZLANAZLI Jelesec ve Ddc112 bulamazsanız tv ye cıkmak zorunda kalırsam hepinizi o evlenme programlarında ifşa ederim telefonla baglanırsınız bana

Bugün ayın 7 si 24 gün kaldı bitsede kurtulsak

ahahahha tehdit haaa

seni kim alır şantajcı

Ay bilerek yazmiyorum aslinda, burunda iki uc yere yazmisimdir. Ozelden soran olursa soyluyorum.
Daha da ozen gosteririm

söyle dr unu herkes bilsin böyle güzel memeleri yapanın kim olduğunu yakın olsak ben çekerdim seni allah ne güzel olurdu tü tü maşallah
Ozelden soran olursa soyluyorum. Cekiniyorum yazmaya, burun formunda yazdim bir kac yere. Sonra icim icimi yedi :))
Skype gorusmesi falan yapsak 4.5li orda yakala beni poz verirken

ayran içen hahhahha bende şehir dışarına şube denetlemeye giderken şu sprey var ya yüzü sıkılan ondan vardı ama şükür hiç kullanmaya gerek kalmadı duruyor dur onuda getirim

Bak bak azicik girmedim polemikten uzak kuslar cicekler diye gezim dedim hemen dedikodumu yapmislar yahu ben icerim beybim saglamda icerim... Benim şok aletine ihtiyacim yok guzelligim yeter bayiltmaya

Çılgın kızlar sizi:))

beybiii sende çok asilsin yahu hakkını vermek lazım

kk da bu anormallik var alıntı yapamıyorum iyiydi dimi ahaha benzettim bende

adamına göre bu k.k da hahhahah ben yapıyordum senin yapamadığın zamanda

Ben seni gayet iyi alıyorum bak alıntıma nasıl olmuş
olmuş olmuş sen zekiisin
Anormallik sende olmasın

hangimiz normaliz kiii aha dava konusu

düzeldi ya çarpılmıştı bildirimler altta çıkıyordu

aklın fikrin altta titremede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…