• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

yavru ben çok erken kalkarım ha geç yatarım ama saat şaşmaz bu saatler de ilk kahve sütlü şekersiz o ara k.k gazete face trendyol bakılır :KK70:kızım gitsene bir dr yee ala ala paran yoksa gel ben götürüm :KK48:
çıktım yola komşuyu gördüm sınıftan meğer öğretmen yokmuş mecbur eve döndük gastroentoloji ye gidicem oda her yerde yok netten randevu da vermiyorlar uzun hikaye yani. biz kahvaltımızı bile yaptık ohhh

çıktım yola komşuyu gördüm sınıftan meğer öğretmen yokmuş mecbur eve döndük gastroentoloji ye gidicem oda her yerde yok netten randevu da vermiyorlar uzun hikaye yani. biz kahvaltımızı bile yaptık ohhh

ayyy hortum mu saldırcan mideye ay oda iğrenç bişey ya neyse ihmal etme
oy o kadar değil sabahın körü kahvaltı yapamıyorum iş alışkanlığı afyon patlasın diye kahve afiyet olsun canımcım:KK19:

o 15 dakika da titredin mi merdane mi oldun bilemem de:KK70: dün gece cidden senle telde konuşurken baktım kalp atışım hızlandı dedim ölüyorum çok güldüm yahu çok :KK60:

bacak var çökmüş, karın var imzalanmış meme var güzel daha ne olsun:KK48:

sapık oldun bittin sen daha ne herkesi görecam görecam :63:güzel senin hiç boşa yaptırma tanıdık dr buldun tabi ucuz yollu yaptırın heryerini:p:KK70:

hahhahah yazın yazık bu tboz tboz evde kaldı diye daha 3 sene geyik yaparsınız ayıptır günahtır niye kinaye yapıyonuz börülceme :KK70:
Hırs yaptım bugün koca bulmadan dönmeyeceğim eve :D

Araştırma hastanelerinde bulabilirsin tatlım, geçmiş olsun
burda bi tane devlet var beş tane özel var özellerde olduğunu bile sanmıyorum.
geçen ay gittim geçmezse gel demişti çarşamba ya kaldı artık :KK43:

sağ ol canım

o 15 dakika da titredin mi merdane mi oldun bilemem de:KK70: dün gece cidden senle telde konuşurken baktım kalp atışım hızlandı dedim ölüyorum çok güldüm yahu çok :KK60:

bacak var çökmüş, karın var imzalanmış meme var güzel daha ne olsun:KK48:

sapık oldun bittin sen daha ne herkesi görecam görecam :63:güzel senin hiç boşa yaptırma tanıdık dr buldun tabi ucuz yollu yaptırın heryerini:p:KK70:

hahhahah yazın yazık bu tboz tboz evde kaldı diye daha 3 sene geyik yaparsınız ayıptır günahtır niye kinaye yapıyonuz börülceme :KK70:
:D güne koca diye başlasa 40gün olur ha gayret olacak bizde bulamazsak bizede yazıklar olsun:rolleyes::D:D

Hırs yaptım bugün koca bulmadan dönmeyeceğim eve :KK70:
Screenshot_2016-03-07-11-21-46-1.png

hahhahah ağlama ağlama aldık çeteye seni daha atmayız argo margo idare edeceğim:p:KK48:

:KK70: güne koca diye başlasa 40gün olur ha gayret olacak bizde bulamazsak bizede yazıklar olsun:rolleyes::KK70::KK70:
ekipçe hakket yazıklar olsun olur hiç mi yok tanıdık bu kıza liste oluşturun:KK70:

Kesinlikle evet katılıorm yazıklar olsun size dicem burayıda terkederim alır başımı cıkar giderim :KK70:

ahhh yavrum hep mart ayı yüzenden bunlar:KK70:

E koca diye yatarsam koca diye kalkarım olacağı buydu :KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK70: tboz bacım olmadı tv yaparız:KK70:

ayyy yok be o kadar ölmedik tv çıkarmam börülceyi:-)

Yok anam olmaz tv ye cıkamam 70 milyona rencide olamam evdde kalayım sizle sohbet edeyim daha iyi :KK70: beni bi tek kk rencide edebilir :KK70:

ahhahhahah he burada ol yeter :-)

Back