- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
ne oluyor loSeni ısırırım heeee
Parçala beni Behçet yiiiii beni behçetttt
sizlerle ilişki me nokta koyuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne oluyor loSeni ısırırım heeee
Parçala beni Behçet yiiiii beni behçetttt
çıktım yola komşuyu gördüm sınıftan meğer öğretmen yokmuş mecbur eve döndük gastroentoloji ye gidicem oda her yerde yok netten randevu da vermiyorlar uzun hikaye yani. biz kahvaltımızı bile yaptık ohhhyavru ben çok erken kalkarım ha geç yatarım ama saat şaşmaz bu saatler de ilk kahve sütlü şekersiz o ara k.k gazete face trendyol bakılır kızım gitsene bir dr yee ala ala paran yoksa gel ben götürüm
çıktım yola komşuyu gördüm sınıftan meğer öğretmen yokmuş mecbur eve döndük gastroentoloji ye gidicem oda her yerde yok netten randevu da vermiyorlar uzun hikaye yani. biz kahvaltımızı bile yaptık ohhh
sanada afiyet olsun canımayyy hortum mu saldırcan mideye ay oda iğrenç bişey ya neyse ihmal etme
oy o kadar değil sabahın körü kahvaltı yapamıyorum iş alışkanlığı afyon patlasın diye kahve afiyet olsun canımcım
Araştırma hastanelerinde bulabilirsin tatlım, geçmiş olsunçıktım yola komşuyu gördüm sınıftan meğer öğretmen yokmuş mecbur eve döndük gastroentoloji ye gidicem oda her yerde yok netten randevu da vermiyorlar uzun hikaye yani. biz kahvaltımızı bile yaptık ohhh
Hırs yaptım bugün koca bulmadan dönmeyeceğim eveo 15 dakika da titredin mi merdane mi oldun bilemem de dün gece cidden senle telde konuşurken baktım kalp atışım hızlandı dedim ölüyorum çok güldüm yahu çok
bacak var çökmüş, karın var imzalanmış meme var güzel daha ne olsun
sapık oldun bittin sen daha ne herkesi görecam görecam güzel senin hiç boşa yaptırma tanıdık dr buldun tabi ucuz yollu yaptırın heryerini
hahhahah yazın yazık bu tboz evde kaldı diye daha 3 sene geyik yaparsınız ayıptır günahtır niye kinaye yapıyonuz börülceme
90'lar model kız tavlama replikleri şekercim uyumadan bir bakınayım dedim öpüldünüz bebetolarne oluyor lo
burda bi tane devlet var beş tane özel var özellerde olduğunu bile sanmıyorum.Araştırma hastanelerinde bulabilirsin tatlım, geçmiş olsun
Geçmiş olsn aynen araştırmalarda bulabilirsn bencedeburda bi tane devlet var beş tane özel var özellerde olduğunu bile sanmıyorum.
geçen ay gittim geçmezse gel demişti çarşamba ya kaldı artık
sağ ol canım
Hırs yaptım bugün koca bulmadan dönmeyeceğim eve
90'lar model kız tavlama replikleri şekercim uyumadan bir bakınayım dedim öpüldünüz bebetolar
olamaz nayırne oluyor lo
güne koca diye başlasa 40gün olur ha gayret olacak bizde bulamazsak bizede yazıklar olsuno 15 dakika da titredin mi merdane mi oldun bilemem de dün gece cidden senle telde konuşurken baktım kalp atışım hızlandı dedim ölüyorum çok güldüm yahu çok
bacak var çökmüş, karın var imzalanmış meme var güzel daha ne olsun
sapık oldun bittin sen daha ne herkesi görecam görecam güzel senin hiç boşa yaptırma tanıdık dr buldun tabi ucuz yollu yaptırın heryerini
hahhahah yazın yazık bu tboz evde kaldı diye daha 3 sene geyik yaparsınız ayıptır günahtır niye kinaye yapıyonuz börülceme
Kesinlikle evet katılıorm yazıklar olsun size dicem burayıda terkederim alır başımı cıkar giderimgüne koca diye başlasa 40gün olur ha gayret olacak bizde bulamazsak bizede yazıklar olsun
E koca diye yatarsam koca diye kalkarım olacağı buyduahhahahha koca diye güne başladın he
uyu da büyü hadi bakem 3 çocukla gezen uyuyan estetik olan bir sensin maşallah
tboz bacım olmadı tv yaparızKesinlikle evet katılıorm yazıklar olsun size dicem burayıda terkederim alır başımı cıkar giderim
Yok anam olmaz tv ye cıkamam 70 milyona rencide olamam evdde kalayım sizle sohbet edeyim daha iyi beni bi tek kk rencide edebilirtboz bacım olmadı tv yaparız
Hırs yaptım bugün koca bulmadan dönmeyeceğim eve
olamaz nayır
ekipçe hakket yazıklar olsun olur hiç mi yok tanıdık bu kıza liste oluşturungüne koca diye başlasa 40gün olur ha gayret olacak bizde bulamazsak bizede yazıklar olsun
Kesinlikle evet katılıorm yazıklar olsun size dicem burayıda terkederim alır başımı cıkar giderim
E koca diye yatarsam koca diye kalkarım olacağı buydu
tboz bacım olmadı tv yaparız
Yok anam olmaz tv ye cıkamam 70 milyona rencide olamam evdde kalayım sizle sohbet edeyim daha iyi beni bi tek kk rencide edebilir
Ahahahaha süper olmuşşşşşşşş