- 31 Ağustos 2015
- 629
- 631
- 33
Olsun bu aralar nemişlere takıpım bende memeler baş kaldırmış yaptırıcamizlemeye almamışım ya seni gerçi benim karın germe fotom yok :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun bu aralar nemişlere takıpım bende memeler baş kaldırmış yaptırıcamizlemeye almamışım ya seni gerçi benim karın germe fotom yok :))
Yazık günah bebelere elimin ayarı yoktur benim nüfüsü kızdan yana çoğaltmayalım şimdi bak tboz Arıyor bulamıyorçok yaşa sen yaaa toplu sünnet var bu yaz el at emi çocukların
yaptır yaptır ohh süperOlsun bu aralar nemişlere takıpım bende memeler baş kaldırmış yaptırıcam
Vay vay saçlarmı Değişiyor resim bekliyorum baby bende yarın don kreasyonumu sergileyeceğim gelip yorum yapmayanı vururumYazık günah bebelere elimin ayarı yoktur benim nüfüsü kızdan yana çoğaltmayalım şimdi bak tboz Arıyor bulamıyor
guneykarimkure nın memişleri çok güzel valla ama iyi kalite foto çekemiyor çekse kk yı yıkam geçer
Shoplayalım hemenguneykarimkure nın memişleri çok güzel valla ama iyi kalite foto çekemiyor çekse kk yı yıkar geçer
Öylelerini iyi analiz yapıp usulünce icabına bakmak gerek, yaşadım bilirim...Su kolumdaki sinir kesisi tedavisi sonuc versin, titreme gecsin, guzel fotograflar cekerim. :)
Diger yandan da viral veya tali isim sunuyor olmaktan cekiniyorum.
Sadece basarili meme ameliyati sonucu resmi koyarken cok defa dusunuyorum.
Zira, her guzel gelismeye kostek koyan oluyor, gerek forumda, gerek album yorumlarinda
Evetttttbakıcam don kreasyonuna yorum yapıp kalp vericemüzerinde ne kadar harika duracağını hayal edicem bebeğimVay vay saçlarmı Değişiyor resim bekliyorum baby bende yarın don kreasyonumu sergileyeceğim gelip yorum yapmayanı vururum
Yahu o kadar kimse bana dil dökmedi bugüne kadar meğer ne kadar ihtiyacım varmış kırk yıllık Arkadaşlarım öpücük bile vermiyor :)) hıhEvetttttbakıcam don kreasyonuna yorum yapıp kalp vericemüzerinde ne kadar harika duracağını hayal edicem bebeğim
oyyy aklıma geliyor bir gülme alıyor beniYahu o kadar kimse bana dil dökmedi bugüne kadar meğer ne kadar ihtiyacım varmış kırk yıllık Arkadaşlarım öpücük bile vermiyor :)) hıh
Seni ısırırım heeeeoyyy aklıma geliyor bir gülme alıyor beni
Parçala beni Behçet yiiiii beni behçettttSeni ısırırım heeee
söyle dr unu herkes bilsin böyle güzel memeleri yapanın kim olduğunu yakın olsak ben çekerdim seni allah ne güzel olurdu tü tü maşallahSu kolumdaki sinir kesisi tedavisi sonuc versin, titreme gecsin, guzel fotograflar cekerim. :)
Zira, her guzel gelismeye kostek koyan oluyor, gerek forumda, gerek album yorumlarinda
anam bi 15 dk ayrıldım sayfalarca muhabbet etmişiniz.
zuzu53 bu tboz nefes alsın yetere ğetirince video aklıma geldi yalnız jelo beni aradı gülmekten konuşmadık kahkahalar attık kapattık
izlemeye almamışım ya seni gerçi benim karın germe fotom yok :))
Olsun bu aralar nemişlere takıpım bende memeler baş kaldırmış yaptırıcam
Yazık günah bebelere elimin ayarı yoktur benim nüfüsü kızdan yana çoğaltmayalım şimdi bak tboz Arıyor bulamıyor
sabah sabah yemeyip içmeyip kk ya mı bakıyorsun mide ağrısından kıvranıyordum ne titremesi hamuruo 15 dakika da titredin mi merdane mi oldun bilemem de dün gece cidden senle telde konuşurken baktım kalp atışım hızlandı dedim ölüyorum çok güldüm yahu çok
bacak var çökmüş, karın var imzalanmış meme var güzel daha ne olsun
sapık oldun bittin sen daha ne herkesi görecam görecam güzel senin hiç boşa yaptırma tanıdık dr buldun tabi ucuz yollu yaptırın heryerini
hahhahah yazın yazık bu tboz evde kaldı diye daha 3 sene geyik yaparsınız ayıptır günahtır niye kinaye yapıyonuz börülceme
guneykarimkure nın memişleri çok güzel valla ama iyi kalite foto çekemiyor çekse kk yı yıkar geçer
Su kolumdaki sinir kesisi tedavisi sonuc versin, titreme gecsin, guzel fotograflar cekerim. :)
sabah sabah yemeyip içmeyip kk ya mı bakıyorsun mide ağrısından kıvranıyordum ne titremesi hamuru