• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

hahhahah ağlama ağlama aldık çeteye seni daha atmayız argo margo idare edeceğim:p:KK48:

ekipçe hakket yazıklar olsun olur hiç mi yok tanıdık bu kıza liste oluşturun:KK70:

ahhh yavrum hep mart ayı yüzenden bunlar:KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

ayyy yok be o kadar ölmedik tv çıkarmam börülceyi:-)

ahhahhahah he burada ol yeter :-)
Valla şimdi rahatladım yalnız hissetmiorm kendimi o kadar vahim olmamalı durum beni tv ye cıkaracak kadar eğer ki burda siz zuzu53 zuzu53 FAZLANAZLI FAZLANAZLI Jelesec Jelesec ve Ddc112 Ddc112 bulamazsanız tv ye cıkmak zorunda kalırsam hepinizi o evlenme programlarında ifşa ederim telefonla baglanırsınız bana :D

Bugün ayın 7 si 24 gün kaldı bitsede kurtulsak :D

Valla şimdi rahatladım yalnız hissetmiorm kendimi o kadar vahim olmamalı durum beni tv ye cıkaracak kadar eğer ki burda siz zuzu53 zuzu53 FAZLANAZLI FAZLANAZLI Jelesec Jelesec ve Ddc112 Ddc112 bulamazsanız tv ye cıkmak zorunda kalırsam hepinizi o evlenme programlarında ifşa ederim telefonla baglanırsınız bana :KK70:

Bugün ayın 7 si 24 gün kaldı bitsede kurtulsak :KK70:

ahahahha tehdit haaa:63::63::63::KK12::KK12::KK12:

seni kim alır şantajcı :KK70:

evet evet bende çok beğendim hem kafam kadar değil hem doğal hemde işçilik iyi kendi dokusu gibi durmuş silikon değil de çekimi beceremiyor katılıyorum titrek sana :KK60:

geçmiş olsun onun tedavisini ihmal etme

yahu sen yenisin millet 10 senedir 20 başlıkla viral yapıyor dr adı çok yazma albümünün başına yaz millet okur zaten, bende ilk olduğum da forumda kaç kere yazdım doktorumun adını büyük harflerle yeni olmuşsun revizyon olmuşsun mutlusun bangır bangır bağırırsın :p 2 senedir artık yazmıyorum nazara geliyorum sonra :KK48:
o köstek durumu hep vardır millet prof olmuş alttan biraz kesilsin üstten biçilsin bu kadar cc konulsun damla değil yuvarlak :p tıp boşa okumuş bu dr ler valla herkes kendini kesecek biçecek kıvam da:KK70:
Ay bilerek yazmiyorum aslinda, burunda iki uc yere yazmisimdir. Ozelden soran olursa soyluyorum.
Daha da ozen gosteririm ;)

söyle dr unu herkes bilsin böyle güzel memeleri yapanın kim olduğunu yakın olsak ben çekerdim seni allah ne güzel olurdu tü tü maşallah :nazar:
Ozelden soran olursa soyluyorum. Cekiniyorum yazmaya, burun formunda yazdim bir kac yere. Sonra icim icimi yedi :))
Skype gorusmesi falan yapsak 4.5li orda yakala beni poz verirken :KK70:

:KK70:ayran içen :KK59: hahhahha bende şehir dışarına şube denetlemeye giderken şu sprey var ya yüzü sıkılan ondan vardı ama şükür hiç kullanmaya gerek kalmadı duruyor dur onuda getirim :KK70:

Bak bak azicik girmedim polemikten uzak kuslar cicekler diye gezim dedim hemen dedikodumu yapmislar yahu ben icerim beybim saglamda icerim... Benim şok aletine ihtiyacim yok guzelligim yeter bayiltmaya ;)

Çılgın kızlar sizi:))

beybiii sende çok asilsin yahu hakkını vermek lazım :KK19::KK74:

kk da bu anormallik var alıntı yapamıyorum :KK70: iyiydi dimi ahaha benzettim bende

adamına göre bu k.k da hahhahah ben yapıyordum senin yapamadığın zamanda:p

Ben seni gayet iyi alıyorum bak alıntıma nasıl olmuş :KK70:
:KK53::KK53::KK53:olmuş olmuş sen zekiisin :KK48:
Anormallik sende olmasın :KK70:

:KK70::KK70::KK70:hangimiz normaliz kiii :KK70:aha dava konusu :KK71:

düzeldi ya çarpılmıştı bildirimler altta çıkıyordu :KK70:

aklın fikrin altta titremede:KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK8::rolleyes::-)

Back