- 31 Ağustos 2015
- 629
- 631
- 33
göstermiyorum hep ondan oluyor de bozuntuya vermeHee meme var da noluyo dr da demişti ki koca bul diye yaptık ya bunları yok bulamıom dedim o bile durumunun farkında düşünün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
göstermiyorum hep ondan oluyor de bozuntuya vermeHee meme var da noluyo dr da demişti ki koca bul diye yaptık ya bunları yok bulamıom dedim o bile durumunun farkında düşünün
He ben burda sapım yaHadi bana müsaade bu bol gülmeli sohbet için herkese tşkler başta FAZLANAZLI bacıma sonra tboz bacıya
iyi geceler geyikçiler
He ben burda sapım ya
Geç gördüm Bikerem neyse çok kırılmadım accık kalbim acıdıla sen sonradan geldin mimarlar onlardı bende herşey adaletli canımcım
kırılma seviyom seni argolarını daaGeç gördüm Bikerem neyse çok kırılmadım accık kalbim acıdı
İyi geceler tatlı uykular
Yok yok bu kadarı yeter Allah razı olsunDdc112 sana özelden tşk edeceğim bak teline senin tarzın da
ben yarın saçları boyatıyorum açılırsa sarıydı marıydı ama iyi karıydı olucamresim atarımgüzel bir smile koyaydın be bu ne rüyama girmesin
hahhahah baktın senin gibi yazacam koparacam kalsın dedinYok yok bu kadarı yeter Allah razı olsun
ben yarın saçları boyatıyorum açılırsa sarıydı marıydı ama iyi karıydı olucamresim atarım
Sünnete gerek yok dedim kendimcekorktumhahhahah baktın senin gibi yazacam koparacam kalsın dedin
En mahrem resimlermi attım yine yaranamadımallahan seversen güzel resimler at telden ne o attıkların be
çok yaşa sen yaaa toplu sünnet var bu yaz el at emi çocuklarınSünnete gerek yok dedim kendimcekorktum
En mahrem resimlermi attım yine yaranamadım
anam bi 15 dk ayrıldım sayfalarca muhabbet etmişiniz.Hadi bana müsaade bu bol gülmeli sohbet için herkese tşkler başta FAZLANAZLI bacıma sonra tboz bacıya
iyi geceler geyikçiler
izlemeye almamışım ya seni gerçi benim karın germe fotom yok :))He ben burda sapım ya