Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

1. guneykarimkure nın memişleri çok güzel valla ama iyi kalite foto çekemiyor çekse kk yı yıkam geçer
Su kolumdaki sinir kesisi tedavisi sonuc versin, titreme gecsin, guzel fotograflar cekerim. :)
Diger yandan da viral veya tali isim sunuyor olmaktan cekiniyorum.
Sadece basarili meme ameliyati sonucu resmi koyarken cok defa dusunuyorum.
Zira, her guzel gelismeye kostek koyan oluyor, gerek forumda, gerek album yorumlarinda

Öylelerini iyi analiz yapıp usulünce icabına bakmak gerek, yaşadım bilirim...

Vay vay saçlarmı Değişiyor resim bekliyorum baby bende yarın don kreasyonumu sergileyeceğim gelip yorum yapmayanı vururum
Evetttttbakıcam don kreasyonuna yorum yapıp kalp vericemüzerinde ne kadar harika duracağını hayal edicem bebeğim

söyle dr unu herkes bilsin böyle güzel memeleri yapanın kim olduğunu yakın olsak ben çekerdim seni allah ne güzel olurdu tü tü maşallah

anam bi 15 dk ayrıldım sayfalarca muhabbet etmişiniz.

zuzu53 bu tboz nefes alsın yetere ğetirince video aklıma geldi yalnız jelo beni aradı gülmekten konuşmadık kahkahalar attık kapattık

o 15 dakika da titredin mi merdane mi oldun bilemem de dün gece cidden senle telde konuşurken baktım kalp atışım hızlandı dedim ölüyorum çok güldüm yahu çok

izlemeye almamışım ya seni gerçi benim karın germe fotom yok :))

bacak var çökmüş, karın var imzalanmış meme var güzel daha ne olsun

Olsun bu aralar nemişlere takıpım bende memeler baş kaldırmış yaptırıcam

sapık oldun bittin sen daha ne herkesi görecam görecam güzel senin hiç boşa yaptırma tanıdık dr buldun tabi ucuz yollu yaptırın heryerini

Yazık günah bebelere elimin ayarı yoktur benim nüfüsü kızdan yana çoğaltmayalım şimdi bak tboz Arıyor bulamıyor

hahhahah yazın yazık bu tboz evde kaldı diye daha 3 sene geyik yaparsınız ayıptır günahtır niye kinaye yapıyonuz börülceme

sabah sabah yemeyip içmeyip kk ya mı bakıyorsun mide ağrısından kıvranıyordum ne titremesi hamuru

guneykarimkure nın memişleri çok güzel valla ama iyi kalite foto çekemiyor çekse kk yı yıkar geçer

evet evet bende çok beğendim hem kafam kadar değil hem doğal hemde işçilik iyi kendi dokusu gibi durmuş silikon değil de çekimi beceremiyor katılıyorum titrek sana

geçmiş olsun onun tedavisini ihmal etme

yahu sen yenisin millet 10 senedir 20 başlıkla viral yapıyor dr adı çok yazma albümünün başına yaz millet okur zaten, bende ilk olduğum da forumda kaç kere yazdım doktorumun adını büyük harflerle yeni olmuşsun revizyon olmuşsun mutlusun bangır bangır bağırırsın 2 senedir artık yazmıyorum nazara geliyorum sonra
o köstek durumu hep vardır millet prof olmuş alttan biraz kesilsin üstten biçilsin bu kadar cc konulsun damla değil yuvarlak tıp boşa okumuş bu dr ler valla herkes kendini kesecek biçecek kıvam da

sabah sabah yemeyip içmeyip kk ya mı bakıyorsun mide ağrısından kıvranıyordum ne titremesi hamuru

yavru ben çok erken kalkarım ha geç yatarım ama saat şaşmaz bu saatler de ilk kahve sütlü şekersiz o ara k.k gazete face trendyol bakılır kızım gitsene bir dr yee ala ala paran yoksa gel ben götürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…