Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Birtek göbişimi gerdirdim başkada birşey yaptırmadım :)) maksat gerdirmeden gündem oluşturmak nitekimde öyle oldu hihi Hoho heheeee hahaaaaa

Yahu kız beni izlemeden almış FAZLANAZLI denilen titrek ben almadım ki sessizce çekilmiş ben hep kibardım ama artık değilim ben de çat diye habersiz çıkarıveriyom

Valla ben burda cok şey öğrendim gıcıktım sana da ama gereksizmiş şimdi kimseye gıcık değilim ama anam yaşındasın nerdeyse bak senide değerli görmüşüm demekki

Birtek göbişimi gerdirdim başkada birşey yaptırmadım :)) maksat gerdirmeden gündem oluşturmak nitekimde öyle oldu hihi Hoho heheeee hahaaaaa
Gobis iste. Bana kosarak gelinsin bu konuda :))
Ya bir de sorum var

Eklentiler

• IMG_20160303_192257.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 38
Bende biraz önce ayakkabı aldım

güle güle kulllan beybi topuklu giyinip çok dolanamıyorum ben artık yaş var kilo var sen benim yerime al giyin bende moral sıfır valla ye iç yat ilaçlar hareketsizlik verdiğim canım kiloları geri getirdi dr sağlık dr yalnız :))) dedi suni şişlik bu geçer içimden dedim yok hocam yedim toparlanım diye:))) diyete başlamam lazım acil yine ama hala hastayım tam düzelemedim

anemmm kıskanç millet işte niyetle alakalı bir durum boşver ben ... gerdircam ama gerdirmedim diyeceğim

Bebetoooo linki tıkladığımda Web sayfası Açılıyor ben uygulamadan alışveriş yapıyorum butiğin adı ne milla'mı

şu k.k da sürekli çıkıyor ya iki gündür pencere detaylı siyah bluz he mila benim sevdiğim sürekli bişeyler aldığım butik gerçi yeni çıkanlar kazık oluyor amme indirime giridğin de bayağı ucuz

kız sus masum köylü börülce sen beni aldın izlemeden sonrada geri ekledin lo git dengesiz ruh hali yok ya bir ben akıllıyım biri titrer biri çıkarır ...nem kapar sonra geri ekler

bana gıcık olan vardır bi kaç kişi onları da biliyorum senin gıcık olman tamamen kelebek etkisi onuda biliyorum yoksa ben gıcık olunacak biri değilim ama iyi gıcık ederim taktım da bak onuda söyleyeyim

sana bir son kapak börülce anan yaşında başladım estetiklere benim yaşa geldi mi seni merak ediyorum

Valla ben senden daha cok merak ediyorum o yaşa geldiiimde nasıl olacam

O ne alaka be.

"Kk bizi takmiyir, mağduruz ühü, zavcilar tiye aliyir ühü" diye aglayarak sarkilar soyleyen bir adam vardi kizlar. Az once izledim youtube'dan. Cok sevimli
ay link koysaydın keşke merak ettim
dutluk haaa vay be k.k boştu haaa
8 yıldır aynı dr un adını andığımı düşünsene ne mürid toplamış olurdum vayy bee

puhahhahah lo 20 sene düşşünsem bu titemenin dosyaya gireceği aklıma gelmezdi

neyse orada görsel showw yap canlı nasıl titriyon görsünler

la
abooo insan düşmanına etmez lo bu lafı puahaha

Valla ben senden daha cok merak ediyorum o yaşa geldiiimde nasıl olacam

valla bak sonun iyi değil diyim çocuk yok,koca yok heryer estetik yaş çömez neyse hayat yıpratmış börülcemi yaptır güzelleş

ay link koysaydın keşke merak ettim

8 yıldır aynı dr un adını andığımı düşünsene ne mürid toplamış olurdum vayy bee

la

abooo insan düşmanına etmez lo bu lafı puahaha

var kız böyle senelerdir oldu yaptı mucize eller diyenler murid toplasaydın be sende

ay iki gündür midem ağrıyor felaketim

canım geçmiş olsun lansor varsa al evde iyi gelir mideye

he o benim ederim

Valla kocada yok kaldım evde 1 ay önce birini buldum hayatım değişti sandım yine hüsrana ugruyorum galiba estetik de işe yaramıyomuş

Valla kocada yok kaldım evde 1 ay önce birini buldum hayatım değişti sandım yine hüsrana ugruyorum galiba estetik de işe yaramıyomuş
hangi erkek kadının hayatını değiştirmiş ki

ay evet doğru değiştiriyor fazla kilolar sarkık vücut falan kız deli misin kocayı napıcan
canım geçmiş olsun lansor varsa al evde iyi gelir mideye
sağ ol canım
kız bi aydır içiyorum dr geçmezse gel dediydi yarın gideyim artık endoskopi mi yaparlar ne yaparlar bilmiyorum sırtıma vuruyor ağrı

Malesef benim hayatıma girenler değiştiriyor önce mutluluk sonra mutsuzluk getiriyolar onlara da gıcık oluyom işte kimseye gıcık olmuyorm demiştim ya yok yalan yazmışım o erkeklere gıcık oluyorm işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…