Zaten hep arada olan bana oluyo ama ben de az değildim demediğim kalmamıştırseni ben almadım ya kk nın azizliği
ama bu börülceyi bilerek çıkarttımcadı kazanına düştük o vakitler anlayan anladı
ama gülünmeyecek giibi değil ki bu socute un titrekliği
kız bu sitede seni ilk izlemeye alan bendim hatta forumun ortasına foto atmıştın ahahah nankörrrr börülceZaten hep arada olan bana oluyo ama ben de az değildim demediğim kalmamıştırherkese gıcıktım kimseye gıcık değilim artık hepimiz kardeşiz Jelesec bagla kardeşlik türküsünü ben video baglayamıyırum buraya
Fransız kaldım ne görmedin duymadındüzelttim senin mesajı
ayy hasta millet ya 8 yıllık üyeyim şu siteye böyle bir şey görmedim duymadım
evet yaaa hatırladım nasıl kaldırdıımı bilmiom o fotoyu nankör benim soyadım zatenkız bu sitede seni ilk izlemeye alan bendim hatta forumun ortasına foto atmıştın ahahah nankörrrr börülce
o benim titrek mesajı almışlar şeye koymuşlar senin benim diğer mesajların olduğu evrak varya oraya ne alakaysaFransız kaldım ne görmedin duymadın
o benim titrek mesajı almışlar şeye koymuşlar senin benim diğer mesajların olduğu evrak varya oraya re alakaysa
Hepimiz mağduruz, ayol sen bana kocakarı dedin beeeZaten hep arada olan bana oluyo ama ben de az değildim demediğim kalmamıştırherkese gıcıktım kimseye gıcık değilim artık hepimiz kardeşiz Jelesec bagla kardeşlik türküsünü ben video baglayamıyırum buraya
Kocakarı demedim annem gibi dedim halbuki mutlu olman lazım idi hayatta en cok değer verdiğim kişiye benzetmişim seniHepimiz mağduruz, ayol sen bana kocakarı dedin beeebak asaletimden hiç sesimi çıkardımmı süt dökmüş kedi gibiyim :))
O ne alaka be.o benim titrek mesajı almışlar şeye koymuşlar senin benim diğer mesajların olduğu evrak varya oraya ne alakaysa
"Kk bizi takmiyir, mağduruz ühü, zavcilar tiye aliyir ühü" diye aglayarak sarkilar soyleyen bir adam vardi kizlar. Az once izledim youtube'dan. Cok sevimlio benim titrek mesajı almışlar şeye koymuşlar senin benim diğer mesajların olduğu evrak varya oraya ne alakaysa
Valla eskiden ben kendisine pek öyle değildim kopmazdım da bide beni izlemeden almıştı bi kere
gıcıktım kendisine
Banada yaptı aynısını
Valla eskiden ben kendisine pek öyle değildim kopmazdım da bide beni izlemeden almıştı bi kere gıcıktım kendisine
yaparr inanırımmsırf titrek oldugu için gıcık olmuyom artık FAZLANAZLI un kendisinee
seni ben almadım ya kk nın azizliği
ama bu börülceyi bilerek çıkarttımcadı kazanına düştük o vakitler anlayan anladı
Zaten hep arada olan bana oluyo ama ben de az değildim demediğim kalmamıştırherkese gıcıktım kimseye gıcık değilim artık hepimiz kardeşiz Jelesec bagla kardeşlik türküsünü ben video baglayamıyırum buraya
ben buraya estetik için üye olmamıştım ki o zamanlar dutluktu buralar
Hepimiz mağduruz, ayol sen bana kocakarı dedin beeebak asaletimden hiç sesimi çıkardımmı süt dökmüş kedi gibiyim :))
O ne alaka be.
"Kk bizi takmiyir, mağduruz ühü, zavcilar tiye aliyir ühü" diye aglayarak sarkilar soyleyen bir adam vardi kizlar. Az once izledim youtube'dan. Cok sevimli
Bu gece hava muhalefeti yok, lakin cumartesi gecesi evde oturmak zoruma gitticunku yorgunum, cunku calisiyom hep
o benim titrek mesajı almışlar şeye koymuşlar senin benim diğer mesajların olduğu evrak varya oraya ne alakaysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?